Vše o těhotenství a dětech
My jsme opoždění, máme teprve 2. prosince.
Karja přeju ať to všichni přestojíte ve zdraví. Čuch máte?
Karja ber to tak, že ty krize jsou normální, u nás to taky bylo asi dva mesice vselijaky, teď zas najednou zničeho nic asi dva tydny opravdu dobrý. Někdy ani člověk neví co udělal, držte se, bude to zas dobrý. ![]()
Evaeva no fakt! Byla jsem treti nejstarsi. Vubec nechapu, jak mi nejakych par mesicu mohlo prijit jako zasadni vekovy rozdil. Zato ted si rikam - treba u kolegyne - ze to je holka jako ja, tak nejak stejne stara...a pak kouknu na jeji rocnik a zjistim, ze je o dekadu mladsi (a ne, nevypada starsi). A vubec mi to neprijde.
Karja Neboj, všechno dobře dopadne. I se sambem, podle mě jsou chlapi i víc vyděšení z nemocných dětí a vlastně všeobecně z nemocí, ale to se srovná.
Ještě mě napadlo, jak jsi psala, že asi na testy nepůjdete. Já bych zašla, ať máte papír, že jste to měli, kdyby jste se náhodou potkali posléze s někým nakaženým, tak nebudete muset do karantény. Ale chápu, že nemáte náladu někam jezdit a nechat si šťourat v nose.
Zlomte vaz!
Ounz Tak ten nema ta jedna segra jen. Ja nevim, treba jsme my jen vsichni nastydli (ale sambo nebyva a deti taky ne). Sambo rikal, ze je mu blbe na to, aby nekam jel na testy. Takze si pak nechame ty protilatky pro overeni. Jsem zvedava na toho tatu, ze mu nic neni, pritom on stonava furt. Ale treba to zrovna od mamy nechytl a my se jim ted stranime, kdyz nevime, jak on na tom je a navic mamka hrozne kasle, takze po tech clancich o exponaci viru tam ted nechodime, ale treba je to kravina a jeste rada jim pak dam aspon na 5 minut deti.;-)
Karja Mi někdo říkal, že ti častěji nemocní lidi mají prostě buňky obsazené těmi svými bacily a koronavirus se tam už nevleze. Tak třeba je to případ tatínka.
brrr Hele nevim, asi pak vsem reknem, at nas nehlasi. Ja uz premyslela, ze pojedu jen ja a vezmu s sebou velkou malou. On by ten den fakt stal za prd celej, clovek chce urvat par minut a na rat sily a ne se vystavit uz dopoledne.
Karja ono to dost často vypadá jako 'nachlazení' , je to taky viroza, konec konců. Tak ať ste brzy fit a všechno to zvládněte! ![]()
Karja a jak to mate na testy daleko? Kdyz je vas tolik, to vas nemuzou prijet odebrat?
Karja
Držte se!
Karja neviem, či su ešte horučky aktuálne, ale mojim detom paralen nezabera vobec, a Nurofen len v tom vysokom dávkovaní ako tu už niekto písal..10-15mg/kg a opakovat každých 6 hodin. Paralen vynechávam, lebo ked to dáš po 4 hod.tak sa ti vlastne posunie ten Nurofen o dalsie 2 hodky. (A mam to od kamošky top pediatričky, dovtedy som behala s každým zubom na pohotovost, lebo dcere to šlo az do 39,7, na infarkt)
A ostatným ďakujem za reakcie na čítacie dieťa, potešili ste ma, že z nej nemusí byť Rainman :D
711990 Hihihi, ty blazne, tak to by tady na vsi byla velka prca!! Navic, my to tajime, ale myslim, ze sousedka, co vyklepava kobereck pri kazdem prijezdu auta, bude vedet hned jakmile se za plotem objevi prvni igelitka Billa! Ja nevim, zitra zavolam sve doktorce, poradim se a uvidim;-).
Gatita haha, to mám stejně, plus mínus deset let, taky si myslím holka jako já
dzizisketa dvouletej dostal taky kalendář, vlastně asi jeho první čokoláda, i když jinak sladké věci normálně občas dostane. Včera tu první ochutnával dost nedůvěřivě, ale prý ráno bylo strašně těžký mu vysvětlit, že jen jeden kousek a další až zítra. Ty první 4 dny obětavě dorovnali rodiče :D
Poprvé od 10. 10. máme obě děti v systému. ![]()
Lamicka ja už som úplne zblbnuta, čítam oběti ![]()
Mrakoplas mně před časem psala kamarádka, že dcera jela na pohotovost se zapíchnutou špejlí v noze, že jí tam kus zůstal, a já jí psala, jestli to bylo po odběru na covid. Četla jsem v nose
, asi jak šel ve stejný den syn na odběr.
Lamicka haha tak ja som si to musela dva krát prečítať, tiež som čítala v nose ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí