Mohučanka přesně takový je Ríša. Už jsem dávno vzdala snahu ho cokoliv učit, až má sám pocit, že danou činnost potřebuje, prostě ji začne dělat.
Vše o těhotenství a dětech
Pavlena no ale ono je to mysleny opacne, jako ze se to u holek kolikrat nediagnostikuje, protoze se pocita s tim, ze to je klucici zalezitost.
PPřesně tak. Navíc některé ty projevy se berou u kluků jako takové to klučičí rozjívení, jsou u nich více tolerovány, kdežto u holek jsou právě naopak potlačovány, což tedy vede ne k tomu, že by dana žena se tím nějak uzdravila, naopak právě dlouhodobě to může mít daleko horší dopady. A PAS jsem zmínila, protože už se o tom, zda jsou opravdu nerovnoměrně rozložené nebo zda jde zase o důsledek našich předsudků, mluví i dost veřejně. A pokud stereotypy ovlivňují i diagnostiku poruch či nemocí, tak v tom běžném životě hrají samozřejmě taky velkou roli, byť nevědomě, a ano, už u mimin a batolat.
Karja Pinot Noir Garfie Tabea MaeGandal díky. A funguje vám to rozdělení ložnice-herna i v dvoupatrovém domě? Jsem tak nějak smířená s tím, že ještě nějakou dobu bude jako hlavní herna fungovat obývák. Teď jsme teda v pokoji co máme v přízemí a zatím slouží víceméně jako odkladiště věcí uklidili a udělali tam příšerce prozatímní koutek ať se má kam schovávat s hračkama před krtečkem.
Sairon a nemůžou tu hernu mít v tom přízemí? To mi přijde jako nejlepší řešení, nahoře ložnice, dole herna a obývák. I s ohledem na to, že ještě nejakou dobu asi nebudeš nadšená, když bude mladší bez dozoru běhat po schodech za ségrou.
Sairon já jsem to psala nedávno Pinot Noir , že se nám v létě podařilo vzít si zpátky obývák. Nejmladší bylo 5,5. Dole teď máme "jen" věci na kreslení, lego, stolní hry (vše uklizeno ehm, ehm ve skříních) a nějaké knihy. Do té doby se tu povalovali i ostatní hračky. Kus v obýváku, kus v pokojíčku.
Teď po vánocích jsme teda nechali dárky tady dole, ale je tady šílený bordel. Už se těším až v neděli všechno půjde do pokojíčku.
MaeGandal u nás jsou dárky většinou uz v pokojíčku. Až budete někdo v depresi, řekněte mi a pujdu vám to vyfotit. ![]()
continuity mně nevadí dárky kluků. Osmiletý dnes dolepil model auta. S asistencí, ale je to 104 kousků slepit k sobě. Jsem na něj pyšná. Hlavně že vytrval. A nejstarší tady má stolní hry v krabici. Ale dcera tady má barbie, barbie s koněm, něco na dělání náramků, knihy. A k tomu všemu tahá další věci. A když ji donutíme to uklidit, tak to za hodinu vypadá stejně. Plný gauč, plný konferenční stůl, plná podlaha ![]()
MaeGandal tak u nás mají úplně zasypané stoly papirkama, podlaha je plna lega, králíků a gravitraxu a do toho celého si starší rozdělala dřevěnou stavebnici, docela titernou.
Na spodní posteli jsou hromady šatů. ![]()
Tam není tam šlápnout a opravdu nekecám, už ani neotevrou dveře, protože se otevírají dovnitř. Ani jeden nemáme na uklid úplně sílu. Já si udržuji uklizeno v ložnici, abych měla místo na svoje lego a muz to 2x denne vidlema kydá z obýváku. ![]()
Prosím Vás, já vím, že se ptám hloupě, ale nechci to "lovit" na emiminu - ty týdny v těhotenství se počítají tedy od poslední MS, a ten den, co MS nepřišla, je 0+1, nebo 0+0? Pak dál ten systém snad už chápu ![]()
A taky - muž je pořád ve stádiu "šoku", jak dlouho to tak může trvat? ![]()
Rhaenys0 je datum posledni menstruace co probehla. Takze v den te, co mela prijit a neprisla(to je jak od Babise, haha), je to 4+0. Idealni je zadat to do kalkulacky.
Sairon že by rozdělení fungovalo, s tím nepočítám ještě spoustu let. Část přízemí nám zabírá garáž, takže je tu už jen kuchyňoobývák, koupelna a záchod a zbytek je v patře. Máme značně nebezpečné schody, takže mladší na ně ještě nějaký čas nebude moci sám. Takže většina hraček je v obýváku, vyklidili jsme jim celou knihovnu, nechala jsem si tu jen jeden slot na kuchařky, zbytek je jejich. Odstranili jsme v obýváku stolek, kamna jsou obestavěná krámy, takže nepoužitelná... Zkrátka se to tu podřídilo dětem a ještě pár let to tak bude, existence pokojíčku na to nemá vliv
Rhaenys záleží na odolnosti kusu, můj muž je stále ještě dost často ve stadiu "šoku" a to má krtek 6 a půl měsíce![]()
Sairon My to rozdělené neměli. Děti měly prostě jeden společný pokoj, kde spali a hráli si teda většinou dole, jak jinak. Ten druhý pokoj byla spíš šatna a pokoj pro hosty-byla tam velká vestavěná skříň už když jsme dům koupili, ale na spaní pro nás byla dost nevhodná. Takže většinu oblečení jsme měli tam, ale spali jinde. Sušila jsem tam prádlo a házela všechen bordel, když měla přijít návštěva
. Až když vznila potřeba druhého pokoje pro děti, tak jsme koupili skříně do ložnice a pokoj kompletně předělali.
Mohučanka přesně takový je Ríša. Už jsem dávno vzdala snahu ho cokoliv učit, až má sám pocit, že danou činnost potřebuje, prostě ji začne dělat.
Presne, ja sa teda občas snažím ukázať cielene niečo nové, ale keď to odignoruje, nechám to tak
A taky - muž je pořád ve stádiu "šoku", jak dlouho to tak může trvat?
no tak u nas to bylo tak, ze kdyz jsem se kdysi v devatem mesici prevlekala v loznici do pyzama, vyvalil oci a rekl:"ty jo, ty jsi fakt tehotna!". Do te doby mu to nejak nedochazelo, takze to byla mozna taky takova forma soku:)
continuity tak vy mate vice nez legitimni duvod k neuklizeni. A doufam, ze vam ovema bude brzy lépe
MaeGandal tak na to se tesim, az prestaneme bydlet v hrackarstvi. Detsky pokoj nahore, obyvak dole, tomu rikam nestesti:))
Mladsimu ted bude rok, takze skoro vsechny hracky jsou "v provozu", co bylo kdysi odlozeno a schovano, zaziva revival a neni kam slapnout. Vanoce jsme celkem ukocirovali: lego (toho teda dost), dve knizky a dve hry - to se celkem da nekam zarovnat. Trochu se ale bojim, aby neschrastil jeste nejake dodatecne darky u babicek.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí