dzizisketa Je to super kauf. Ale pozor, některé mají celkem malou nosnost, ty nebrat.
Vše o těhotenství a dětech
marieu Šátkování je na roveň s kojením? To jsem se nemusela tolik natrápit.
dzizisketa mame Sedees a je super, bytelna a po 3 letech uzivani porad krasna, bez poskozeni. Nosnost i pro dospelaka
marieu Sweet Potato Teď se projevím jako pitomec , ale satkovani je, že se děti nosí v šátku? A kojení vím, děkuji.
dzizisketa máme židli jitro, je super. Syn si u stolu často i hraje, maluje, tvoří, jsem ráda, že má pořádnou židli. Jen to seřízení se vždycky porod, před vánoci jsem potupně musela zavolat svagrovi, ať nám to přijde dotáhnout on, že se nám pořád hýbe sedátko :) ale jak se jednou nastaví výška, vydrží dlouho ![]()
Mha jojo, presne tak. A latkovani ze ma latkove pliny
INCOM1 Dekuji, já jsem asi už moc stará.
Je tu vlákno Staroba?
Mha mateřská terminologie 21. století ![]()
šátkování, látkování, vaničkování = žádoucí
Šikulkování = nežádoucí
žluťásek Tak vanickování odhaduji něco s koupáním, neni to mytí v takovém kyblíku?
A sikulkovani se nechám poddat.
Mha prd, vzdyt jsme jeste ani nerodily doopravdy, v podstate jsme divky jeste! Hele ja byla v sestinedeli fakt hrozne psycho a malem jsem se poprala v drogerii s babou, co me predbehla ve fronte. Potkat tu osobu, co ti rekla to moudro,no nevim jak by dopadla ![]()
dzizisketa ja som pôvodne rastúcu stoličku nechcela a tu som sa inšpirovala Jitrom a nadávam si, že som ju nekúpila skôr. Nosnosť má veľkú, plánujem ju neskôr dať synovi aj k pisaciemu stolíku. Dúfam, že vydrží večne :D Kamošky mi chvália aj Stokke ale tá je cenovo ešte vyššie.
dzizisketa za me Stokke, kdyz nemusis kupovat vsechny ty drahy doplnky jako ksiry, pultik atd., tak mi neprijde predrazena. Dobre se na ni sedi i dospelymu a sestavis ji normalne jednim imbusem bez problemu.
Divky![]()
Mha vaničkování je příprava na kojenecké plavání, s miminama se trénuje ve vanách, než se vleze do bazénu.
Šikulkování je ten zavrženíhodný způsob chválení dětí, kdy jim jen řekneš, že jsou šikulky a neohodnotíš konkrétní výkon. Když se o to zacnes zajimat, vždycky na všech diskuzich najdeš stejný priklad:
Dítě namaluje obrázek a přijde ti ho ukázat. Místo "to je krásný, seš moc šikovná" máš říct: "líbí se mi, žes použila na sluníčko tu sytou žlutou barvu" ![]()
žluťásek A nebo pochválíš děťátku sytě žlutou žitafu a dozvíš se, že to je velbloud. Matka roku![]()
Mha prd, vzdyt jsme jeste ani nerodily doopravdy, v podstate jsme divky jeste! Hele ja byla v sestinedeli fakt hrozne psycho a malem jsem se poprala v drogerii s babou, co me predbehla ve fronte. Potkat tu osobu, co ti rekla to moudro,no nevim jak by dopadla
zavidim, ze te ty afekty přešly, u mě se to spis zhoršuje. Občas jsem se fakt překvapila
Hm, takze kojim a satkuju, obcas oboje najednou, ale nelatkuju a sikulkuju. To bude tou sekci ![]()
Já teda nevím, co se mnou udělá šestinedělí, ale s každou další došlou zprávou jestli už rodím jsem blíž a blíž k tomu někomu ošklivě ublížit ![]()
žluťásek
Všechno dělám špatně. Děcka jsem na kojenecké plavání strčila rovnou do vody, a že jsou šikulky jim říkám pořád, hlavně těm dospělým. Jdu do Vinárny a dát si panáka.
to vy tady nesmíte, kiš kiš.
Potrefenáhusa ehm, to jsem nepsala, ze presly
neni to tak hrozny uz, eh, muj sambo to snad tady necte.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí