711990 máš zprávu
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir A je dokonalý! Jsou tam i bezdomovci a vymlácený kluk na skejtu.
Sweet Potato bohužel jsem to neviděla na vlastní oči, byla to pánská jízda, jen na fotkách jsem viděla ochlastu s lahví povalujícího se v garážích a ducha v šachtě ![]()
My měli kůži a máme, ale ve střední části jsme měli takový drobný průduchy. Peří po skorosnaše jsme z nich tahali i když už byla ex
. V péřovce mi taky do auta nikdo nesmí.
Perove bundy? Jeden tematicky obrazok:

![]()
![]()
Mate nekdo chut doporucit mi autosedacku tu 15-36kg? Nebo proste neslapnu z hlediska bezpecnosti vedle, at koupim jakykoliv model od MaxiCosi, Britaxu ci Cybexu? Nechci nic moc draheho, casem poridim I druhou. Ty d-testy, ja se v tom nemuzu moc vyznat, kdybych hledala nejaky spise levnejsi model, je to skoro ba hodiny prace!
LLevnější,, ale pořád bezpečné jsou Joie. Jinak Britax nebo Cybex je taky klasika.
Malý příspěvek ke "lhani" o Ježíškovi.
Je mi líto všech dětí, kterým rodiče nedovolí o Ježíškovi snít. To k dětství patří. ![]()
Myslím, že tornadoboy v oblasti fantazie nijak nestrádá.
dynda tornadoboy
![]()
![]()
Pinot Noir našla jsem ozdobu na stromek, když se otočí, dala by se při trošce dobré vůle považovat za tronádo. Takže jsem ji pověsila sice normálně, ale s myšlenkou na Ríšu ![]()

Kokoska tak to je ale jednoznačně tornádo! ![]()
Ještě že jsme takovou ozdobu nepotkali, byl by nadšen a já bych musela řešit, jak to zavěsit ![]()
olte nedovolí snít je poněkud...patetické. Snít lze o milionu dalších věcí a i v článku, který jinak jen vyjadřuje názor jedné redaktorky a jedné psycholožky, se píše, že imaginace je dětem přirozená. Pokud podám Ježíška jako pohádku, schopnost imaginace rozhodně nepotlačím. A vtipné mi připadá, jak se všichni, včetně autorů článku, zaklínají tím, že Ježíšek nepodmiňuje dárky slušným chováním a nezlobením, ale v další větě chválí děti za to, jak se vypořádali s nevěřením na Ježíška v jiných rodinách konstatováním, že "asi nebyli hodní".
Pinot Noir Ten clanek byl plny patosu. Asi skoda reagovat ne? Predpokladam, ze moje dite neutrpi nenapravidelnou ujmu na psychice, pokud ho oberu o abstraktniho jeziska.
Karja Joie muzu doporucit, jen ta kategorie 15-36 je takova siroka no, co mela doted? Jeste je kategorie do 25kg, pricemz do 18kg ji muzes dat protismerne, napriklad Joie Stages
Tu primo jsem koupila nasim na obcasny prevazeni a je super, neni teda na isofix, jen na pasy, ale instalace je jednoducha.
Jeste edit: vyhnula bych se pultikovym
711990 No doted ma nejakou do ctyr let,nevim, jakze je to na kila, ale tu zdedi segra. Mame sice dve, ale asi nechame v kazdem aute jednu a jednu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí