Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 12:52

Mrakoplas máme pre tú kritickú infraštruktúru, my máme s mužom výnimku zo zákona, spadáme do otvorených prevádzok, môžeme síce fungovať aj na HO, ale nie vždy a teda popravde, aj keď riešime klientov online  alebo písomné veci, neviem si predstaviť robiť to so synom za zadkom. A veľmi nevidím dôvod nedávať ho do jaslí, keď my musíme kvôli práci chodiť medzi ľudí, to podľa mňa stráća zmysel. Ale zas dávame sa testovať, teraz v piatok sme boli na vyšetrení protilátok v krvi a našťastie (či bohužiaľ?) žiadne nemáme a nie sme ani infekčný.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 12:54

DruIďakujem, verím v skorú nákazu :D 

Offline dzizisketa
9000 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 12:58

Kde je ten klub spáčů s divnýma hračkama? Tady se zrovna usíná s prodlužovačkou, kterou máme k luxu. 

Offline dzizisketa
9000 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 13:00

A Rosťa je jedno z těch dětí, co je sníh moc nezajímá a je mu venku asi zima. Teď to vydrží venku tak hodinu, maximálně hodinu a půl a chce domů. Dost rozdíl a nezvyk, když normálně u vchodových dveří po třech hodinách venku křičí, že domů ještě nechce. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. ledna 2021 13:00

dzizisketa u nás už je zrušený (nebo jen pozastavený)

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 13:46

DrowRanger to som nemyslela ako vytku, prepáč. Mňa len udivilo, že máte škôlku otvorenú a už chápem :) A že ho tam dávaš sa ospravedlňovať nemusíš, myslim, že každá matka tu ti rozumie :)) ja by som s deťmi za zadkom nespravila zhola nič. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 13:50

DrowRanger jasně že školka je zásadní, pokud pracuješ...U kvílení Maminko neplacuj a pojď si hlát se opravdu pracovat nedá.

Offline Rhaenys
350 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 13:54

Další dvě PA mi napsaly, že mají v létě dovolenou, volala jsem do Neratovic, že bych chtěla případně jejich PA, vzali si můj telefon, že ale nemám moc počítat s tím, že se mi někdo ozve, protože v létě pohotovosti nikdo nedrží

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 13:54

dzizisketa 

Já myslím, že na ty malé děti je hodina v mrazu až až. Na těch našich pozoruju dost velkou únavu, když jsou venku teď v zimě.

Offline notna
9469 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 13:55

Sweet Potato Dcera odjela studovat do Kanady? Kolik jí je? Z té fotky to nevypadá na vyokoškolačku. omlouvám se za otázky, nějak jsem nepostřehla, jestli jsi to tu psala.

Offline Sweet Potato
40530 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 13:57

notna Je jí 17, je na střední škole. Jo a už si konečně pamatuju, jak se to tam jmenuje, Sherbrooke.

Offline Pinot Noir
29956 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 13:59

Rhaenys ajaj, držím palce, ať teda někoho najdeš. Ale zvládneš to i bez PA. Jestli můžu doporučit předporodním kurz, byla jsem spokojená v Mama Baby Studiu u Evy Smrkovski, až na jednu lekci věnovanou homeopatii mi to připadalo velmi užitečné, úplně mě to uklidnilo a naladilo, že jsem se na ten porod skoro začala těšit

Offline notna
9469 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 14:03

Sweet Potato To je úžasný! A dcera je moc šikovná a odvážná. Ať se jí tam líbí.

Offline Sweet Potato
40530 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 14:09

notna Děkuju. Teď bude 14 dní sedět v ajncliku, to mne dost děsí. 

Offline notna
9469 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 14:11

Sweet PotatoV karanténě? Chudák. Tak ale jestli tam bude mít wifi, tak jí to uteče :-)

Offline katkas
257 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 14:12

Rhaenys unipa.cz jsi zkoušela ? A držím palce, měla jsem srpnový termín a také jsem hledala dlouho (a nakonec našla)

Offline Rhaenys
350 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 14:18

katkas Ano, samozřejmě, já už právě psala snad všem

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 17:16

S dovolením na chvíli odbočím od porodů a zimní výbavy k Albi tužce :) Máte už některá ten časopis Kouzelné čtení? Ještě jsem ho neviděla naživo, ale zdá se mi, že ilustrace jsou lepší než ve většině knih. Budu ráda za každou zkušenost, díky. Nebo budem průkopníci a mám ho koupit první?

Offline continuity
43219 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 17:27
Reakce na Mrakoplas:

pre rodičov, čo musia fyzicky do práce a musia mať na to obidvaja potvrdenie od zamestnávateľa. 

​pretože rodičia, čo majú HO, sa zvládnu ľavou zadnou starať o škôlkové dieťa.

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 17:39

Rhaenys A tvuj muz u porodu bude? Urcite to zvlasnes I bez PA, ty porodni sestricky jsou vsechny mile! Ty potvory jsou az na sestinedeli:-D.