Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 11. ledna 2021 09:38

betsey on ma obcas takove vychovne chutovky. Mala sama chtela jeden vecer ze ne plinku, tak ze to zkusime. 

Offline viktorka_od splavu
49384 příspěvků moje polička 11. ledna 2021 09:48

rasaNori bych si dala praci ho vzbudit nicmene kdyz ti to takhle vyhovuje proc ne, ja bych tveho draheho umlatila uz par let zpatky;-)

MP Meri jako je to hrozne a bude to jen horsi.. a nikdy to neskonci:-( muz vicemene nema tendenci vychovavat moje deti, to je aspon dobre, ale.. zas ma predstavu ze ty me ty jeho "nakazi" takze stejne neshody a i u dospelych - treba predstava, ze se 19 lete dite bude ptat, jestli muze na silvestra ven

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 11. ledna 2021 09:50

viktorka_od splavu on ma zas jine kvality:) a dobre vari:D

Offline Potrefenáhusa
38927 příspěvků moje polička 11. ledna 2021 09:52

rasaNori hele a u hipiku a rovnostářů se dava triletejm dětem na zadek, nebo jak?

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 11. ledna 2021 09:55

MP Meri a vis proc to sambo takto resi a komentuje? Protoze je syn hodny. Nase deti jsou tez oproti jinym hodnejsi a stejne to muz furt komentuje. Ma jinde tu latku a jine nepotkava. Kdyz tu nekoho maji, nebo nekde jsme, tak pak chvili mlci

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 11. ledna 2021 09:59

rasaNori aha, chápem :-)

49384 příspěvků moje polička 11. ledna 2021 10:01

rasaNori to teda nevim, jak velky by ty "kvality" musely byt;-)

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 11. ledna 2021 10:07

Potrefenáhusa coze?

viktorka_od splavu narozdil ode me ma s holkama primo nekonecnou trpelivost.

Offline olivieraa
505 příspěvků moje polička 11. ledna 2021 10:13

Gatita to by som strašne chcela, aby zaspávali sami..dcera tých 14 hodin, ktoré je denne hore, bez prestania mele, ale naozaj nonstop, a pokračuje aj v posteli, skoro pravidelne na nu musím nahukat, nech už je ticho. U nás je uplne nemožné také, že prečítame si rozpravku a lahneme a klud. Samých som ich skusila párkrát nechat, že idú spat, no jasne, zažnú si svetlo a robia v izbe cirkus... potom to aj tak končí krikom a ešte upratujem rozhádzané všetky hračky. Tým, že sú dvaja a obaja hyperaktívni (nechcem to slovo devalvovat, no dcera to má potvrdené a syn má evidentne ešte viac energie ako ona), tak sa strašne potencujú a keby aj jeden bol v klude, tak druhý ho rozblazni. Jo a ešte syn stále nespí celú noc, tak 3-4 x za noc sa prebudí a mrnčí, chce sa napit, takže spím s nimi, lebo inak by som behala stále zo spálne. Niekedy sa čudujem, že ešte nie som v blázninci.

49384 příspěvků moje polička 11. ledna 2021 10:17

rasaNori zas proc by nemel mit trpelivost s vlastnimi detmi, na tom nevidim nic extra. kor kdyz prochcane matrace resi nekdo jiny

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 11. ledna 2021 10:21

viktorka_od splavu tak o tohle tu jde.Taky resi, az na to ze na rozdil ode me k tomu jeste chodi do prace... 

Offline Gatita
8646 příspěvků moje polička 11. ledna 2021 10:28

olivieraa

To je desne, soucitim, protoze to dobre znam. Ja myslim, ze si to casem sedne. U nas to chvili trvalo, ale syn ted chodi spat docela v pohode. Ale uz byl nejvyssi cas, uz jsem tu po vecerech brecela a i pres den jsem byla nerudna. Volny vecer nemame ani ted, sice v devet uz syn spi, ale zas tu mame priserny bordel. Ale pokud deti spi, tak se ta spina uklidi za 20 minut a bilance je lepsi, nez tu klopytat v revu mezi dvema detma do desiti. Synovi je uz pet, mozna potreboval trochu dozrat, aby byl schopny samostatneho usinani a nevybihal porad z postele za nami. Uz pochopil, ze mam nejakou praci a ze tam s nim nemuzu byt hodiny. Obcas si tam jeste chvili sam hraje vedle postele s legem, ale pak si sam zaleze a spi. Snad to vydrzi.mame jeste rocniho chlapecka, tak uz je potreba trocha řádu. 

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 11. ledna 2021 10:30

ja bych tveho draheho umlatila uz par let zpatky;-)

​ty tvoje hlášky mě občas fakt dostávají

Offline Potrefenáhusa
38927 příspěvků moje polička 11. ledna 2021 10:38
Reakce na rasaNori:

U nas je k revu ze neco chce/nechce jeste dupani nozickou. A tam na vypnuti revu pomaha ze po ni skocim s nabidkou jestli toho nenecha, ze ji nasekam na zadek 

Offline letfenixa
10908 příspěvků moje polička 11. ledna 2021 10:38

olivieraa nechcem rukavice bolo napríklad, tam si dosad čo chces

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 11. ledna 2021 10:39

olivieraa uf, tak to sa čudujem aj ja, že ešte nie si v blázninci

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 11. ledna 2021 10:44

Potrefenáhusa vytrhne ji to z toho zachvatu a pak uz se vetsinou dobereme k nejakemu vysledku. Opravdu ji neserezu kdyz se vzteka. Objimani nebo odeslani do pokoje k nicemu nevedlo. 

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 11. ledna 2021 10:46

rasaNori no ale vyhrozujes ji tim, co z toho tak maly dite ma? Evidentne se toho hodne boji, kdyz prestane...

Offline continuity
43217 příspěvků moje polička 11. ledna 2021 10:48

MP Meri já vím, že je to těžký, ale občas nech samba vyhrát. Já to taky vyargunentuji vždy, když chci, lety jsem došla k tomu, že okolí to celkem frustruje.

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 11. ledna 2021 10:50

711990 skoda ze to nejde natocit. Vetsinou to dopadne tak ze v tu chvili rekne ze nechce na zadek, chce modrou lzicku, zelenou misku, papuce atd. Tak si vzdycky rekneme a to to neslo bez toho vztekani? Dite uzna ze slo a ze to priste zkusi rict jinak. A lepsi se to s kazdou scenou.