Karja tak to ma asi do 18kg/105cm?
Vše o těhotenství a dětech
711990 Jo, do 18 kg. Noo ten dalsi mezistupen asi kupovat nebudu, to by bylo moc. Ona si tuhle stezovala, ze je ji mala:-D. Ale treba kecala, ale tak nepatri zrovna mezi drobecky, tak je mozny, ze ji bude tak akorat.
Karja já jsem nedávno synovi zvedala ten podhlavník, chyběl mu pořádný kus, dost teď vyrostl. Vtipné je, že pár dní před tím jel s mužem a on mi říká, že ho tam prostě nacpal:)
Evaeva Hele, ja mam sedacku s polohovanim na spani...no sahla jsem na to jednu jizdu, pak uz ne:-D. Podivam se, zda nejde neco postelovat.
Karja to máme taky, docela dost to využíváme. Jak syn před den nespí, tak často usne, když se odněkud vracíme a pak mu padá hlava. Ale my většinou jedeme všichni, takže já to sklopím během jízdy.
Edit: my máme sedačky až do 36 kg, ty už mají na furt, takže ten podhlavník jde zvednout o dost.
Karja tak bohuzel to asi neporadim, v tech uz prehled nemam. Jen teda se podivej, jestli ji mate dobre nastavenou, mela by sedet co nejhloubs a mala je ve chvili, kdy ji kouka nahore hlava. Jinak to centrum autosedacek je prej dobry a jsou schopny poradit i s ohledem na auto, radej urcite i online.
Syn je sklamaný, že nie sú Vianoce (lebo v rozprávkach je na Vianoce vždy sneh, tak keď nie je sneh, nie sú Vianoce).
Skúsila som im pustiť hranu rozprávku a vôbec to nepoberá, myslí si, že to sa ľudia o tej rozprávke rozprávajú
. Nuž doteraz bol zvyknutý len na kreslené.
Mrakoplas u nás zase pořád musím vysvětlovat proč nesněží když je zima. A co se týče hraných pohádek, dcera jim přišla na chuť až letos a to jí je ale už sedm. Vy jste myslím menší.
Princeznu že zlatou hvězdou na čele jsem za poslední týden viděla 5x. Pak si ji omylem smazala![]()
Mrakoplas u nás zase pořád musím vysvětlovat proč nesněží když je zima. A co se týče hraných pohádek, dcera jim přišla na chuť až letos a to jí je ale už sedm. Vy jste myslím menší.
Princeznu že zlatou hvězdou na čele jsem za poslední týden viděla 5x. Pak si ji omylem smazala![]()
rysamona no, sú na to ešte mali. Ale ja by som si tak pozrela tie klasické rozprávky, no :(
rysamona kvůli absenci sněhu jsme měli pláč už několikrát. Doufám, že se zadaří aspoň na pár dní.
Evaeva já prostě doufám že to meteo tentokrát předpověděli dobře.
Několikrát jsem si tu stýskala, že mám problémy otěhotnět ... dnes na Štědrý den jsem našla pozitivní TT. Vím, že se může stát ještě spoustu věcí, hrozně se bojím o tom vůbec mluvit ... ale stejně
... první krok ![]()
Rhaenys držím palce
Rhaenys držím palce! ![]()
![]()
![]()
Rhaenys tak my tise doufame s tebou![]()
Rhaenys včera jsem si na tebe vzpomněla. A teď mi vyhrkly slzy do očí. Strašně moc držím palce ![]()
Rhaenys jezis, to mě úplně rozbrecelo
hodně štěstí, držím palce moc moc
Rhaenys velmi tichý tfuj tfuj tfuj! ![]()
Děkuji moc všem
Mám strašný, strašný strach. Ale třeba to značí štěstí, když jsem to zjistila dnes. Pokorně tiše budu doufat ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí