betsey on ma obcas takove vychovne chutovky. Mala sama chtela jeden vecer ze ne plinku, tak ze to zkusime.
Vše o těhotenství a dětech
rasaNori bych si dala praci ho vzbudit
nicmene kdyz ti to takhle vyhovuje proc ne, ja bych tveho draheho umlatila uz par let zpatky;-)
MP Meri jako je to hrozne a bude to jen horsi.. a nikdy to neskonci:-( muz vicemene nema tendenci vychovavat moje deti, to je aspon dobre, ale.. zas ma predstavu ze ty me ty jeho "nakazi" takze stejne neshody a i u dospelych - treba predstava, ze se 19 lete dite bude ptat, jestli muze na silvestra ven![]()
viktorka_od splavu on ma zas jine kvality:) a dobre vari:D
rasaNori hele a u hipiku a rovnostářů se dava triletejm dětem na zadek, nebo jak?
MP Meri a vis proc to sambo takto resi a komentuje? Protoze je syn hodny. Nase deti jsou tez oproti jinym hodnejsi a stejne to muz furt komentuje. Ma jinde tu latku a jine nepotkava. Kdyz tu nekoho maji, nebo nekde jsme, tak pak chvili mlci
rasaNori aha, chápem :-)
rasaNori to teda nevim, jak velky by ty "kvality" musely byt;-)![]()
Potrefenáhusa coze?
viktorka_od splavu narozdil ode me ma s holkama primo nekonecnou trpelivost.
Gatita to by som strašne chcela, aby zaspávali sami..dcera tých 14 hodin, ktoré je denne hore, bez prestania mele, ale naozaj nonstop, a pokračuje aj v posteli, skoro pravidelne na nu musím nahukat, nech už je ticho. U nás je uplne nemožné také, že prečítame si rozpravku a lahneme a klud. Samých som ich skusila párkrát nechat, že idú spat, no jasne, zažnú si svetlo a robia v izbe cirkus... potom to aj tak končí krikom a ešte upratujem rozhádzané všetky hračky. Tým, že sú dvaja a obaja hyperaktívni (nechcem to slovo devalvovat, no dcera to má potvrdené a syn má evidentne ešte viac energie ako ona), tak sa strašne potencujú a keby aj jeden bol v klude, tak druhý ho rozblazni. Jo a ešte syn stále nespí celú noc, tak 3-4 x za noc sa prebudí a mrnčí, chce sa napit, takže spím s nimi, lebo inak by som behala stále zo spálne. Niekedy sa čudujem, že ešte nie som v blázninci.
rasaNori zas proc by nemel mit trpelivost s vlastnimi detmi, na tom nevidim nic extra. kor kdyz prochcane matrace resi nekdo jiny
viktorka_od splavu tak o tohle tu jde.Taky resi, az na to ze na rozdil ode me k tomu jeste chodi do prace...
To je desne, soucitim, protoze to dobre znam. Ja myslim, ze si to casem sedne. U nas to chvili trvalo, ale syn ted chodi spat docela v pohode. Ale uz byl nejvyssi cas, uz jsem tu po vecerech brecela a i pres den jsem byla nerudna. Volny vecer nemame ani ted, sice v devet uz syn spi, ale zas tu mame priserny bordel. Ale pokud deti spi, tak se ta spina uklidi za 20 minut a bilance je lepsi, nez tu klopytat v revu mezi dvema detma do desiti. Synovi je uz pet, mozna potreboval trochu dozrat, aby byl schopny samostatneho usinani a nevybihal porad z postele za nami. Uz pochopil, ze mam nejakou praci a ze tam s nim nemuzu byt hodiny. Obcas si tam jeste chvili sam hraje vedle postele s legem, ale pak si sam zaleze a spi. Snad to vydrzi.mame jeste rocniho chlapecka, tak uz je potreba trocha řádu.
ja bych tveho draheho umlatila uz par let zpatky;-)
ty tvoje hlášky mě občas fakt dostávají ![]()
U nas je k revu ze neco chce/nechce jeste dupani nozickou. A tam na vypnuti revu pomaha ze po ni skocim s nabidkou jestli toho nenecha, ze ji nasekam na zadek
olivieraa nechcem rukavice bolo napríklad, tam si dosad čo chces
olivieraa uf, tak to sa čudujem aj ja, že ešte nie si v blázninci ![]()
Potrefenáhusa vytrhne ji to z toho zachvatu a pak uz se vetsinou dobereme k nejakemu vysledku. Opravdu ji neserezu kdyz se vzteka. Objimani nebo odeslani do pokoje k nicemu nevedlo.
rasaNori no ale vyhrozujes ji tim, co z toho tak maly dite ma? Evidentne se toho hodne boji, kdyz prestane...
MP Meri já vím, že je to těžký, ale občas nech samba vyhrát. Já to taky vyargunentuji vždy, když chci, lety jsem došla k tomu, že okolí to celkem frustruje. ![]()
711990 skoda ze to nejde natocit. Vetsinou to dopadne tak ze v tu chvili rekne ze nechce na zadek, chce modrou lzicku, zelenou misku, papuce atd. Tak si vzdycky rekneme a to to neslo bez toho vztekani? Dite uzna ze slo a ze to priste zkusi rict jinak. A lepsi se to s kazdou scenou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí