Garfie jak tu někdo psal ( Sweet Potato ?) - první jsem nechtěla vůbec, druhé jen proto, aby to nebyl jedináček, a třetí bych opravdu chtěla ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Garfie tomu bych věřila, že jestli těch dětí máš 7 nebo 9, že už je to fuk. My bychom museli na zahradu naskládat stavební buňky nebo něco podobného ![]()
Garfie Pinot Noir Ja si to taky pamatuju, a vim, ze mi tim prisla nejaka divna:-D. Jako ne tim resenim, ale nejakou argumentaci a tak me bylo tehdy snad ani ne petadvacet. Dneska bych se taky rozmejslela:-X:-D
Evaeva Mne prijde dobry, kdyz je to jedno dite trochu odskoceny od druhych. Prijde mi, ze kdo ma deti blizko sebe vsechny, tak tam jsou uz dost zainteresovany prarodice, tak je dobry zvazit, jak na tom jsem. A hlavne jak tu nekdo psal, u trech deti jsou nekdy potreba troje ruce, coz u tech starsich uz trochu pomiji.
Karja jj, ti dva odskoceni, přesně tak bych si to uměla představit, ale v mem věku už fakt ne.
Pinot Noir
Jo, tak to je přesný!!
Malenge Asi by se to hodilo spíš do architektury, ale teď jsem na procházce narazila na dům, který fakt vypadal, jako by byl poskládaný z nějakých unimobuněk, prostě několik kostek nalepených různě na sebe a vypadalo to normálně dost dobře!! A taky, že kdykoli si vzpomenou, můžou nějakou přihodit, takže proč ne? :-)
Resch moje kolegyne ma 7, 3 a rok a pul. A rika, ze ta prvni casto fnuka, ze ji nemaji rodice radi. Takze tenhle problem vam to asi nevyresi. Jinak mi to prijde super a myslim, ze si pak budou jednou vsichni moc rozumet;-)
Karja já si jsem u sebe dost jistá, že už bych se nechtěla od relativně samostatných dětí vracet zase na začátek. Takže tři roky jsou pro mě určitě maximum.
Evaeva Jj, to je pravda, jak se clovek nadychne svobody, tak se mu uz nechce;-)
Garfie naši sousedi měli pět dětí, holka byla až pátá (z dvojčat), před nimi paní jedno dítě potratila v poměrně vysokém stupni těhotenství a to měl být taky kluk. Ona si holčičku přála, ale hodně dětí má protože chtěli, ne že by se snažili, dokud nebyla holka.
Kvůli tomu muž taky další nechce. Prý by do toho šel, kdyby byla jistota, že to bude holka.
Karja přesně! Ale jsou i rodiny, kde naopak mají třeba čtyři děti po čtyřech pěti letech. Ségra je o dvacet let mladší a teď, když mám děti, tak si říkám, že naši si volnosti moc neužijou. Ségře bylo 15, když se nejmladší narodila.
Evaeva To má moje kamarádka, první dítě měla ještě na vysoké, druhé po sedmi letech, třetí taky tak a čtvté asi tři roky poté. Takže ve čtyřiceti, když už byl nejstarší dospělý měla doma mimino (neplánovaně). Taky říkala, že si to takhle nepředstavovala....že si vlastně nikdy neužije život bez dětí, protože nejstarší má vážnou známost, vnoučata pomalu na obzoru...a malej je v první třídě.
Garfie jo, no, naši měli aspoň tu mezeru:) ségře je jedenáct, staršímu tři. Pro mě je to trošku škoda, protože máma bydlí blízko, energii má dost, kluky ráda hlídá. Ale v první řadě je hlavně máma malé ségry, pochopitelně. Škoda, že ségru neměli o trochu dřív, mohla hlídat ona:)
Evaeva No jejda, tak to máš na prd, nebo si ji mohla pořídit naopak později.
Znám paní, co má syna a vnouče stejně staré (mezi syny je 25 let), tak bere na hřiště oba, kluci jsou kamarádi...jen teda říká, že lidi dost koukají, když jí jeden říká mami a druhý babi.
Jak já byla zpočátku nadšená a klidně děti tři, tak teď si umím představit, že bych prvním taky končila.
Garfie já s takovou paní ležela v nemocnici a když přišly návštěvy.. její chlapeček byl ještě o fous starší než její malej bráška:-)
Garfie to je pravda, jsem to nedomyslela:) ono na to doufám ještě dojde, myslím, že když jí něco zaplatíme, bude to fajn brigáda.
Moje kamarádka je z pěti dětí, rodiče se rozvedli a mamka má ještě další dvě a táta tři. Mamka si nechala příjmení z prvního manželství. Dvě z těch nových dětí spolu chodí do třídy, mají stejné příjmení, ale biologicky nic společného. Oni se teda všichni berou jako sourozenci, je jich prostě deset, mají dobré vztahy. Nejstarší dcera měla první dítě brzy, je starší než ti nový sourozenci.
Já mám teď v blízkém okolí 3,5, 2 a mimino. A vypadá to jaké idyla :-). Mám fakt nádherný fotky, ale nemůžu je sem dát. Já mohla mít taky tři děti, dokonce tři dcery a nějak to nevyšlo :-(. Jsem ráda za tu jednu
.
olivieraa som si to počítala a syn tiež spí tých 10, max 11 hodín. Má 4,5 roka a lepšie to nebývalo. Síce chodí spať skôr, ale aj skôr vstáva. Ako 2-rocny už občas prespal noc, tj 19-4
,k tomu denný spánok tak 2hodiny.
Hyperaktivny nie je, vo štvrtok na mňa dokázal u zubárky čakať 1,5 hodiny! Moja chyba, nepýtala som sa, ako dlho ma bude ošetrovať. Zvládol to s dvoma knizkami, jedným rožkom, občas sa veľmi pomaly prišiel na mňa pozrieť, potichučky si spieval a rozprával sa s plysakom. Neuveriteľné.
A dnes večer mi môžte dať plaketu najhoršia matka ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí