JankaM :-D Jj, no tak to uz by si dvakrat rozmyslel nejaky porizeni dalsich capartu!
Vše o těhotenství a dětech
Karja moja dnes vstávala 4.30. Včera dostala u našich ten lego duplo domček a dnes proste musela vstať skoro, aby sa s ním mohla ísť hrať ![]()
Našťastie už si teda pospala aj cez deň, spala od pol jedenástej do dvanástej a ja som si aspoň po dlhšej dobe zacvičila jogu, tak ja som dobitá až až. Držím palce, nech sa aj tebe podarí nejako dobiť baterky
Zuzuli my sme tiež čakali s ďalším dieťaťom do druhých narodenín prvého no a teda stále nič. Ale nám sa prvé podarilo na prvýkrát, tak rovnováha musí byť a na druhé si musíme počkať :-)
betsey ja byla trikrat tehotna hned napoprve, jen jsem pak potracela. Tak jsem zvedava, jak to bude napoctvrte
Klidne bych si par mesicu pockala, kdyby to pak uz bylo bez problemu. Ale clovek si nevybere
Zuzuli aha, to som nevedela. No jasné, že to si človek radšej počká, len nech je všetko ok
Sweet Potato a ted me jako ale zajima, co byl ten vytouzeny darek..! Cim se daji onemet 14 leti..? Co vidim v okoli, tak mozna cesta kolem sveta spojena s tydenim all inclusive pobytem v sidle oblibene zahranicni celebrity.. ![]()
betsey preju, at ti to brzo vyjde. Uz to urcite v rovnovaze je ![]()
Zuzuli ja som čítala
"Usmevavy MANZEL, čo od narodeni dobre spí v noci a je ukážkový savec.."![]()
Zuzuli já mám právě obě děti jak z reklamy. První byl vyloženě bezúdržbový a navíc mě vůbec nepotřeboval, jak se naučil pohybovat, pořád někde něco kutil, se mnou si vůbec hrát nechtěl. Takže já měla takové nápady mít ty děti třeba i rok a kousek od sebe. Nakonec jsem ráda, že jsem počkala ty dva roky, ale trvám na tom, že je to ideální rozdíl:) To je důvod, proč uvažuju o dalším. Ale samozřejmě se bojím, že nám to spočítá za oba předchozí.
Mrakoplas vsak manzel od jejiho narozeni spi taky dobre
nastesti se nam bezesne noci se rvoucim miminem vyhnuly. I koliky, kdy plakala hodiny v kuse, ji sporadane koncily v devet vecer ![]()
Mrakoplas SunEclipse joo, ja taky tak. ![]()
Teraz, keď už syn prespí noc a ráno ho budím o 8, teraz cez prázdniny, sám sa prehrá (s nonstop rozprávaním), od včera sa začal učiť jesť s príborom (a nepíšte mi, že vaše deti to robia od 2 rokov) sem-tam posluchne, ..., si viem predstaviť aj bábätko. Ale sme už s partnerom na to obaja starí a moji rodičia mi zaberajú toľko času, že už proste nie. Mala som ho neskoro, ale skôr to nešlo, takže som vďačná zaňho.
Mrakoplas I já četla manžel místo mazel ![]()
Pavlena Basové ukulele. A když bude hodná, dostane k němu za rok i zesilovač (ďábelský smích)
Sweet Potato tyjo, tak to bych rekla, ze to uplne puboska z prirucky nebude.. ![]()
Pavlena Tak potřeba vyluzování zvuků, zvláště pak elektřinou zesílených, je celkem častý symptom, ne![]()
Sweet Potato my mame jeste tak 2 roky cas, ale vyluzovani zvuku vesmes resi pasivne, zapnutim cudliku, ne vlastni produkci bych rekla... ![]()
Sweet Potato ukulele ještě dobrý, ségra si v tom věku přála bicí:)
Zuzuli tak Karja je má hodne těsně za sebou. Já nám dva roky a podle mě je to super. Zvlášť ted v ty karanténě je to k nezaplacení, že si pořád ještě spolu vyhraji.
a ne kazdy dite je zavislak, jak malamala od Karji. Taky hlasuju za mensi vekovy rozdil. Mam tri v rozpeti 4,5 roku a ziju. I ty deti.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí