Malenge a nebo naopak že jo, ta co rodila tři hodiny o pořádném porodu nemůže nic vědět, je to vůbec matka
fakt výborný kecy
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva ale ja tomu rozumím, já se snažím s dětma domluvit za vetsiny okolnosti a hodně se jich treba ptám na jejich názor na vec a to už od malinka. Na druhou stranu, když to vyhodnotím jako nutne, tak neváham, rešpektovaní osobnosti necham bokem a prosadím si svoje. A přijde mi to nějak lepší, že mám víc možností, co udělat v té dané situaci.
Evaeva uaaa, pravdu máš! Teprve ta, co rodila 3 dny v lese na vílami posvěceném paloučku a pod hvězdnou oblohou nevydala ani hlásku je MATKA. Ty, co rodí 3 hodiny v porodnici a mají tam doktora, vědí o porodu houby ![]()
Evaeva Právě tak jsem to myslela, kdo je víc matka, kdo je nejrychlejší nebo kdo si to víc "užije".![]()
Je to nesmysl kritizovat způsob porodu, to důležité přijde pak a mnohem pozdeji![]()
U nás je výchovný prubířský kámen pes. Bonnie by měla být svatořečená. Malý ji miluje a chce se s ní dělit o všechny své hračky, ona ale úplně neoceňuje, že je zasypávána autíčky nebo se k ní do pelechu složí dítě i s kočárkem. Samozřejmě malý ji i hodně zkoumá, zuby, oči, packy... Malá jí sice udělá, pusu jí taky dá, ale to je mu prostě málo.
Malenge Naopak. Čím delší porod, tím zasloužilejší matka.
Tak je i spousta lidí, kteří si o výchově rádi čtou a co se jim líbí a osvědčí, doporučí dál. A nemyslí to jako dehonestaci výchovných metod těch, kterým jsou výchovné teorie u prdele.
Sweet Potato Malenge no a co ta, co rodila tri dny a nakonec skoncila na cisari? ![]()
Zuzuli Hypermatka?
A dneska mám na srdci ještě dve otázky.
1. Rostoucí židle. Myslím, že Rosťa by si už užil stolování u velkého stolu. Je to vážně tak super kauf?
2. Lezení na stěně pro děti. Rosťa je velký lezec a muž by si to taky rád vyzkoušel a já budu ráda, když budou mít nějakou společnou kratochvíli. Teď je sice vše zavřené, ale od kdy tak děti začínají lézt? A kde pak v Praze by spolu mohli chodit?
Víte, kde se prodávají náplasti? V náplastnictví ![]()
Ctu a neverim svym ocim. "Nerodilas prirozene, nejsi matka", to je dalsi level od"Nemas dite, nejsi plnohodnotna zena, nesplnilas svuj ukol?"
Kokoska Hm. To bude stejný autor![]()
Zuzuli Obávám se, že by se dozvěděla, že doopravdy porodit nechtěla.
Už jsem milosrdně vytěsnila jméno autorky i knihy, ve které stálo, že žena trpící těhotenskými nevolnostmi, ve skutečnosti dítě nechce, když jí z něj je špatně.
Dejte pokoj
. Ja nezazila jedinou kontrakci, obe deti cisarem, uplny narkoporod. Nekojila jsem ani jedno. Musim se jit mrknout, jestli vubec nejaky deti mam.
Sweet Potato Malenge no a co ta, co rodila tri dny a nakonec skoncila na cisari?
To jsem ja! A musim rict, ze jsem trochu pocit selhani mela, ale vsechny zeny v okoli me maximalne podporily, ani naznakem mi nikdo nedal najevo, ze bych byla min matka nebo cosi. Naopak mi prislo, ze me dost litovaly, jako v tom smyslu ze je tezke se s cerstvou jizvou starat o miminko a tak...
dzizisketa za mě rostoucí židle jednoznačně ano. První máme Hauck, pěkná, bytelná, ale podle mě vydrží maximálně do 4 let, drážky na podnožku končí poměrně vysoko. Druhou jsme koupili Seedes, líbí se mi ještě o chlup víc, mají spoustu variant, je trochu užší než Hauck, což je výhoda. A ty drážky na podnožku má až dolů. Dej si pozor taky na nosnost, podle mě je fajn, když unese i dospělého.
Sweet Potato Malenge Evaeva Zuzuli nebo taky- kdo nekojí, nelátkuje a nešátkuje- nematkuje. To je hned po tom porodu...
Gatitakdyž se musíš jít kouknout, tak si určitě míň matka![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí