viktorka_od splavu doktor chodí až na úplný konec, alespoň já to tak měla
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva je, ale jako u toho tlaceni to nekoho chtelo:)
viktorka_od splavu no ty se tam zjevovali jen tak nahodne, nepamatuju si ze by se aktivne ucastnili, ale urcite byl jeden u ty spolurodicky vedle, protoze pres tu plentu me stouchal loktem![]()
Rhaenys jasné, že tlačiť nie. Len niekedy majú muži pocit, že tam vlastne nebudú mať ako pomôcť, tak som len chcela pridať jednu z pomerne nečakaných možných funkcií.
Blbe vlakno
Hele prosimvás, ty prodejny s dětským oblečením od zítřka, tím jsou myšlené prodejny jen vyhradně dětských věcí? Moje dítě potřebuje akutně trenky a podvlíkačky ve větší velikosti, eshopy vyprodaný, už mě to nebaví, objednávat ty blbosti po jednom.
Mužův nejlepší kamarád šel k porodu prvního dítěte ne úplně přesvědčen, jeho partnerka ho tam hodně chtěla, tak spíš vyhověl jí jako te v ten okamžik potřebnější. A po porodu všem svým přátelům důrazně doporučuje, aby u porodu byli. Pro něj to byl evidentně transformační zážitek.
nutit určitě ne, ale asi bych mu vysvětlila, že v těžké chvíi bych u sebe ráda měla svého nejbližšího člověka, který mi může pomoci - a hodně nerada bych v takové době, která může trvat opravdu dost dlouho, třeba 24 hodin.. byla úplně sama a bez pomoci. protože na ten porod samotný se obvykle
nějaký ten personál dostaví, ale po celou tu dobu předtím, kdy potřebuješ aby ti někdo pomohl zajít na wc, podat vodu, vylézt na lehátko, slézt dolů a podobně.. tak na to tam samozřejmě žádný zdravotník placený z pojištění o tebe takhle pečovat nebude, aby ti podával teplou deku nebo utřel pot a tak... uvidíš, třeba to pochopí a když ne, tak se stopro najde člověk, který ti pomůže, ono někdy je asi lepší, když je vlastně cizí![]()
žluťásek říkali, že i velké obchody můžou prodávat dětské zboží a papírnictví nebo co všechno povolili. Takže bych řekla, že otevřou všechno, kde mají takové zboží.
711990 to jo, zvlášť poprvé. Alespoň aby ti řekla, že už můžeš:) I když podruhé se podívala, a prý ještě tak dvacet minut a já, že to není možný, tak se koukla znovu a už volala pomoc, pomalu si ani nenandala rukavici:)
viktorka_od splavu na SVK je to myslím rozdelené na krit. infraštruktúru a tých, čo nemôžu vykonávať HO (ak majú potvrdenie od zamestnávateľa...). Naivne som si myslela, že tam spadajú aj lekári, učitelia atď :D
Evaeva teď bych jak ovce potřebovala naběhnout do HM nebo CaA, ale podobně postiženejch matek tam bude miliarda. Hmmm
Mohučanka my sme takto fungovali, keď sa syn narodil, do jeho asi 6-7 mesiacov a bolo to teda strašné, fakt strašné a už nikdy by som to neopakovala. Veľmi obdivujem všetkých rodičov, čo sú teraz doma s deťmi, nielen tými malými ale aj väčšími, s ktorými sa musia učiť. Neviem si predstaviť aké to je fungovať doma s prváčikom, čo sa učí cez internet...
DrowRanger u nás HO není povinný, takže tu druhou kategorii nevím, první ale jo:P lékaři tam patří určitě, taky armáda a policie, hasiči.. teďka zavřené školky nemáme, ale když byly, tak známá co má muže u policie dávala děti do školky pro policejní děti:D
jo a s tím prvňáčkem byla loni doma švagrová - a mají ještě jednoho mladšího a to je teda hrozný éro, to teda obdivuju že to přežila..
žluťásek počkej dva dny a ono to opadne:) My kupodivu teď nic nepotřebujeme, doufám, že to vydrží otevřené, než se mladší naučí chodit a já mu budu moct normálně koupit boty.
viktorka_od splavuja sa priznám, že už v tom strácam prehľad a to sa čítaním zákonov živím
. Je to u nás spravené tak strašne neprehľadne, jeden deň odznie jedna vec, ktorá je ešte v ten deň niekoľko ráz negovaná alebo pozmenená, vyhlášky sú chybové, nemajú oporu v zákone a teda tie posledné hókusy pókusy nášho premiéra...Navyše teda stránky, na ktorých si máš hľadať informácie sú neskutočne neprehľadné a padajú. Dnes som sa pokúsila muža aj mňa nahlásiť na ATG testovanie (v piatok sme síce boli na vyšetrení z krvi, ale nevadí) a najprv to nešlo, potom to padlo, potom mi ukázalo posledných 21 voľných miest a po odoslaní mi celá stránka padla.
DrowRanger ja som nás prihlásila dnes po polnoci, inak to vôbec nefungovalo celý deň a dnes už sú terminy až dotoho 26 obsadené. ![]()
Inak stále neviem identifikovať tvoje zamestnanie a hrozne by ma to zaujimalo
(ale nemusíš ho písať samozrejme)
Rhaenys muj muz k porodu taky nechtel, ale vysvetlila jsem mu, ze ho tam chci, protoze kdyby se to nejak zvrtlo, ja musela dostat treba plnou narkozu, tak on je tam jako zakonny zastupce ditete, kdo bude davat souhlasy se vsim, vcetne toho, co se bude dit se mnou. Tak sel, i kvuli cisari, mel "pohlidat" ditko, zatimco me jeste budou sit. I kdyz jsme teda netusili, ze muz u sekce v motole sedi u prosklene steny v predsali a kouka, jak mu rozrezavaj zenu, zadna spolecnost u hlavy matky, kde neni nic videt. Takze priste pry ceka na chodbe ![]()
Evaeva počkám aspoň týden. Když už patery trenky peru dva měsíce pořád dokola, ještě týden to vydržím :)
Ale protože teď pořád sleduju ty eshopy, kde co doskladnili, tak dám aspoň tip ![]()
Lindex 30 % sleva na svrchní, nejen dětské. Mají moc hezké zimní bundy a ty vysoké rukavice, například
Vlneneoblecky.cz 20 % sleva na vše, mají spoustu merino věcí pro miminka, děti i dospělé.
DrowRanger no vidím že naše země/vlády jsou stále pevně spojeny příbuzenstvím,to je jak přes kopírák![]()
Mrakoplas Ja se priznam, ze nad zamestnanim DrowRanger premyslim snad od doby jejiho porodu:-D. Vubec nic mi tam nepasuje;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí