MP Meri Vy máte mísu? Ó vy se máte ![]()
Vše o těhotenství a dětech
žluťásek mísy, větší než kompotove misky mám asi tři. Ale na bramborovy salat to stačilo letos, kdy jsme byli doma dva.
Já začínám mít podezření, že bych v půlce domácnosti místních uživatelek nevyprala a neuvarila. ![]()
continuity A smaltovanou mísu máš?
Holky se koupou co 2 dny, jako ze se 3/4 melou ve vane, starsi uz bez plinek muz v nekouopaci dny jen sprchne co je treba. Malou diky plinam beru denne vlhcenyma, kupuju ty pampers aqua a nebo s kokosovym olejem. Starsi jsem myla mydlem i s hlavou pravidelne po plavani, prece jen ten chlor. Ach jo jak mi to plavani chybi:(
Mha
no dobře mi tak
continuity taky mám tři. Malý, větší a největší oválný, který v létě sloužil i jako bazének ![]()
continuity už vím, proč se nevejdeme do kuchyně. Mísy velké mám dvě skleněné, jednu porcelánovou, čtyři plastové a jednu nerezovou. Přijde mi to tak akorát :-))
to je debata.
Tak do statistiky dodávám, že děti 4 a 7 sprchuju denně, jsou to nějaké potivé exempláře a bez sprchy druhý den poněkud zapáchaji.
Lavor mam na prádlo, savo na koupelnu, sodu nevlastním a uterky peru na 90 s kapesníkama a žehlim.
Edit. Mísy: mám 4 plastové, 2 děravé, skleněnou, keramickou, porcelánovou. Malých misek plastových, skleněných, porcelánovych nepočítaně ![]()
Dite koupu denne, zaprve se ji strasne libi lezet v te teple vode a cakat a zadruhe neverim, ze se deti nepoti.
To moje se poti hodne, hlavne ve spanku, to pak miva pod sebou mokry flek na prosteradle a mokre pyzamo. A to ani nemusi byt prikryta
JankaM Aaa, žehlení, to je slovo do pranice.
Kdo nezehli, tak zanedbava svou rodinu! A jistě nemá doma ani smaltovanou mísu, lavor a možná se ani nemeje!
Mhaa to asi nepamatujes namaceni uterek v lavoru se savem!
Ok, celkom mi trvalo kym mi doslo, ze tie utierky sa tym savom maju vybielit. Som si myslela, ze sa tym niekto umyval
.
viktorka_od splavu nno ale v čem si děláš pedikúru a bramborový salát?
:-)) u nas se kupodivu toho salatu moc nesni. a misy mam velike, aspon 5, aj hrnce
a taky 3 velke plastove kose na pradlo, nosit to v lavorku to bych litala sestkrat
Já nežehlím!!!
Ale zato mám 3 velké porcelánové mísy po babičce ![]()
Potrefenáhusa prvního jsem jako miminko taky koupala denně, ale u druhého už na to nějak nebyl čas.
DrowRanger No to já taky netušila, ale vysvětlili mi to. Teď vím, k čemu je lavor, kolik mís z jakého materiálu má slušná rodina a taky vím, kolikrát denně se kdo myje. Tak český statistický úřad to tu jen odskrtava. ![]()
Zuzuli staršího kluka jsem ještě nezažila zpoceného.
Porcelánové mísy nahradí nedostatek lavoru i žehlení. A sodu, tu máte? A potite se vy nebo vaše děti?
Pinot Noir můj starší se potí ve spánku, ale jen na temeni, což je místo, které se zrovna moc nekoupe. Ale včera jel trochu bahnem na odrážedle a když se svlékl, měl kolem kotníků hnědý pruh![]()
Mha já se moc nepotím, ale docela ráda se myju. Je to totiž čas, který mám jen pro sebe ![]()
Mha sodu mám, ale nevím, co s ní. Podle návodu z tehdejší utěrkové diskuze jsem ji pořídila na utěrky, ale efekt byl nulový. Teď ten otevřený sáček pořád přemisťují po koupelně, vždycky se trochu vysype... Snad se mi do smrti podaří ji takhle nenápadně rozsypat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí