Ta nase gynda je vybavena dobre, chodim tam taky. Ale dostupnost nic moc, asi budu delat sofera. Do nemocnic to ale neni o moc lepsi.
Vše o těhotenství a dětech
Kokoska dcera nemá řidičák?
viktorka_od splavu Ma, ted jezdi sama, ja hlidam vetsinou malyho, ale v tom osmym, devatym uz by se ridit nemelo, pokud vim.
Kokoska To řízení je myslim na každém, podle toho jak se kdo cítí. Já si teda i v 9. v klidu odřídila několika hodinovou cestu a nevidím v tom problém, nějaké krátké popojíždění v rámci města bych neřešila vůbec. Ale tak když bude dcera chtít, tak proč ne
Já jsem asi trochu asociál a než aby o každé kontrole věděla máma, tak to bych radši cestovala půl dne mhd nebo šla pěšky ![]()
Kokoska tak to řadím do stejné kategorie jako že by se nemělo jíst hermelín nebo barvit vlasy![]()
MPLee viktorka_od splavu no prece jen to bricho je pri pripadnym narazu tesne pred volantem, kdyby nedejboze doslo k nejakymu maleru. Nejde ani tak o unavu nebo povery, spis o tohle. Nemyslim, ze bych ji vozila pokazdy, ale ceka to v lete a pokud by bylo vedro, neni to v mhd moc prijemny. Taky kdovi, jak to jeste bude nebo nebude s covidem, proc tomu chodit naproti. Ona to rozhodne nevyzaduje a pri prvnim si taky vetsinou nejak poradili, ale myslim, ze je fajn, kdyz ta moznost je.
Nevim, proc bych nemela vedet o kontrolach, mne holky vzdycky samy hlasily, co je novyho.
Kokoska jakože na sedadle smrti je to lepší jo?:P
viktorka_od splavu no fakt nevim, jestli je lepsi zabrzdit ranou o volant nebo vybuchlym airbagem, taky je moznost sednout si dozadu a majznout se o predni sedadlo, vyber si. Taky ty bricha jsou ruzny, to svoje bych byla pred porodem za volant nenacpala tak, abych nohama bezpecne dosahla na pedaly ![]()
Kokoska myslím, že je moc hezký, že na dceru myslíš už takhle dopředu a počítáš s hlídáním a odvozem. Nenech se vytočit :)
žluťásek to rozhodne nenecham
Ja si moc dobre pamatuju, jak bych byla leckdy v tehotenstvi i s detma uvitala pomoc, ale nebylo odkud. Tak kdyz muzu, rada pomuzu aspon tem mladym.
Já třeba neridim, přišlo by mi fajn, kdyby mě pripadne odvezla mama, co je na tom, proboha, zase špatně???![]()
Potrefenáhusa nic. Naopak. Ale holt někdo tyhle laskavosti nezná, tak je aspoň shazuje.
Mně bylo na konci druhého těhotenství dost zle, když to šlo, vozil mě manžel. Nikomu bych to nepřála, ale je fajn, že dcera bude mít možnost se nechat odvézt, kdyby něco. Člověk nikdy neví.
Potrefenáhusa vůbec nic, jen je to něco, co viktorka asi ze své rodiny / zkušenosti nezná a tedy nepobírá... tak jako onehdy údajně manipulativní odvoz na nákup do hornbachu nebo jak to bylo a spol... vůbec bych se nad tím nepozastavovala...
nolita to jsem vůbec nepochopila asi dodnes, o odvoz nešlo
Potrefenáhusa já si to už nepamatuju přesně, tak jsem to teď asi nenapsala přesně, a taky jsem to tehdy nepochopila, resp. pochopila a nechápala o co jde viktorce....
Kokoska ja se o ty spodni ceste tramvaji dozvedela pozde! :D a za volant tak, abych dosahla na pedaly, jsem se taky uz pak bezpecne nevesla, mam extra kratky nohy:)
Já třeba neridim, přišlo by mi fajn, kdyby mě pripadne odvezla mama, co je na tom, proboha, zase špatně???
Nic, to je zase chytruska Viktorka, v opozici uz jaksi z principu a hlavne se vyjadrit ke vsemu:) Mně to prijde super a hezke, co Kokoska dela.
Potrefenáhusa nic na tom není špatně a teda zlehčování úrazu břicha za volantem mě docela udivuje. Jako fakt to není totéž, co hermelín ![]()
Pinot Noir já ani tu listeriozu nechtěla pokoušet, slyšela jsem o někom, kdo měl po metskym salamu a dopadlo to blbě.hermelin teda nerada, ale nepasterovanej sýr jsem si taky nedala. Plus tvoje salmonela od Hájka mě taky strašila
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí