Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Kokoska
35035 příspěvků moje polička 28. prosince 2020 22:12

Ta nase gynda je vybavena dobre, chodim tam taky. Ale dostupnost nic moc, asi budu delat sofera. Do nemocnic to ale neni o moc lepsi.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 28. prosince 2020 22:17

Kokoska dcera nemá řidičák?

Offline Kokoska
35035 příspěvků moje polička 28. prosince 2020 22:21

viktorka_od splavu Ma, ted jezdi sama, ja hlidam vetsinou malyho, ale v tom osmym, devatym uz by se ridit nemelo, pokud vim.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 28. prosince 2020 22:48

Kokoska To řízení je myslim na každém, podle toho jak se kdo cítí. Já si teda i v 9. v klidu odřídila několika hodinovou cestu a nevidím v tom problém, nějaké krátké popojíždění v rámci města bych neřešila vůbec. Ale tak když bude dcera chtít, tak proč ne  Já jsem asi trochu asociál a než aby o každé kontrole věděla máma, tak to bych radši cestovala půl dne mhd nebo šla pěšky

49376 příspěvků moje polička 28. prosince 2020 22:49

Kokoska tak to řadím do stejné kategorie jako že by se nemělo jíst hermelín nebo barvit vlasy

Offline Kokoska
35035 příspěvků moje polička 28. prosince 2020 22:57

MPLee viktorka_od splavu no prece jen to bricho je pri pripadnym narazu tesne pred volantem, kdyby nedejboze doslo k nejakymu maleru. Nejde ani tak o unavu nebo povery, spis o tohle. Nemyslim, ze bych ji vozila pokazdy, ale ceka to v lete a pokud by bylo vedro, neni to v mhd moc prijemny. Taky kdovi, jak to jeste bude nebo nebude s covidem, proc tomu chodit naproti.  Ona to rozhodne nevyzaduje a pri prvnim si taky vetsinou nejak poradili, ale myslim, ze je fajn, kdyz ta moznost je. 

Nevim, proc bych nemela vedet o kontrolach, mne holky vzdycky samy hlasily, co je novyho. 

49376 příspěvků moje polička 28. prosince 2020 22:59

Kokoska jakože na sedadle smrti je to lepší jo?:P

Offline Kokoska
35035 příspěvků moje polička 28. prosince 2020 23:06

viktorka_od splavu no fakt nevim, jestli je lepsi zabrzdit ranou o volant nebo vybuchlym airbagem, taky je moznost sednout si dozadu a majznout se o predni sedadlo, vyber si. Taky ty bricha jsou ruzny, to svoje bych byla pred porodem za volant nenacpala tak, abych nohama bezpecne dosahla na pedaly

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 28. prosince 2020 23:44

Kokoska myslím, že je moc hezký, že na dceru myslíš už takhle dopředu a počítáš s hlídáním a odvozem. Nenech se vytočit :) 

Offline Kokoska
35035 příspěvků moje polička 28. prosince 2020 23:50

žluťásek to rozhodne nenecham Ja si moc dobre pamatuju, jak bych byla leckdy v tehotenstvi i s detma uvitala pomoc, ale nebylo odkud. Tak kdyz muzu, rada pomuzu aspon tem mladym. 

Offline Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 00:32

Já třeba neridim, přišlo by mi fajn, kdyby mě pripadne odvezla mama, co je na tom, proboha, zase špatně???

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 00:35

Potrefenáhusa nic. Naopak. Ale holt někdo tyhle laskavosti nezná, tak je aspoň shazuje. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 00:44

Kokoska 

Mně bylo na konci druhého těhotenství dost zle, když to šlo, vozil mě manžel. Nikomu bych to nepřála, ale je fajn, že dcera bude mít možnost se nechat odvézt, kdyby něco. Člověk nikdy neví.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 00:49

Potrefenáhusa vůbec nic, jen je to něco, co viktorka asi ze své rodiny / zkušenosti nezná a tedy nepobírá... tak jako onehdy údajně manipulativní odvoz na nákup do hornbachu nebo jak to bylo a spol... vůbec bych se nad tím nepozastavovala...

Offline Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 00:58

nolita to jsem vůbec nepochopila asi dodnes, o odvoz nešlo

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 01:04

Potrefenáhusa já si to už nepamatuju přesně, tak jsem to teď asi nenapsala přesně, a taky jsem to tehdy nepochopila, resp. pochopila a nechápala o co jde viktorce.... 

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 04:37

Kokoska ja se o ty spodni ceste tramvaji dozvedela pozde! :D a za volant tak, abych dosahla na pedaly, jsem se taky uz pak bezpecne nevesla, mam extra kratky nohy:)

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 07:06
Reakce na Potrefenáhusa:

Já třeba neridim, přišlo by mi fajn, kdyby mě pripadne odvezla mama, co je na tom, proboha, zase špatně???

​Nic, to je zase chytruska Viktorka, v opozici uz jaksi z principu a hlavne se vyjadrit ke vsemu:) Mně to prijde super a hezke, co Kokoska  dela. 

Offline Pinot Noir
29933 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 08:39

Potrefenáhusa nic na tom není špatně a teda zlehčování úrazu břicha za volantem mě docela udivuje. Jako fakt to není totéž, co hermelín

Offline Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 08:53

Pinot Noir já ani tu listeriozu nechtěla pokoušet, slyšela jsem o někom, kdo měl po metskym salamu a dopadlo to blbě.hermelin teda nerada, ale nepasterovanej sýr jsem si taky nedala. Plus tvoje salmonela od Hájka mě taky strašila