Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mha
příspěvků moje polička 05. ledna 2021 17:45

Zarinya Tak na pedikúru je lavor velmi vhodny:)

Beru zpět svá příkrá slova:) 

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 17:45

Evaevakdyz ty mas nejaky klidny deti asi! Ale verim, ze se k tomu taky treba dopracuju nekdy. 

Offline Mha
příspěvků moje polička 05. ledna 2021 17:46

Pinot Noir Na pedikúru, zvracení a namáčení utěrek.

Online tv
4257 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 17:48

U nás se do lavora zvracelo...a o Vánocích se v něm vyráběl bramborový salát.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. ledna 2021 17:50

711990 hele, úplně si nemyslím. Ze začátku jsem ho držela pod ramenem než to pochopil, při nejhorším si do té vany sedne. Celé je to akce na minutu.

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 17:52

tv vyhravas

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 17:57

tak u našich dětí atopiků denní koupel/sprcha nepřipadala v úvahu, bylo nám už od mimina doporučeno 1x týdně. Umytí zadku po kakání u plenkového dítěte ano. I teď jako starší se koupou/sprchujou 2x týdně. V létě víckrát. Ale voda kůži vysušuje, v zimě kůže trpí ještě více. Děti se nepotí.

Sanytol na utěrky musím koupit, lavor taky. Zaostávám ve všech směrech

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 18:06
Reakce na Mha:

Tak vykopavam. 

Já Teda Utěrky vyvaruju se sodou a nikdy bych je nedávala do sava. Moje utěrky jsou krásné čisté. Kdo to tak nedělá, má jistě špinavé Utěrky . 

​no a protože jsou špinavé, jdou do sava

Teď už ne, když mě 711990 naučila ten sanytol.

Offline Jos
příspěvků moje polička 05. ledna 2021 18:06

Super debata! Mimino koupu obden v olejove koupeli nebo jen ve vode a zadek mu myju po kazdem kadeni. Ubrousky vyjimecne, podle me to moc dobre neni, ale je to vec kazdeho. Sebe myju denne . Ale jako dite to bylo taky max 1-2x tydne, az v puberte jsem se natajnacku sprchovala casto. Zili jsme v baraku s babickou a ta by z toho mela smrt . Ale prepubertalni deti se moc nepoti, nevidim duvod, proc sprchu denne 

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 18:10
Reakce na Mha:

Já Teda Utěrky vyvaruju se sodou a nikdy bych je nedávala do sava. Moje utěrky jsou krásné čisté. Kdo to tak nedělá, má jistě špinavé Utěrky . 

​tak to mě zajímá, koupila jsem sodu, podle návodu (do horké vody se sodou ponořit utěrky, dokud voda nevychladne, pak vyprat) jsem se zařídíla a rozdíl jsem neviděla. Musí se to opakovat? Nebo je na to nějaký jiný postup?

Offline viktorka_od splavu
49382 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 18:11

predesilam at se kazdy myje dle sveho, pokud mi nesmrdi pod nos je mi to jedno, ale! ze se neci deti nepoti, to neznamena ze ze zadne deti nepoti:-) akorat pred pubertou nemaji ten puch vetsinou, ale kolikrat i malym potivym klukum smrdi nohy, trebas.. no nic, obratme list

Offline Mha
příspěvků moje polička 05. ledna 2021 18:13

viktorka_od splavu žádné takové. A lavor máš? 

Offline Potrefenáhusa
38925 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 18:14

Já jsem mimino denně původně koupat nechtěla, ale jednak mu trochu zatouchala hlavička a jednak jsem zjistila, ze ho koupel unavi a mnohem lip a driv vytuhne

ted už si to ani bez toho neumim představit.

Offline viktorka_od splavu
49382 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 18:16

Mha covece, nemam

Offline Mha
příspěvků moje polička 05. ledna 2021 18:18

viktorka_od splavu nno ale v čem si děláš pedikúru a bramborový salát? 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 18:18

Jos syn se potí docela dost. V zimě samozřejmě míň, ale stejně se sprchuje denně. Měl dřív období, kdy nechtěl, tak jsem sem tam dovolila jednou vynechat, ale ne pravidelně a ne víc než jeden den bez sprchy. Ono by teoreticky stačilo umejt ten zadek a předek, nohy, obličej. Ale než to šmrdlat takhle po kouskách, tak mi přijde lepší a jednodušší rovnou osprchovat celý tělo.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 18:20

predesilam at se kazdy myje dle sveho, pokud mi nesmrdi pod nos je mi to jedno, ale! ze se neci deti nepoti, to neznamena ze ze zadne deti nepoti:-) akorat pred pubertou nemaji ten puch vetsinou, ale kolikrat i malym potivym klukum smrdi nohy, trebas.. no nic, obratme list

​s tim souhlasim.Jeste i ted si vybavim ten smrad potu ve tride kdyz jsem prisla pro syna do druziny.fuj

Offline Mha
příspěvků moje polička 05. ledna 2021 18:22

MaeGandal Popravdě nevím, využila jsem anonymity a lhala o svých utěrkach. Jsou pořád flekate, i když je v té sode opravdu povarim a i když je dám do sava do lavoru. Tak snad mě tu nikdo nezná... 

Offline continuity
43212 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 18:29

Lavory mam doma tři

Plus teda dva menší na zadelávání těsta, salátů, mytí ovoce. Prostě na jídlo.

Já v tom nosím prádlo z pračky, sbírám do nich vyprané drobné prádlo a  ponožky a bordel pro dětech, macim ty nohy a prádlo. Vůbec si neumím predstavit být bez lavoru. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 18:32

A lavor nemám. Jsem prase a salát dělá máma v míse