Makara blbý je, že dopředu nevíš, co se ti narodí:) Moje kluky bych mohla mít i blíž sobě, ale synovec byl takový, že švagrová na jeho první rok vzpomíná jako na hodně špatný a dost litovala, že nepočkala, až bude mít starší ve školce.
Vše o těhotenství a dětech
Děkuju za všechny tipy na hračky, co tu poslední měsíce proběhly. Jak Duplo vláček, tak i kuličková dráha hubelino a podložka na vodní malování mají velký úspěch. U obou dětí i u nás rodičů.
Evaeva pravda, to nevis, co z toho koktejlu vznikne. Taky ze si uvedomuju, ze jsem mela (a mam) stesti...
Sweet Potato Já dceři, když jí bylo 15, koupila elektrickou kytaru a zesilovač. Blbej nápad :-).
Taky moc děkuju za tipy na dárky. U nás má velký úspěch magformers (už dva díky chybí
), a dneska po vybalení Červené karkulky (té hry, dárek "od tety"), ztratila dcera zájem o ostatní dárky, řekla "moje" a začala si stavět
časem to zkusíme s pravidly...
A samozřejmě duplo, tam je úspěch zaručen.
Mohučanka zrovna jsem si rikala, ze taky musim podekovat - nevim uz komu - za tip na knizku To je metro, cece.
Jinak u nas se Jezisek trefil se vsim - legem, zminovanou knizkou i dvema spolecenskymi hrami. Hlavne Monzu jedem porad dokola
. To by se mohlo libit leckde![]()
Gatita u nás má také vše docela úspěch, třeba se zjistilo, že syn umí skládat puzzle a to, co jsem koupila, je pro něj docela lehké. Do teď takové věci vůbec nechtěl dělat a najednou skládá podle předloh
Akorát odmítá hrát tu hru Malý zápas, kterou jsem tolik sháněla. Nevím proč, vůbec jí nevyzkoušel![]()
U nás má najväčší úspech vysávač
kolobezka - ružová ![]()
A dnes som u našich vytiahla smolicka pacholicka po nás a hrali sme.
Evaeva treba na to teprv dojde. Loni syn dostal taky 2 hry (Raz dva a Deti z Carcassonne) a pod stromeckem to nevyvolalo zadny wow efekt, protoze to nebylo tak atraktivni jako konkurencni krabicka lega. Nicmene jsme obe hry letos hodne hrali, jen muselo dite ochladnout po tom vanocnim rauši;)
Gatita ano, taky si myslím. Zkusím ji vytáhnout třeba v únoru.
999 To bych ocenila ja.
Chtela jsem byt punkova kytaristka, hrala jsem slusne, ale nikdy jsem nemela podporu. Dostavala jsem brakove divci romany, protoze "to holky ctou" a k tomu zakaz vychazek na akce, kde bych rada byla.
Luna No my máme tyhle blbý nápady pořád :-). Naposledy reproduktor Bose, který ozvučí sportovní halu :-).
Mam debilni dotaz, ale Tonda ted casto dost krkolomne pada, naposled dneska skocil z gauce a sel k zemi parakotoulem
klasicky po kazdym padu kontroluju jestli neztratil vedomi, jak se chova, jestli nezvraci atd. Ale dneska me napadlo, jestli preci jen neni na miste jet nekdy do nemocnice? Protoze typicky po tom dnesnim padu bych si dokazala predstavit ze si treba porani krcni pater a to (krome nadmernyho place) si nedokazu predatavit jak odhalit doma. Takze otazka, pri jakejch urazech se vydavate s detma k doktorovi?
My jsme zacali opatrne. Jako v Obecne skole, Tonik dostal stojan na noty, aby si je nemusel opirat o hrnec![]()
711990 dělala jsem to taky tak. Pozorovala jsem je a pokud se nic nedělo, nezvracely, nevravoraly, jazyk plazily symetricky, nechala jsem to být. Myslím 2x jsem volala kamosce na JIP, která me uklidnila.
Jinak ty parakotoule, které jsou přes rameno, jsou celkem bezpečné. Blbě je, pokud padne natvrdo na hlavu. Já se jinak bála spíš úrazu mozku nez krční páteře, to zas myslím tak obvykle není.
A pak jsou pády, třeba že schodů na hlavu, nebo ty obrubníky, tam bych asi jela bez čekání.
Luna Mně se ten váš nápad s akordeonem moc líbí :-).
continuity diky, rikam si, ze kdyby ho fakt neco bolelo, tak je k neutiseni, ale teda jestli se oba dozijem jeho dospelosti ve zdravi, bude to zazrak!
999 No ja si taky rikam, ze to byl super napad. Moc ho to bavi. Akorat se obavam, ze zase zrusi vyuku na ZUS.
Musim si o tom neco najit.
711990 tak tyto extrémně živě děti zas bývají docela šikovné. Já bych úsilí naprela k tomu, mu dovolit v podstatě vše, o co si řekne, ale pod dohledem a neustále vysvětlovat, jak to dělat bezpečne. Vysvetlovat i po těch pádech - i když řvou, nepoznají z toho, kde udělaly chybu.
Taky kolem jednoho roku už vnímáji hloubku, je dobre s tím pracovat. U nás platilo to horolezecké, co si vylezeš, to si taky zlezes ( zlezt je vždy těžší), takže sice s jištěním a s dopomoci, ale žádné tahání jak kočka koťata.
continuity no to vlastne delam, od leta ma piklerove trojuhelnik, je na nem hodne sikovnej, umi vylezt i slezt, venku na hristi taky, akorat tohle jsou pady zpusobeny tim, ze dela kraviny. Momentalne miluje behat po gauci nebo posteli a kdyz se po nem natahnu, abych ho chytila, tak blbne a uhejba. No a nekdy neodhadne ze uz je moc na kraji a ja ho nestihnu chytit. Jako kdyby to slo, zbavim se gauce i postele, protoze me to strasne nervuje. Vylozene na nem vidim jak mu dela radost ten muj vydesenej oblicej.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí