Rhaenys silno držím palce!
Vše o těhotenství a dětech
A všetkým prajem šťastné a veselé Vianoce!
U nás je už po nádielke, bolo všetko - viackrát použité papiere s prelepenými menovkami, darček zabudnutý v skrini, dieťa toho dostalo príliš a tak to máme vždy.
letfenixa jasom zabudla v skrini dva a jeden bol teda dosť dôležitý. A jeden som ešte stale nenašla. Možná mal ísť k babičke a bude v garáži, ale nepamätám sa ![]()
continuity ja som dva ani nevytiahla keď som videla koľko toho nakoniec je. A jeden som nedostala, vybrala som si od sestry ako darček grafiku od Daniely Olejnikovej čo robila pre Plamienok, druhá sestra ju mala zabaliť a niekde ju cestou z pohrebu zabudla a nevie kde je ![]()
Mrakoplas tak dúfajme, že to ešte niekde vyplave.
Mrakoplas ó, to zamrzí...tak snad někde vyplave.
Jinak u nás to proběhlo příjemně. Na to, že jsme do poslední chvíle nevěděli, kde dneska budeme. Byli jsme na horách, pršelo a pořád jsme koumali, zda vyčkat nebo jet. Nakonec že teda pojedem domů, ale už jsme nestihli objednat nákup a vidina dojezdu 23.12. v devět večer do rozhrabaného obydlí (naše balení probíhá dosti živelně) k prázdné lednici mi nepřišla úplně šťastná. Přišla jsem si trochu jako blbec. Cukroví jsme na tom horském vzduchu snědli taky všechno:) Nakonec ale dobrý. Konal se sice nákup dvacet minut před zavíračkou v naší Bille (jako ještě že jsem měla tu roušku, jinak bych se před paní pokladní musela stydět), ale takhle rychlej nákup nepamatuju a nakonec jsme tam ještě i ulovili kapra. Dnes tu něco krásně zavonělo a koukám, že muž upekl vánočku! Já vůbec nevím, co jsem na tom v těch minulých letech furt tak usnaženě chystala:)
My jsme dneska s mužem "slavili" rok od žádosti o ruku a taky oznamovali tchánům budoucí vnouče ;-) Ještě se sice může hodně pokazit, ale ve 12. týdnu a po NIPTu s příznivým výsledkem už snad trochu můžu zaťukat ;-)
JanieB gratuluju! ![]()
JanieB Moc gratuluju! ![]()
A taky tu vsem preji trochu opozdene krasne svatky!
JanieB gratuluju!
To jsme měli my takhle loni, na prvotrimestralnim screeningu jsem byla tesne před Vánocema, cely Vánoce v teplákách a když jsme jeli 5.ledna na Trnku do Gasku, zapinala jsem džíny na gumičku, au.
A když tchyně loni o Vánocích říkala, ze za rok už tady s náma bude někdo sedět u stolu, dělali jsme na ni pššššt!!!
a von letos fakt (skoro) seděl ![]()
ten začátek je hroznej, vůbec to neutíkalo, ale koncem ledna už se začala vrtět a bylo to dobrý
Myrtila tyhle hodiny by mely bejt za příplatek, co![]()
Potrefenáhusa No, to teda, a to mam podle me jeste opravdu hodne miminko ![]()
Tady jsou samé krasne zprávy ![]()
JanieB gratuluju ![]()
JanieB jee, gratuluji ![]()
JanieB gratuluju:))
Rhaenys opatrne gratulujem a držím palce
a keďže parfumanie má zázračnú moc, tak aj ja sa sťažujem, že by som chcela a zatiaľ to nevychádza...
Držím palce budúcim maminkam a betsey tiež na druhé kolo :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí