Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 27. prosince 2020 21:51

Malenge Ja se to sem bojim psat, jeho pacientky by ho hned poznaly:-D. Ale stejne nic nebude,minule jsem s nim chtela prodiskutovat antikoncepci, no dostal se az k predstirani orgasmu, takze ja tam budu jak oukropek!

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 27. prosince 2020 21:55

Karja to je asi rada pro muže?

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 27. prosince 2020 22:30
Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 27. prosince 2020 22:49

Aranel :-D:-D :-D 

Ne, bylo to neco v souvislosti pouzivani kondomu! A to jako ja se s nim moc nebavim, verim, ze kdybych se ptala, dostanu manual na celej partnerskej sexualni zivot:-D

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 27. prosince 2020 23:22
Offline Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 28. prosince 2020 01:19

Karja hele a nevadí ti to? Já měla kdysi taky takovou zovialni doktorku a zpětne ty její výroky hodnotim daleko za hranou profesní etiky. A předchozí gynekolog byl teda strasnej kreten, teď mám skvělou)
(tím jako nechci šťourat, jen ze když pak třeba člověk řeší nejakej pruser, tak se hodí, když je ten doktor normální (což casto bohužel prověří až nejakej ten problém) 

Offline Myrtila
5359 příspěvků moje polička 28. prosince 2020 02:54
Reakce na Rhaenys:

Karja : Jojo, objev dnešního dne - lze i blít s radostí

​Ponocuju tu s tim nasim vymodlenym dareckem a vzpominam pri tom, jak jsme se s muzem cely prvni trimestr klepali, aby v tom brise zustal, protoze to nejdriv vubec nevypadalo dobre, a jak jsem si kazde rano (a odpoledne a vecer a noc...) nad zachodovou misou rikala, ze je vlastne super, ze mi je zle, ze to urcite znamena, ze tam drzi dobre

Takze nevolnostem zdar!

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 28. prosince 2020 05:30

Potrefenáhusa Ja si na nej z lekarskyho pohledu nemuzu stezovat, naopak! Jen me v brise pichlo, uz me objednaval jeste ten den, at hned prijdu. U predchozi doktorky jsem si pripadala, jak kdyz jsem na obtiz kdyz tam misto peti minut stravim sest. A u tech poporodnich problemu,  coz byl velkej prusvih, mi hodne pomohl a mel velky zajem. Jako uprimne me dost prekvapil, on uz moc pacientek nema (kupodivu), radsi kazdej dojizdi nekam na tramtarie, ale ja byla fakt pozitivne prekvapena.

Offline letfenixa
10906 příspěvků moje polička 28. prosince 2020 08:19

Už to všetko doľahlo aj na mňa. V kuse doma, hnusné počasie, varenie, upratovanie , vymýšľanie aktivít, málo svetla. Fuj

Offline Garfie
28591 příspěvků moje polička 28. prosince 2020 08:48

Potrefenáhusa Já mám takovej extrém, první doktorka byla fajn, ale hrozně upovídaná a trochu mi to lezlo na nervy, ale můj současný doktor je zase takový....slovo aby z něj páčil!  Pamatuju si legendární hovor, když při těhotenství hrozilo, že dostanu neštovice a nikdo nevěděl, jestli jsem je měla jako malá, tak mu volám, jestli to může být problém a on prý "no tak dobré by to nebylo, ale jestli je máte, tak už nic nenaděláme, že?" a šlus, víc mi k tomu neřekl. 

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 28. prosince 2020 08:49

Mne v zadnem tehotenstvi blbe nebylo, ani v tom poslednim uspesnem jsem ani jednou nezvracela, vubec netusim, co to tehotenske nevolnosti jsou, jen jsem celou dobu ujizdela na vyraznych chutich, jeste, ze jsem byla v praci v Karline, denne jsem vymetala asijska bistra a prokladala to indii a mexikem. Akorat se mi navalovalo z kurete, to mi vydrzelo jeste dva mesice po porodu. Ja to vzdycky poznala podle neprijemne bolave kostrce, bricha a prsou. 

Offline Garfie
28591 příspěvků moje polička 28. prosince 2020 08:54

Zuzuli Tak to máme podobně, zvracení jsem nezažila ani jednou, špatně mi nebývalo, vlastně žádné typické projevy, kromě únavy teda...ale v prvním těhotenství jsem vůbec nejedla maso, někdy ke konci jsem si na nějakém večírku dala lososa a litovala jsem toho velice. Z kuřete se mi vysloveně navalovalo, stačilo projít kolem mraženého!!  A vydrželo mi to teda asi dva roky...

Offline Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 28. prosince 2020 09:06

Zuzuli já jsem taky nezvracela ani jednou, jak v tom úspěšným, tak v těch neúspěšných to byly jen takový nevyzpytatelny navaly bez ohledu na denní dobu. Chutě žádný, ani mi nic nevadilo, krom hladu

Offline Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 28. prosince 2020 09:07
Reakce na Garfie:

on prý "no tak dobré by to nebylo, ale jestli je máte, tak už nic nenaděláme, že?" a šlus, víc mi k tomu neřekl. 

​a měl recht!

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 28. prosince 2020 09:11

Garfie ja mase prestala jist nekdy okolo pulky pateho mesice, mimo kure jsem na nej nemela vubec chut. Manzel jako masozravec dost trpel, kdyz jsem maso ani nechtela varit doma. A kure mi nechutna doted, jen uz se mi z nej nenavaluje. Nezapomenu, kdyz jsme loni tesne pred vanoci oznamovali tehotenstvi, tchyne hned v telefonu resila, co nam ma uvarit, az prijedeme, jestli se mi treba z neceho nedela blbe, ja ji rikala, ze se mi dela blbe z kurete a celkove maso ted moc nejim, nesedi mi, ona jasne, neco bez masa vymyslime... Za tyden jsme prijeli a k obedu byl kureci vyvar a rizky, na vyber mezi kurecim a veprovym, a ja jeste dostala prednasku, jak si i my zaciname vymyslet vegetariantvi, jako by nestacily vymysly svagra a svagrove

Offline 999
19831 příspěvků moje polička 28. prosince 2020 09:18

Zuzuli Garfie To s tím kuřetem potvrzuju, já ho šoupla do trouby pro manžela a za chvíli s ním letěla do kontejneru... Já to teda problila do osmýho měsíce, ale fest. Když to psali o vévodkyni Kate, přesně jsem věděla, jak jí je :-). Je zajímavý, že jediný jídlo, který jsem mohla jíst, byla dušená mrkev a za pár let mi na ni diagnostikovali těžkou alergii :-). 

Offline Jos
příspěvků moje polička 28. prosince 2020 09:18

Tak do statistiky zle mi nebylo ani jednou, o zvraceni nemluve. Jen ten priserny hlad a ty jeho nasledky . A vune! Ja jsem divna, ale zacaly mi vonet divne veci a i jsem si koupila nejake parfemy. A musim rict, ze me ty hlasky typu, kdyz zvracis, je to dobre, trochu znervoznovaly (kdyz ja jako nic). Jo ale ta unava, ta byla strasna. Jsem prisla z prace a spala a spala....

Offline Garfie
28591 příspěvků moje polička 28. prosince 2020 09:28

999 Tak s tou mrkví je to vtipný! :-)

Jinak moje ségra se prozvracela doslova od početí k porodu, strašný to bylo. Je to prostě nevyzpytatelný. 

Offline rysamona
1112 příspěvků moje polička 28. prosince 2020 09:35

Jako jídlo, kdyby mi v těhotenství smrdelo, by bylo v pohodě. Mě smrděl manžel. Ale jak! A bylo jedno, že zrovna vylezl že sprchy. Nemohl se chudák přiblížit na 2 metry což je v garsonce paráda. Když jsem se dívala na net tak některým ženským to nepřeslo ani dva roky po porodu. Docela jsem se bála, naštěstí to po dvou měsících přešlo

Offline letfenixa
10906 příspěvků moje polička 28. prosince 2020 09:46

Tiež som bola bez zvracania a cca 5 dní po sebe v strede tehotenstva som mala poldennu nevoľnosť, ako prišla, tak odišla.