JanieB jů, gratuluju! ![]()
betsey držím palce, ale věřím, že si jen vybírá ten pravý okamžik ![]()
betsey tak drzime palce, at to vyjde:)
Mrakoplas Pinot Noir 711990 ďakujem vám ![]()
betsey držím palce, nech je to čo najskor ![]()
Teda, to je Vánočňátek
Všem gratuluju a držím pěsti, moc!!
Zjevně si vybírají pravý okamžik, je to tak
. Teda já v noci vůbec nespala, břicho mě bolí a v hlavě se honila taková změť myšlenek, to bylo neuvěřitelný. Hrozný, co se začíná dít, když se večer zhasne .. ![]()
Rhaenys tak to jsem neměla, já až tak do sedmého měsíce pořád žila v tom, že se mě to vlastně netýká
. A jsem teda ráda, protože poslední měsíc nespaní a divných myšlenek mi bohatě stačil ![]()
betsey držím palce! Nás nechalo druhé čekat. Dělám si legraci, že si počkal na kámošky - nakonec máme 3 nejlepší kamarádky děti od sebe 14 dní
, já kluka, ony holčičky.
Pinot Noir Tak já jak déle čekám, tak rovnou BUM
. Strašný, a to zatím ani vlastně nevím ..
Rhaenys to chápu. Podruhé mi taky hlodaly různé myšlenky v hlavě od začátku, to jsme si totiž mysleli, že to bude zase trvat, ale povedlo se hned, takže to vlastně bylo moc brzo ![]()
Pinot Noir No je zajímavý to pozorovat, ta různá stádia a myšlenkové pochody. Alespoň je zábava ![]()
To jsou ale krásné zprávy, moc všem gratuluji! A fandím i do druhých kol! Na to my si ještě počkáme.
Rosťa dostal asi milion autíček - "angličáků", bburago modely, hýbající se miniatury stavebních strojů, motorku... Včera jsem na tu sbírku obětovala poslední volný plastový box a teď už jsou zase autíčka úplně všude. Jako ale úplně všude ![]()
Lamicka Mely jsme to podobne se 3 kamaradkama, na dite jsme cekaly kazda jinak dlouho, ze srandy jsme si rikaly, ze jsme snad proklety, protoze to bylo v rozmezi 2-10 let, no a ted behem tohoto roku se nam vsem narodili synove, to bude jednou gang
Ty deti si na sebe proste pockaly ![]()
Pinot Noir Vzhledem k tomu, ze se to jmeno v muzove rodine dedi uz generace, bude se muj syn asi jmenovat jako jeden z tvych ;)
@Dadoo: jsem zvedava, jak se bude Vininkovi libit miminko ;)
A vsem dekuju!
double :/
Myrtila To je hezke
a je moc fajn mit deti, kdyz je maji kamaradky. Jen teda dnesni doba tem setkanim moc nepreje.
JanieB gratulujem ![]()
JanieB jsem si jistá, že z něj bude mít velikou radost. Hlavně mu ho dát hned pořádně očuchat a oblizat a už se nikdy od sebe neodlouci. Budete mít tu nejlepší chuvicku ![]()
Pinot Noir Vzhledem k tomu, ze se to jmeno v muzove rodine dedi uz generace, bude se muj syn asi jmenovat jako jeden z tvych ;)
Takže Medovníček, nebo Budulínek? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.