Vše o těhotenství a dětech
žluťásek
Teď o tom mluvím vedle!!!
žluťásek to dole jsem já
, proto s dětmi peče babička
Lamicka u nás babička upekla s dcerou pracny a od té doby peče zásadně dopoledne, když je dcera ve školce ![]()
Mohučanka
Moje mamka má s nimi zlatou trpělivost. Já navíc nemám cukroví ráda, nebaví mě ho péct, takže jsem ráda, že se toho ujme někdo jiný.
Lamicka mě to pečení vůbec nebaví, peču jen malý dávky a nějak proto, že "se to má", hlavně kvůli synovi. Jinak bych s vděčností přijala dvě krabičky od babiček a sežrala je do Štěpána u televize ![]()
žluťásek mně by stačila krabička vosích hnízd :)
Lamicka já bych si vystačila s lineckým. Sušený švestky si nasypu do misky sama
Na mandle mám alergii a namočený v čokoládě mi nechutnaj, jim je nejradši jen tak samotný. Ale jenom o vánocích, nevim proč je nekupuju jindy.
Mi pred chvili vynadal soused za brecici dite v kocarku, ze co jsem to za matku kdyz je mi jedno ze breci a ze mi jednou za tu peci podekuje ...
zrovna sel kolem kdyz jsem ji na minutu polozila do kocarku abych prelozila nakup do tasky, jinak jsem ji polovinu prochazky nosila prave aby neplakala... hlavne ze od nich se ozyva krik a hadky denne. pravda, deti nemaji nastesti
mnum tvl to je kreten
mnum to je tím, že nemají ty děti
mi kolikrát venku brečí obě, obvykle má jeden hysterák, že nechce domů a druhý je buď unavený nebo nechce být v kočárku
mnum Nejakej chytrej!:-D:-D
mnum jsem četla vyndal brečící dítě z kočárku a chtěla jsem napsat, že to by zkusil jen jednou ![]()
Evaeva no kdyby nas potkal 15 minut driv, to by na nas asi rovnou volal socialku, starsi k tomu mela hysterak protoze chtela na kluziste bruslit a mal uz mela hlad a jak byla dlouho vytazen z kocarku, asi ji uz byla zima.
oni jsou takovi specificti, hodne casto se od nich line vune travy, do prace nechodi a maji neustale podivne navstevy, na schuzi svj se o nich mluvi ze dealuji... takze od takoveho bych si kritiku nemela vubec brat, ale presto mne nastval ![]()
mnum a řekla si mu, že nebrečí a neměl by tolik hulit![]()
Lamicka
no kdyby aspon to, v ramci pomoci, a ne misto toho vest debilne reci ( a jeste tak ze uz mizi ve vchodu, abych mu nemohla ani odpovedet). Tak si ulevil, ja jsem si ulevila tady a uz jsem trochu vychladla
Rosťa má chudák průjem. Asi ode mě chytil to, co mě postihlo v úterý. A to jsem si myslela, že za to mohlo dýňové latté.
dzizisketa Nasaď mu enterol, jestli ho doma máš. Ten je nejlepší. Dětem jsem ho nasypala z tobolky na lžičku, smíchala s troškou čaje a tu kašičku zapíjeli čajem.
dzizisketa enterol potvrzuju a hodne kojit, at nedojde na rehydratacni roztok
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí