tv Mně přijde, že ano, ale je to samozřejmě každého věc.
Vše o těhotenství a dětech
MP Meri ja k tomu nechtela nic psat neb jsem za nejvetsiho rypala, ale prekvapuje me obecne, kolik lidi povazuje kazdodenni sprchu za neco neobvykleho. ja se s tim v detstvi setkala jen u jedne rodiny s rekneme nizsim hygienickym standardem a az nekdy daleko v dospelosti jsem zjistla, jak je to rozsirene
viktorka_od splavu Taky tak, myslela jsem, že jsem to špatně pochopila, jenom dvakrát týdně si ani neumím představit
Evaeva tak ale to je pokadenej denne ne? Ja teda diteti sprchuju a meju ten zaklad denne, no....jakoze zadek, podpazi, ruce, nohy....ehm a sobe teda vetsinou taky![]()
Kluci se koupou každý třetí den. Já se sprchuji samozřejmě denně, ale nic zdravého to není. Nevím proč by se děti musely mýt denně.
Pinot Noir no tak minimalne maj ty posrany zadky, na rozdil od dospelejch ne?![]()
711990 tak umýt zadek a osprchovat celý dítě je rozdíl, nebo...?
viktorka_od splavu já když byla malá, tak mně koupali 1x týdně. Teda ne mimino, ale školkový a nižší školní věk. Vůbec jsem se neuměla sprchovat, z domova jsem znala jenom koupání. Nicméně vyrostla jsem z toho a na rozdíl od toho, že mi nečistili zuby, to nemytí nezanechalo následky.
Dcera se koupe obden a sprchuje nebo "ošplouchne" obden.
Pinot Noir no, tak kdyz uz vecer stoji ve sprse a meju mu zadek, vetsinou se mu namoci i ten zbytek....ale ja to jinak neumim a bidetovou sprchu na nej taky pouzit nezvladam....
711990 tak já pokaděnej zadek umyju hned, nečekám s tím do večera a nesvlékam ho kvůli tomu celého.
No mě určitě nikdo z přehnaný hygieny podezřívat nemůže. Já jsem spíš tým Mutzi, mýdlo se u nás používá spíš sporadicky, na dítě jsem ho použila snad dvakrát za život, vlasy šamponem jsem mu neumyla ještě nikdy! Když se jeden den dítě nebo kdokoli nevysprchuje, tak se z toho rozhodně nehroutim (vynechávám teď z úvahy sport, zabahněný nohy a další nekaždodenní situace). Sprchu vícekrát denně považuju za vyslovenou zápaďáckou rozežranost. A na dovolený v autě se nesprchujeme klidně 14 dní, mejeme se "v lavoru" a rozhodně se neošklíbám ![]()
Nicméně ... dvakrát týdně mi přijde opravdu málo, no. Čistou vodou prostě srchuju každej den, pokud byl ten den na velké toaletě.
MP Meri heh, mutzi to ale psala opacne, ze si denne napusti plnou vanu a racha se v ni, vyleze a utre do rucniku:P neze se nemyje, jen ze se neoplachuje po koupani
Mají čtyři a sedm a sprchují se nebo koupou dvakrát týdně. Je to málo?
mne se to zda malo.:-)
Ohňostroj, psi a umývání. Překoná to něco? ![]()
Pinot Noir to bude ten rozdil vlhceny ubrousky vs. omejvani. Ja jsem tym vlhceny ubrousky, no.
viktorka_od splavu Mutzi myslím propagovala nemytí mýdlem, tak jsem to myslela ![]()
Mha Předkožka nestačila
?
MP Meri Predkozka byla odborná debata, ale tohle vypadá nadějně.![]()
Do toho! Já se meju každý den!
Mhaa to asi nepamatujes namaceni uterek v lavoru se savem!
711990 utěrky si pamatuju, ale vlastně nevím, jaký byl závěr! Jestli to namáčení se savem funguje, snad bych se to toho i pustila. Mám utěrky zoufale hnusné!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí