MPLee tlapkam
a už rodíš? ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Sweet Potato některý výchovný příručky jdou ještě dál a chválení jakýkoliv nedoporučují vůbec. Nabízí místo toho ty robotické obraty: "musíš být na sebe pyšný, že...", "to jsi na sebe asi hrdá, když..."
By mě zajímalo, jestli někomu tohle může jít z pusy samo, automaticky bez příruček. Mě to tak dráždí, že už spoustu těch knih ani nedovedu dočíst.
dzizisketa no od ty doby co se postavi:D

Potrefenáhusa právě, že ne
Vkládala jsem naděje do Hamiltona, ale ani to nic. Nejhorší je, že deadline je až za týden. Ale pro mě pocitově bylo už včera pozdě a začínám být hodně nevrlá ![]()
711990 stokke je výborná, fandím funkčním a jednoduchým produktům- fascinuje mě, že byla navržená tuším v 70.letech a doteď nevymysleli lepší.
je zdravá i pro školáka- pokud posadíš dítě k vyššímu psacímu stolu, ideálně by mělo mít podložené nohy dokud se jimi neopře o zem- prý i kvůli správnému posazení při psaní.
1) rostoucí židle je super, máme stokke, složila jsem ji tím jedním imbusem ještě jako těhotná. Od narození tak s námi dcera "sedí" u stolu.
2) nedávno jsem četla, že to, jak brzy jde dítě lízt, závisí na ambicích rodičů
lezení je dětem obecně prospěšné, ale pro zdravý vývoj obvykle stačí to, co je na hřištích.
Chcete lízt s lanem nebo jít do boulderu?
MPLee týden je z porodnickýho hlediska dost dlouhá doba... Hamilton je efektivní u vícerodiček na opeavdu zralý nález, ale musí se udělat opravdu pořádně. A rodička musí být adekvátně poučená... držím palce! (já osobně mám tak úzký okruh rodiny a přátel, že mě neotravoval nikdo, v každém jiném případě bych se ode všech prostě odpojila, v tomhle stavu to člověk nemá za potřebí...)
žluťásek tak to by mi nešlo z pusy ani za svět. Šikulkování je taky terminus mimibazar level ![]()
marieu Děkuju. Já vím, že není kam spěchat, ale trpělivost není moje silná stránka. S tím Hamiltonem vím, jak to je, ale když ho lékařka navrhla, nebyla jsem proti. Jinak zprávy už ani neotvírám, protože nikdo nezapoměl připojit nějakou super radu jako ať si jdu dát pivo, ricinový koktejl nebo se projet na koni
žluťásek Jo, to jsem taky chtěla napsat. Kdepak chválit. Vnitřní motivace je potřeba.
Místo pochvaly se zeptat "a jak ty jsi s tím svým obrázkem/úkolem/sněhulákem spokojen?
MPLee držím palce!! (Bože, doufám, že toho koně nikdo nemyslel vážně...)
marieu Bohužel myslel ![]()
MPLee Hihi,mne se doma zeny, ktere nejsou matky, protoze rodilu cisarem, jedna po vyvolani, takze polomatka, snad tri tydny pred porodem kazdej den ptaly, kdy to bude! Mely mi hlidat starsi dceru, takze se klidne zeptaly ,,no a bude to dneska? Ja jen, ze budu do 11 v praci, tak abych vedela,,:-D. Ty byly na zabiti, ale zvedave sousedky mi nevadily. A hlavne ja vzdycky vsem rekla termin hrozne neurcite nebo pozdeji, abych se tomu trosku vyhnula, je to neprijemne proste;-)
Karja Já termín taky přesně neříkala, ale o to horší to asi je, protože zprávy přichází od Vánoc a čím dál častěji. Jako kdybychom od někoho potřebovali hlídání, tak to i chápu. Paradoxně ti, co mají hlídat psa, tak mlčí a čekají. S rodičema jsem se už pohádala uplně, telefonát 4x denně už byl opravdu moc.
olivieraa No presne takovyhle kraviny delal synove , ale posledni rok je takovej vic v klidu, I si pekne hraje se segrou. Jako divokej je fakt dost, musi mit pohyb venku, moznost si fakt poradne vyhrat, vyblaznit se. Jak pises, se dvema se to hrozne komplikuje, to mensi dite ma uplne jine potreby. Takze mu asi pomohlo, ze I segra dorostla a je s nim v parte. Jako my ho mame ze vsech nejradsi, ackoliv se diva na televizi tak, ze dela na gauci stojku a je vzhuru nohama. Musis vydrzet jeste chvili a bude to lepsi. A segra rvala a hodne. Kdyz se ji narodila dcera, tak myslim, ze ji tak 8 mesicu nepokladala na zem, aby ji neco nevyvedl, proste divocak. A musim rict, ze ted I posloucha, ze to jako zkusi, ze ne, ale pak se na nej nastoupi vazneji a poslechne.
Sweet Potato Ježíši, tohle koučování, to je něco. Jednu dobu to byla strašná manažerská móda. Místo aby tě šéf poslat otevřít okno, tak se ptal, jestli ti není vedro. ![]()
MPLee :-D Ty jo, bzuci telefon ,,rodis?,, Aha, nerodis! No jednou to budes pridavat jako historky k dobru;-)
MPLee projížďka na koni ![]()
a co nějaké hooodně pálivé kari, to nikdo nenavrhoval? No nic, drž se, ty konce za moc nestojí. Mám ještě v živé paměti, i když jsem ta nematka
. A přidám teda super protivnou nevyžádanou radu, odpočívej, co se dá!
Karja No ale fakt! Ani pozdravem už se máma neobtěžuje. Takže opravdu jen "rodíš?" o 2 hodiny později "tak už? Já jsem hrozně nervózní!" No, tak jsem byla za zlou a už si 3 dny netroufla zavolat. Tak mi píše táta aspoň zprávy
Malenge Samozřejmě, ale to mi nepřišlo ani nutný zmiňovat, v kontrastu s koněm mi to přišlo moc mainstream. Běhání po schodech samozřejmě taky padlo ![]()
olivieraa No presne takovyhle kraviny delal synove , ale posledni rok je takovej vic v klidu, I si pekne hraje se segrou. Jako divokej je fakt dost, musi mit pohyb venku, moznost si fakt poradne vyhrat, vyblaznit se. Jak pises, se dvema se to hrozne komplikuje, to mensi dite ma uplne jine potreby. Takze mu asi pomohlo, ze I segra dorostla a je s nim v parte. Jako my ho mame ze vsech nejradsi, ackoliv se diva na televizi tak, ze dela na gauci stojku a je vzhuru nohama. Musis vydrzet jeste chvili a bude to lepsi. A segra rvala a hodne. Kdyz se ji narodila dcera, tak myslim, ze ji tak 8 mesicu nepokladala na zem, aby ji neco nevyvedl, proste divocak. A musim rict, ze ted I posloucha, ze to jako zkusi, ze ne, ale pak se na nej nastoupi vazneji a poslechne.
dakujem za povzbudenie
mne to už ani nepríde niekedy, minule som sa divila ze kamoskin syn ,cca stejne starý,počas jedenia sedi...pripadám si casto ako krotitel levov :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí