Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. ledna 2021 17:55

Malenge a nebo naopak že jo, ta co rodila tři hodiny o pořádném porodu nemůže nic vědět, je to vůbec matkafakt výborný kecy

Offline continuity
43218 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 17:59

Evaeva ale ja tomu rozumím, já se snažím s dětma domluvit za vetsiny okolnosti a hodně se jich treba ptám na jejich názor na vec a to už od malinka. Na druhou stranu, když to vyhodnotím jako nutne, tak neváham, rešpektovaní osobnosti necham bokem a prosadím si svoje. A přijde mi to nějak lepší, že mám víc možností, co udělat v té dané situaci. 

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 17:59

Evaeva uaaa, pravdu máš! Teprve ta, co rodila 3 dny v lese na vílami posvěceném paloučku a pod hvězdnou oblohou nevydala ani hlásku je MATKA. Ty, co rodí 3 hodiny v porodnici a mají tam doktora, vědí o porodu houby

Offline Mha
příspěvků moje polička 12. ledna 2021 18:01

Evaeva Právě tak jsem to myslela, kdo je víc matka, kdo je nejrychlejší nebo kdo si to víc "užije".

Je to nesmysl kritizovat způsob porodu, to důležité přijde pak a mnohem pozdeji

Offline dzizisketa
8999 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 18:04

U nás je výchovný prubířský kámen pes. Bonnie by měla být svatořečená. Malý ji miluje a chce se s ní dělit o všechny své hračky, ona ale úplně neoceňuje, že je zasypávána autíčky nebo se k ní do pelechu složí dítě i s kočárkem. Samozřejmě malý ji i hodně zkoumá, zuby, oči, packy... Malá jí sice udělá, pusu jí taky dá, ale to je mu prostě málo. 

Online Sweet Potato
40527 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 18:04

Malenge Naopak. Čím delší porod, tím zasloužilejší matka.

Offline dzizisketa
8999 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 18:07

continuity

Tak je i spousta lidí, kteří si o výchově rádi čtou a co se jim líbí a osvědčí, doporučí dál. A nemyslí to jako dehonestaci výchovných metod těch, kterým jsou výchovné teorie u prdele. 

Offline Zuzuli
3810 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 18:08

Sweet Potato Malenge no a co ta, co rodila tri dny a nakonec skoncila na cisari?

Offline Mha
příspěvků moje polička 12. ledna 2021 18:09

Zuzuli Hypermatka? 

Offline dzizisketa
8999 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 18:10

A dneska mám na srdci ještě dve otázky. 

1. Rostoucí židle. Myslím, že Rosťa by si už užil stolování u velkého stolu. Je to vážně tak super kauf?

2. Lezení na stěně pro děti. Rosťa je velký lezec a muž by si to taky rád vyzkoušel a já budu ráda, když budou mít nějakou společnou kratochvíli. Teď je sice vše zavřené, ale od kdy tak děti začínají lézt? A kde pak v Praze by spolu mohli chodit? 

Offline Pinot Noir
29955 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 18:10

Víte, kde se prodávají náplasti? V náplastnictví

Offline Kokoska
35051 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 18:11

Ctu a neverim svym ocim. "Nerodilas prirozene, nejsi matka", to je dalsi level od"Nemas dite, nejsi plnohodnotna zena, nesplnilas svuj ukol?"

Offline Mha
příspěvků moje polička 12. ledna 2021 18:17

Kokoska Hm. To bude stejný autor

Online Sweet Potato
40527 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 18:26

Zuzuli Obávám se, že by se dozvěděla, že doopravdy porodit nechtěla. 
Už jsem milosrdně vytěsnila jméno autorky i knihy, ve které stálo, že žena trpící těhotenskými nevolnostmi, ve skutečnosti dítě nechce, když jí z něj je špatně.

Offline Gatita
8646 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 18:27

Dejte pokoj. Ja nezazila jedinou kontrakci, obe deti cisarem, uplny narkoporod. Nekojila jsem ani jedno. Musim se jit mrknout, jestli vubec nejaky deti mam.

Offline Mha
příspěvků moje polička 12. ledna 2021 18:37
Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 18:44
Reakce na Zuzuli:

Sweet Potato Malenge no a co ta, co rodila tri dny a nakonec skoncila na cisari?

​To jsem ja! A musim rict, ze jsem trochu pocit selhani mela, ale vsechny zeny v okoli me maximalne podporily, ani naznakem mi nikdo nedal najevo, ze bych byla min matka nebo cosi. Naopak mi prislo, ze me dost litovaly, jako v tom smyslu ze je tezke se s cerstvou jizvou starat o miminko a tak...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. ledna 2021 18:47

dzizisketa za mě rostoucí židle jednoznačně ano. První máme Hauck, pěkná, bytelná, ale podle mě vydrží maximálně do 4 let, drážky na podnožku končí poměrně vysoko. Druhou jsme koupili Seedes, líbí se mi ještě o chlup víc, mají spoustu variant, je trochu užší než Hauck, což je výhoda. A ty drážky na podnožku má až dolů. Dej si pozor taky na nosnost, podle mě je fajn, když unese i dospělého.

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 18:48

Sweet Potato Malenge Evaeva Zuzuli nebo taky- kdo nekojí, nelátkuje a nešátkuje- nematkuje. To je hned po tom porodu...

Gatita

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. ledna 2021 18:48

Gatitakdyž se musíš jít kouknout, tak si určitě míň matka