dzizisketa chudák malý, a ty taky (psalas tuším, že jsi tento týen bez manžela?). Tak ať mu to brzo odezní, hlavně tekutiny (kojení ideální).
Vše o těhotenství a dětech
Enterosgel jsem už aplikovala, nakojila jsem na dobrou noc a počítám, že to bude stejně jako minulou noc, ale on chce naštěstí i pít vodu z lahvičky, dokonce s ní v noci usnul (při kojení, ale lahvičku si držel na srdci). Je to můj malý brouček, sice už nemá teplotu, ale je mi ho tak moc líto. Brrr, tohle je to nejhorší, co se mu za život dosud stalo a já jsem z toho celá špatná.
dzizisketa to je brouček, tak ať už je mu jenom lépe!
dzizisketa pokud jsou to rotaviry, tak dnes už urcite bude lepší.
Priste mu můžeš dávat ten enterol i preventivně, hned jak bude špatně někomu v okolí.
dzizisketa enterol a enterosgel neni to same. enterosgel asi neuskodi ale probiotika bych dala take
Jinak menší dítě taky přišlo, že ji bolí břicho.
continuity kuš s tým, nieže sa to tu rozšíri ![]()
Mrakoplas muž hovori, že s stlaskala všetko možne, tak si myslím, že to bude tým.
mnum tvl, to by ma riadne naštval
dzizisketa ach jo, bobacik malý
continuity u dcery ve tride boli bricho 3 holky (chlapce nevim) a ja od vcera dumam, jestli je to prvni MS nebo strevni neco. Dcera se tak vyznamne divala, kdyz mi to rikala. Jen tam byla mladsi a nedalo se zeptat
Candance a covid uz jste meli?
viktorka_od splavu jeste ne ale ta jedna holcicka ano.
Candance u nás mladší té starší závidí chloupky ![]()
To mi přijde docela milý a hlavně to pomáhá víc, než když ji to řeknu já.
Candance tak v poho, jasny. asi neco strevniho radi, a to jeste ani nejsou vanoce:-/
Candance pred vanocema snad vzdycky radi strevni chripky
Všechny vás tu lituju, všechny bolavý bříška a nespící děti. Moje zlatý dítě má už několik dní břichabol miminek, a v noci od 12 do 6 nespal vůbec. Vím to, protože já byla vzhůru s ním.
Chudák zeblil celou postýlku. Teď už spí, ale strašně neklidně a vydává u toho úplně děsivý zvuky.
Ach jo, je mi vas lito.
Jinak teda my taky nespime nejlip. Syn se zacal budit, pobrekavat, obcas v noci i kaka. A pres den je teda produktivni tak straslive, ze castecne prechazim na latkove plenky. Jinak mu nic neni, bricho ho nejspis neboli, tak to neni uplne k tematu, ale taky ted nemame uplne komfortni obdobi. Zas tomu ale predchazelo luxusnich 6 mesicu, kdy jsme oba spali 12 hodin v kuse...tak mam zatim z ceho brat.
Tak syn zvládol 4 týždne škôlky a je chorý
teraz tu pri mne chrci zo spánku
Rosťa má chudák průjem. Asi ode mě chytil to, co mě postihlo v úterý. A to jsem si myslela, že za to mohlo dýňové latté.
No, mělas aspoň latté s příběhem ![]()
(jako sorry, je mi líto všech posránků a břichabolů, ale nemohla jsem odolat)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí