Zarinya Tak na pedikúru je lavor velmi vhodny:)![]()
Beru zpět svá příkrá slova:)
Zarinya Tak na pedikúru je lavor velmi vhodny:)![]()
Beru zpět svá příkrá slova:)
Evaevakdyz ty mas nejaky klidny deti asi! Ale verim, ze se k tomu taky treba dopracuju nekdy.
Pinot Noir Na pedikúru, zvracení a namáčení utěrek.![]()
U nás se do lavora zvracelo...a o Vánocích se v něm vyráběl bramborový salát.![]()
711990 hele, úplně si nemyslím. Ze začátku jsem ho držela pod ramenem než to pochopil, při nejhorším si do té vany sedne. Celé je to akce na minutu.
tv vyhravas![]()
tak u našich dětí atopiků denní koupel/sprcha nepřipadala v úvahu, bylo nám už od mimina doporučeno 1x týdně. Umytí zadku po kakání u plenkového dítěte ano. I teď jako starší se koupou/sprchujou 2x týdně. V létě víckrát. Ale voda kůži vysušuje, v zimě kůže trpí ještě více. Děti se nepotí.
Sanytol na utěrky musím koupit, lavor taky. Zaostávám ve všech směrech ![]()
Super debata! Mimino koupu obden v olejove koupeli nebo jen ve vode a zadek mu myju po kazdem kadeni. Ubrousky vyjimecne, podle me to moc dobre neni, ale je to vec kazdeho. Sebe myju denne
. Ale jako dite to bylo taky max 1-2x tydne, az v puberte jsem se natajnacku sprchovala casto. Zili jsme v baraku s babickou a ta by z toho mela smrt
. Ale prepubertalni deti se moc nepoti, nevidim duvod, proc sprchu denne
Já Teda Utěrky vyvaruju se sodou a nikdy bych je nedávala do sava. Moje utěrky jsou krásné čisté. Kdo to tak nedělá, má jistě špinavé Utěrky .
tak to mě zajímá, koupila jsem sodu, podle návodu (do horké vody se sodou ponořit utěrky, dokud voda nevychladne, pak vyprat) jsem se zařídíla a rozdíl jsem neviděla. Musí se to opakovat? Nebo je na to nějaký jiný postup?
predesilam at se kazdy myje dle sveho, pokud mi nesmrdi pod nos je mi to jedno, ale! ze se neci deti nepoti, to neznamena ze ze zadne deti nepoti:-) akorat pred pubertou nemaji ten puch vetsinou, ale kolikrat i malym potivym klukum smrdi nohy, trebas.. no nic, obratme list![]()
viktorka_od splavu žádné takové. A lavor máš?
Já jsem mimino denně původně koupat nechtěla, ale jednak mu trochu zatouchala hlavička a jednak jsem zjistila, ze ho koupel unavi a mnohem lip a driv vytuhne ![]()
ted už si to ani bez toho neumim představit.
Mha covece, nemam![]()
viktorka_od splavu nno ale v čem si děláš pedikúru a bramborový salát?
Jos syn se potí docela dost. V zimě samozřejmě míň, ale stejně se sprchuje denně. Měl dřív období, kdy nechtěl, tak jsem sem tam dovolila jednou vynechat, ale ne pravidelně a ne víc než jeden den bez sprchy. Ono by teoreticky stačilo umejt ten zadek a předek, nohy, obličej. Ale než to šmrdlat takhle po kouskách, tak mi přijde lepší a jednodušší rovnou osprchovat celý tělo.
predesilam at se kazdy myje dle sveho, pokud mi nesmrdi pod nos je mi to jedno, ale! ze se neci deti nepoti, to neznamena ze ze zadne deti nepoti:-) akorat pred pubertou nemaji ten puch vetsinou, ale kolikrat i malym potivym klukum smrdi nohy, trebas.. no nic, obratme list
s tim souhlasim.Jeste i ted si vybavim ten smrad potu ve tride kdyz jsem prisla pro syna do druziny.fuj![]()
MaeGandal Popravdě nevím, využila jsem anonymity a lhala o svých utěrkach. Jsou pořád flekate, i když je v té sode opravdu povarim a i když je dám do sava do lavoru. Tak snad mě tu nikdo nezná...
Lavory mam doma tři ![]()
Plus teda dva menší na zadelávání těsta, salátů, mytí ovoce. Prostě na jídlo.
Já v tom nosím prádlo z pračky, sbírám do nich vyprané drobné prádlo a ponožky a bordel pro dětech, macim ty nohy a prádlo. Vůbec si neumím predstavit být bez lavoru.
A lavor nemám. Jsem prase a salát dělá máma v míse ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.