Pinot Noir no to nevim, ale zkus ten sanytol! Jako fakt:D
Vše o těhotenství a dětech
711990 Pinot Noir Utěrky a savo neznám! Jak to bylo?
711990 jo vidíš, ten mám, ale na utěrky mě nenapadl. Hospodyňka ![]()
Tak vykopavam.
Já Teda Utěrky vyvaruju se sodou a nikdy bych je nedávala do sava. Moje utěrky jsou krásné čisté. Kdo to tak nedělá, má jistě špinavé Utěrky .
viktorka_od splavu já když byla malá, tak mně koupali 1x týdně. Teda ne mimino, ale školkový a nižší školní věk. Vůbec jsem se neuměla sprchovat, z domova jsem znala jenom koupání. Nicméně vyrostla jsem z toho a na rozdíl od toho, že mi nečistili zuby, to nemytí nezanechalo následky.
Dcera se koupe obden a sprchuje nebo "ošplouchne" obden.
u nás to bylo taky tak. A všichni spolužáci jsme to měli stejně, pamatuji, jakou výjimkou byla jedna moje kamarádka, která se sprchovala každý večer už v dětství ( bylo nám asi 7- 8). S nastupující pubertou začala být každodenní sprcha i u nás samozřejmostí. Jak často se koupali/sprchovali moji rodiče, si nepamatuji.
děti taky nekoupu denně, nepotí se a pro kůži to není nic dobré
711990 jo, mladší si zadek meje denně, ale jen zadek, bývá to ráno a svlékám mu jen kalhoty. Já se samozřejmě meju každý den, ale děti se moc nepotí, takže teď v zimě to ob den podle mě stačí. Mýdlo používají taky jen na zadek a předek. A ruce samozřejmě.
Pinot Noir chtelo to parkrat zopakovat, ale zafungovalo.
Mha musis prave jedine do lavoru se savem!!!
mnum My jsme se jako děti ve středu sprchovaly a v neděli koupaly. V té samé vodě.
Kluky přes léto sprchuju denně, v zimě obden, mydlím jen části (ruce, zadek, nohy).
Evaeva jo, to bych se chtela naucit. Ale nejak mi to neslo ani s miminkem, to myti jen zadku
711990 A kdo má doma lavor a přizná to, tak je stará struktůra!
711990 vyzkouším, díky za nakopnutí! Nějak mi nedošlo, že to je i na něco jiného než fleky od vína ![]()
Mha u nas doma se do lavoru blinkalo!
Asi je trochu rozdil v koupani mimina nebo mensiho batolete, kde to asi uplne nutne denne neni, a ditete treba 4 - 5 let, ktere se venku popeli na pisku, v prachu, ve spadanem listi, jezdi na kole jak blazen, lita po hristi atd. Za nas se deti koupaly / sprchovaly denne, byla jsem dost prekvapena u prvniho vnuka, ze uz se to nedela. Taky ta tepla voda mela vzdycky na deti zvlacnujici ucinky, lip usinaly.
MP Meri tak mydlit si denne cely telo potrebujou tak hornici, ne?:-)) to nepraktikuju na sobe ani na detech:P
jo a savo smrdi, uterky mam ciste a nazehlene![]()
Tak to spojíme. Já jsem male děti koupala v lavore. Bez sava.
brrr v lete i dite denne, je zpocene a obvykle zaprasene zvenku. Plus v lete je sprcha prijemne osvezeni
711990 teď jak stojí, tak.je to úplná pohoda. Postavím ho do vany, nad ramenem zapnu bodýčko a osprchuju. Jako mimino jsem ho myla v umyvadle, nejhorší bylo to období, kdy už se dost hýbal, ale nestál.
711990 A kdo má doma lavor a přizná to, tak je stará struktůra!
ja mam doma lavor a delam si v nem pedikuru.![]()
Zarinya jasně, lavor je na pedikúru!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí