Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline dzizisketa
8985 příspěvků moje polička 16. prosince 2020 20:02
Reakce na Pinot Noir:

Viktora konečně přešly noční vylučovací pauzy a už pár dní (možná už týdnů?) spí celou noc. Od té doby, co vypadl z postýlky a odmontovali jsme bočnici, tak ještě lépe, sice ho slyším párkrát za noc zabrečet, ale vždycky se sám uklidní a vzhledem k tomu, že hračky jsou ráno přeházené nebo dudlík na opačné straně pokoje, je jasné, že si v noci klidně vyleze, pohraje a ráno o to déle spí! Před den odjakživa usíná tak, že ho položím a odejdu a minimálně dvě hodiny chrní. Zkouší zavazovat tkaničky, čistit si zuby, napodobovat a učit se různé praktické činnosti, když jdeme ven, trpělivě sedí a nechá se oblékat a obouvat, JÍ JÍDLO! Od jeho narození se mi stále více potvrzuje, že pokud má někdo jen takové dítě/děti, musíme být v jeho očích my, zoufalé matky individuí jako je Ríša, totálně neschopné!

​Blahopřeji a závidím jedním dechem AAle stejně jsou teď v tom nejroztomilejším věku. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 16. prosince 2020 20:06

Potrefenáhusa tak muzes vyzkouset avivaz jen na ten svetr po vyprani,nemusis v tom machat vsechno.

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 16. prosince 2020 20:12

dzizisketa věřím, že jste těsně před zlomem, jednou to přijít musí! A máš pravdu, z jeho roztomilosti jsem úplně naměkko, je úplně k sežrání. 

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 16. prosince 2020 20:17

Potrefenáhusa

periem často v mydle (bez aviváže) a suším v sušičke a toto sa mi nikdy nedialo. Ale keď vravíš, že boli zatvrdnuté už predtým, asi by som ich nechala na noc namočené v silne octovej vode a potom skúsila vyprať.

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 16. prosince 2020 20:33

Tonda mel vcera zas vyzivnou noc a opet na nas ve 3 rano busil soused pres zed....uplne mam stazenej zaludek, co se bude dit dneska. Ten plac zvladam, ale jen myslenka na to, ze na me zas nekdo bude tlouct, mi dela zle

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 16. prosince 2020 20:41

slniecko ale ten ocet je nezmekci.

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 16. prosince 2020 20:44

Potrefenáhusa ja resila ztvrdnuti bavlneneho satku na noseni, ktery jsem v avivazi prat nechtela. Nakonec jsem koupila zmekcovac vody a hodne pomaha vyzehlit s naparovanim. A prijde mi, na plenach, ze ten jelinek to tvrde pradlo dela. Koukam ted po nejakem jinem prasku, spis asi gelu, na tohle nachylnejsi pradlo ke tvrdnuti (body a leginy jsou ok). Kdyby si chtela zkusit avivaz, tak dm ma denkmit sensitiv bez vune. Pouzivam ji na puncochy, aby neelektrizovaly, a nesnasim tu silnou vuni avivaze.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. prosince 2020 20:49

MP Meri je to hrozně lákavé

U nás se televize hodně rozjela, když jsem byla podruhé těhotná. Dodnes když vidím mickyho klubík, udělá se mi špatněJsem ráda, že se nám podařilo odbourat snídaní u televize, teď je pohádka až potom a to často zapomene. Jinak se snažím to nepřehánět, dívá se do hodiny denně a ne v kuse. Taky se snažím mít kontrolu nad tím, co sleduje, takže tablet dostane do ruky jen na chvilku.

Offline Jos
příspěvků moje polička 16. prosince 2020 20:50

Zuzuli S praskem tehle znacky mas zkusenost? Jestli i po nem to pradlo tvrdne? V mem zachvatu ekologie jsem ho zakoupila, az spotrebuju detsky gel.

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 16. prosince 2020 20:51

711990 soucitimmmy máme taky takové sousedy. Když byl syn malý (dávno tomu), míval noční běsy a i jinak špatně spal a plakal. Sousedka na nás tloukla a někdy i pořvávala z okna různé nadávky. Taky jsem se bála před každou noci, co zas bude. Žena a žádné pochopení pro druhou ženskou. A to vychovala 4 děti. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 16. prosince 2020 20:54

711990 Fakirka to je fakt za trest takovy sousede.Jako netvrdim,ze by me nestvalo kdyby me sousedovic dite v noci budilo,ale to,ze na ne zaboucham fakt nevim cemu pomuze.

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 16. prosince 2020 20:58

Jos nemam, ale chystam se vyzkouset. Mam od nich jeste pytel sody bikarbony a tu nekdy do pracky pridavam, prijde mi, ze pomaha. Ja obecne nemusim navonene praci prasky, pradlo ma byt po prani ciste, ne navonene, takze kupuju tyhle eko veci. Plus ja jsem atopik a muz ma seboreu... Ted mam v kosiku ecover zero a prave yellow & blue gel bez vune. 

Offline Mulen
5033 příspěvků moje polička 16. prosince 2020 20:58

Díky všem za tipy, do PPP určitě půjdem, ale teda asi tam nedopadnem bůhvíjak, kdoví co tam ze sebe dcera vypraví Ve školce ji myslím znají líp.

Já si právě myslela, že stačí jen uvolňovat tu ruku. Že třeba nesloží z P E a S slovo by mě nenapadlo zkoušet a trénovat a fakt nesloží.

Začali jsme slovním fotbalem. Co mě připadá samozřejmé, je pro ni fakt těžké, ale aspoň jí to bavilo.

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 16. prosince 2020 20:59

Zarinya a to ani nikdo z nich nevstavaldo práce. 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 16. prosince 2020 20:59

Pinot Noir Ja jsem v takovym rozporu mezi ,,az jim bude/az budou/az nebudou neco.... ,,a ted jsou takhle malinky, musim si to uzit,,. 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 16. prosince 2020 21:01

711990 ah, lituju, to je pitomec. Jak kdybyste to dělali schválně a libovali si v tom řevu uprostřed noci sami. 

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 16. prosince 2020 21:01

Fakirka to je teda hnusny. Ja furt nerozumim, co si ty lidi myslej ze s ditetem v tu chvili udelas. Vzdyt to clovek vubec nedokaze ovlivnit.

Jinak Tonda dostal svymu slovu a projecel poslednich 45 minut pri usinanisem zrala na panaka

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 16. prosince 2020 21:02

žluťásek no presne

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 16. prosince 2020 21:08

711990 moc tlapkam 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 16. prosince 2020 21:10

711990 držím palce, ať se to zlepší.