Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Myrtila
5359 příspěvků moje polička 25. prosince 2020 14:56
Reakce na Lamicka:

Myrtila To je hezke a je moc fajn mit deti, kdyz je maji kamaradky. Jen teda dnesni doba tem setkanim moc nepreje. 

​Je to tak, moc jsme se zatím neviděly, ale doufám, že než kluci trochu povyrostou, ta situace se zlepší.

Offline dzizisketa
8988 příspěvků moje polička 25. prosince 2020 15:15

Myrtila

PPodobně to mám s kamarádkami taky. Začalo to naším Rostíkem loni v květnu, zatím končí Andulkou ze začátku letošního září. Poměr je tedy zatím 2 (kluci) : 4 (holky), ale jedna už čeká druhé, další se snaží a jedna si teprve teď dodělaa atestaci. Loni jsme se vidaly skoro každý měsíc, letos jen třikrát přes léto venku. Ale vypadá to, že banda decek to bude velká! 

Offline Kokoska
35033 příspěvků moje polička 25. prosince 2020 18:44

Vsem gratuluju i drzim palce a na vedomost davam, ze jsem poctvrte babicka - cekatelka, taky hodne cerstve  :)

Offline Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 25. prosince 2020 18:59

Myrtila Tak já už jsem psala o kamaradce, se kterou se zname 20 let a nakonec se ty naši haranti narodili necelou hodinu od sebe ve stejný porodnici :-) 

je to fajn, zrovna řešíme prikrmy, jinak už to nikoho nezajímá :-)

Offline JanieB
552 příspěvků moje polička 25. prosince 2020 20:59

Pinot Noir Budulínek už má pes :D Jako jednu asi z 10 přezdívek ;-)
A podle toho, jak se Vinínek chová k dnes pětileté neteři a dvouletému synovci, bude fakt nejlepší chůvička <3

Offline Myrtila
5359 příspěvků moje polička 25. prosince 2020 21:14

Potrefenáhusa Tak to je ale super souhra!
My jsme s jednou z tech kamaradek mely termin tyden od sebe, ale nakonec ja rodila driv a ona hodne prenasela, takze mame deti skoro mesic od sebe. 

Offline Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 25. prosince 2020 21:48

Myrtila my mely i ten termín na den stejně, akorat o tyden pozdejc, než se narodili

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 25. prosince 2020 22:43

Vsetkym gratulujem! betsey drzim palce :), tiez sme sa s muzom zhodli, ze jedno je malo, ale planujeme to az niekedy na neskoru jar/leto a teda v tandeme s kamoskou, dufam, ze to vyjde :)

Offline tv
4253 příspěvků moje polička 25. prosince 2020 23:03

DrowRanger jee, nebylas to ty, kdo říkal, že druhé ani omylem?

Jinak všem gratuluju a držím palce.

Offline JankaM
3110 příspěvků moje polička 25. prosince 2020 23:03

Teda, to bude uplna parfu populacni exploze. Vsem gratuluju, i budoucim babickam.

Ja uz mam splneno, vcera jsme sli kolem porodnice, ja jsem detem ukazovala okna pokoju kde se narodili a sambo pronesl, ze je mu jeste ted ouzko a uz tam teda nikdy nejde , a to ani s zadnou jinou

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 25. prosince 2020 23:10

tv samozrejme, ale konecne po skoro 2.5 roku dieta zacalo spat (tukam), ja som zacala lepsie spat, chodi do jasli bez placu, s muzom sme sa prestali hadat a dokonca aj cvicit som sa uz naucila doma...proste je cas do toho celeho hodit vidly a spravit si druhe . ale teda od muza mam slubene jednak priepustky z domu 3x v tyzdni, pani na upratovanie a krabickovu stravu pocas sestonedelia...

Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 26. prosince 2020 02:51

Opožděně bych chtěla všem popřát krásné svátky, hlavně ať jste všichni zdraví. Vidím, že jsou tu samé krásné zprávy, tak jen houšť a něco i pro ty, kterých se děti zrovna netýkají. 

Malá bude mít zítra už 3 měsíce, strašně to letí (všichni mi to říkali a měli pravdu). Máme se dobře, už si to buď nějak sedlo nebo jsem si zvykla je hodná, zdravá, jen holt na umělém mléku, protože kojení se nepodařilo.

Tak jedna vánoční, s poněkud předimenzovanou mašlí - vázal táta. Vypadá trochu jak malej Švejk

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 26. prosince 2020 06:47

Ava dobre zpravy, to mam radost. princeznicka

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 26. prosince 2020 09:01

Krásné vánoční zprávy, jen co je pravda! Všem vám moc gratuluji, ať maminkám, nebo babičkám. Na Vánocích jsou stejně nejkrásnější rozzářený dětský oči, když mi dcera poslala, jak se malá rozsvítila, když zazvonil zvonek... Vánoce prostě patří dětem.

Offline Karja
44759 příspěvků moje polička 26. prosince 2020 09:27

JankaM Jo, sambo rikal, ze dalsi deti s nekym jinym by zvladnul uz jen v hodne pasivnim rezimu. Tak mu rikam, no jo, ale to bys mel jeste holky na vikend a tak...a on ,,No jo vlastne,,. Ten uz do toho taky nepujde! Ja si to umim predstavit, az holka bude tak 6,7.

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 26. prosince 2020 09:55

Tak ja se dvema detmi plne uspokojila. Jsem moc rada, ze jsme se k tomu rozhoupali. To druhe dite je uplne bezudrzbove, skoro o nem nevime, ale dohromady delaji takovou peknou smecku:) 

Jen tedy na me zacina dolehat ten rok v "karantene", nejak mi asi nesedi, ze jsme vsichni uz od brezna doma. Takovy to, ze me nic nebavi a jsem ze vseho a ze vsech otravena a unavena, i kdyz spim krasne. Tak jsem pak navic otravena i ze sebe, pac ti ostatni jsou v tom celkem nevinne, provinili se jen tim, ze sdileji stejnou domacnost

Offline Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 26. prosince 2020 09:55

Ava blahoprejeme, naší bumbrdlici bylo včera půl roku (kde to je?!!!)

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 26. prosince 2020 09:58

Ava ta je peknaa vypada tak velka!

Offline Kokoska
35033 příspěvků moje polička 26. prosince 2020 10:10

Potrefenáhusa leti to strasne. Ja s litosti zjistuju, ze si nepamatuju nektere veci z detstvi mych potomku, o kterych mi oni vypravi. Jak rostli, chodila jsem do prace a mela toho az nad hlavu, cas letel strasne rychle a spousta veci se mi uplne vyparila z hlavy.

Offline Karja
44759 příspěvků moje polička 26. prosince 2020 10:25

Gatita Ja to mam s tou karantenou stejne. Jsem proste uz docela hotova, ale kdyz se nad tim zamyslim, nemam to z deti, ackoliv jim to prisuzuji, protoze to je nejjedodusi. Je to z toho pobytu doma, clovek fakt nema kde nacerpat energii. Kdybych se vidala s kamaradkami jako driv, jezdila nekam na vylety...me to hrozne dobijelo a pak jsem zvladala vsechny ty jejich vymysly a sceny;-). Ted kolikrat, kdyz se zamyslim treba po obede, co me ten den ceka, tak bych se kolikrat rozbrecela, proste je to uplne bezcilne, nezabavne. Kdybych mela jen tu starsi, tak treba neco vymyslim, nekam popojedeme, do prirody, trochu zmena. Ale takhle vlacet nekam dve, procez jedna usne v aute, rozhodej si spani, a to jen proto aby mama videla trochu jiny stromy nez ma za barakem. Je to proste des tenhle rok. Hlavne na to asi budu vzpominat, jak to bylo s detma desny, ale ne je to tim z..cenyn covidem!