Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 26. prosince 2020 10:29

Memu drobeckovi je zitra osm mesicu. Leti to uplne strasne. Uz to neni male miminko, je to clovicek, co objevuje svet. A ja, ktera jsem vzdycky tvrdila, ze chci maximalne dve deti s miminalne petiletym rozdilem, uz zacinam pomyslet na dalsi a mozna i treti  ale teda dobrovolne si jeste pockam, dve malicke deti najednou mit nechci, diky Karja

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 26. prosince 2020 10:38

Naší malinké byly před týdnem 4 měsíce, letí to hodně. Smažím se užívat si ji jak to jen jde, po porodu jsem říkala, že 2 děti stačí, ale jak rychle roste a já si uvědomuji, že to zažívám možná naposled, občas mi probleskne myšlenka na třetí... pak je zlatíčko vzhůru do 1 v noci, z toho třeba 2 hodiny skoro nonstop na prsu a ty chouťky velmi rychle odeznívají

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. prosince 2020 10:42

Gatita Karja s tou karanténou je to úplně přesný. Jak teď bylo pár normálních dní, úplně mě to nakoplo. Jinak jsem taky pořád taková otrávená a znuděná. Už to potrvá snad jen pár měsíců. Muž je taky víc nepříjemný na děti, ve středu jsem z toho byla úplně rozhozená.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 26. prosince 2020 10:43

A na Vánoce jsme měli taky kouzelnou chvilku se starší, když si rozbalila svůj vysněný dárek, to bylo samé hurá, Ježíšek to věděl, to je ono, to jsem si přála, huráá, i Ježíškova maminka to věděla ( má teorii že když je Ježíšek malé miminko, neumí si ještě přečíst dopis, který mu psala a musela mu ho přečíst jeho maminka ). Podařilo se nám tu radost natočit na video, tak si to budeme pouštět, až budou někdy za 10 let pod stromečkem oči v sloup

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. prosince 2020 10:45

Zuzuli mnum já o třetím pořád uvažuju, mám ještě pár měsíců na rozhodnutí, chtěla bych je maximálně do těch tří let od sebe. Ale myslím, že muž má jasno:)

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 26. prosince 2020 11:09

Zuzuli Hele, ale nekdo to zvlada uplne v pohode, jen jsem ho teda jeste nepotkala:-D. Ale kdyz jsem se tu v tom prvnim trimestru hroutila, tak se mi ozvalo par mistnich uzivatelek, ze deti kratce po sobe videly jako vyhodu. Ale uprimne, uz byly samy babickami, tak myslim, ze cas ty spatne vzpominky smyl;-). No proste nerada bych abych byla za vetsi vekovy rozdil u vas zodpovedna, to se musi zkusit a videt!

Jo vlastne potkala jsem v kavarne jednu pani s detma rok od sebe a byla fakt zenova jako! Jeji manzel vypadal jako takovej macho typ, urcite ji doma moc nepomahal a rikala,ze je to v klidu. Pak ta segry kamaradka s detma rok od sebe zacala kourit travu a taky byla v klidu:-D. Tak jo, tak dobra polovina to dava:-D.

Offline Sweet Potato
40493 příspěvků moje polička 26. prosince 2020 11:21

mnum Mladší (necelých 14) je echt puberťačka, fakt by podle ní mohli vyučovat vývojovou psychologii. Ale kouzlo Vánoc pořád funguje. Když pod stromečkem našla vytoužený dárek, o kterém bylo jasno, že ho určitě nedostane, normálně oněměla. Fakt stála jak solnej sloup a nevydala chvíli ani hlásku.

Offline Jos
příspěvků moje polička 26. prosince 2020 11:22

Tyjo to jste dobry teda! Drobkovi je 3 a pul mesice a jsem rozhodnuta, ze dalsi uz nebude. Uz se tesim, az s nim bude nejaka sranda a budeme cestovat po republice a pak i dal. Dalsi dite bychom totiz nemeli v aute kam dat, kdyz do kufru se vejde akorat pes a podvozek kocaru . Teda kdyby se to dite dalo sehnat jinak nez tehotenstvim tak mozna... 

Offline continuity
43196 příspěvků moje polička 26. prosince 2020 11:23

Zuzuli tak Karja je má hodne těsně za sebou. Já nám dva roky a podle mě je to super. Zvlášť ted v ty karanténě je to k nezaplacení, že si pořád ještě spolu vyhraji.

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 26. prosince 2020 11:43

Jos Prosim te, da se koupit vetsi auto:-D. My mame tri mista vepredu, pro hubeny teda:-D. Jinak ja s tim taky nepocitala no, druhy dite jsem nechtela anI ve snu. Po pul roce jsem se vykopala z poporodni depky, dva mesice si uzila, abych byla zase v hajzlu:-D:-D. Vcera jsem uz rikala, ze ani nejsem krok od blazince, ze to si nemuzu dovolit takovou dovolenou, ale ze jsem rovnou krok od marnice. Ale je to tim covidem, ted mam fakt spoustu zlatych kamaradek se kteryma byl ten materskej cas super, ale ted je to vsechno proste razem na palici.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 26. prosince 2020 11:48

Sweet Potato tak to dává naději

Offline Mha
příspěvků moje polička 26. prosince 2020 11:50

Jos

Existují i osmimistna auta a nemusíš si dělat nový řidičák...

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 26. prosince 2020 11:51

Potrefenáhusa na ty svetriky muzes zkusit tohle machadlo . Mam hi doma par dni a neni spatne. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 26. prosince 2020 11:52

Karja No my mame Kodiaqa . A ja se teda uz zaridila, co se tyce antikoncepce na par let. Ale treba lehce pred 40 zmenim nazor jeste

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 26. prosince 2020 12:01

My jsme se ségrou od sebe 16 měsíců, prej to byl zezacatku fakt mazec, ale později si to rodiče už jenom pochvalovali.

My teda druhý neplánujeme, ale kdyby se nějak přihodilo, už bych to asi přijala v klidu a s těšením. Ještě před rokem jsem jen z tý představy byla úplně v panice. Ta poporodní psychóza byla něco šílenýho, čas už asi dovolil zapomenout, že jsem vůbec ochotna si připustit, že bych byla schopna to prožít a přežít podruhý

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 26. prosince 2020 12:04

continuity Karja Evaeva ja mam dite jak z reklamy na materstvi. Usmevavy mazel, co od narozeni dobre spi v noci a je ukazkovy savec a temer nebreci, pokud me ma na dosah sve kratke rucky. Je to teda mamanek, je na me nalepena 24/7, i v noci spi zasadne pritulena ke me, idealne me musi jeste drzet za ruku, pres den a vecer spi jedine s moji asistenci, ma proste stesti, ze je jedinacek a ja s ni klidne sedim v posteli a ctu si, zatimco spi, nic lepsiho na praci nemam, beru to i jako svuj relax, bordel v byte uz radeji ani nevidim, jako mladsi sourozenec by to mela holka tezsi Vcera jsem kvuli kamaradce, co v lednu rodi a nervuje se, projizdela svoji konverzaci s jinou kamaradkou z doby meho sestinedeli, abyvh si to ozivila a uklidnila ji, a tu pohodu si pamatuju dobre, dite hodne, zvladalo s nami kavarny, prochazky, nakupy, jediny limit byl muj stav po cisari. Takze tipuju, ze cislo dve bude dabel, po kterem me choutky na treti prejdou asi pockame minimalne do jejich druhych narozenin, chci si ji maximalne uzit a nedelit pozornost a vzhledem k tomu, ze ona nam trvala skoro dva roky, tak doufam, ze tentokrat to nebude uplne napoprve a da to nejaky vetsi rozdil

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 26. prosince 2020 12:04

Karja jo, mam to uplne stejne. Tohle mrcaseni je strasny, strasny. Uz si pripadam uplne vyhorele, pritom deti i muz jsou prima. Ale jak v tom jsme porad, des bes. Vanocni vecirek jsem taky absolvovala na gauci mezi legem a furt mi nekdo rozbryndaval vino. Misto aby me to nakoplo, tak se mi taky chtelo brecet. 

Offline Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 26. prosince 2020 12:22

Zuzuli to mám a občas používám, dekuju

Offline JankaM
3110 příspěvků moje polička 26. prosince 2020 12:28

Karja jakypak vikendy, pekne stridat tyden deti, tyden volno

pozn. NADSAZKA

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 26. prosince 2020 12:28

Gatita No vidis, my zadny vecirek nemeli teda:-D. Ale ted snad pujdu na dve navstevy, tak treba mi to trochu pomuze se naladit pro pristich par dni. Ale jelikoz velka mala dnes vstavala o pul 6 a zatvrzele nechce ted jit spat, myslim, ze dnesni den me zas slusne vybije!