Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. ledna 2021 17:55

žluťásek i mě by to zajímalo

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. ledna 2021 17:58

Karja chtěla jsemRhaenys napsat něco podobného, ale nenašla jsem ta správná slova, aby to nevyznělo, že s tím moc naděláš. Když si vybereš porodnici, kde se cítíš dobře a nějaký kvalitní kurz, určitě to zvládneš i bez PA

Offline letfenixa
10908 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 18:02

continuity aj s online vyučovaním, pohodička

Offline Pinot Noir
29956 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 18:12

Maminko, tady ten motýlek, to je babočka adminerál.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 18:25

Karja 

U porodu přece nejsou sestřičky ale porodní asistentky. 

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 18:29

Rhaenys pokud mas dobry vztah s maminkou nebo i nejakou blizkou kamoskou co uz rodila, klidne bych je poprosila at s tebou jdou. Se mnou byla moje mama(neplanovane teda) a bylo to bozi a podruhy bych ji brala zas!

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 18:56

711990 jeee a jak k tomu doslo?

Offline viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 19:00

dynda je/bylo to to samý, ženská sestra/porodní asistentka

Odbornou způsobilost k výkonu povolání porodní asistentky mají taktéž absolventky, které získaly způsobilost studiem umožňující získání odborné způsobilosti podle dřívějších právních předpisů a jejichž způsobilost zůstala zákonem č. 96/2004 Sb. nedotčena. To jsou absolventky střední zdravotnické školy v oboru ženská sestra nebo porodní asistentka, pokud bylo studium prvního ročníku zahájeno nejpozději ve školním roce 1996/1997 nebo absolventky tříletého studia na vyšších zdravotnických školách v oboru diplomovaná porodní asistentka, pokud bylo studium prvního ročníku zahájeno nejpozději ve školním roce  2003/2004.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 19:00

Jupí, Puntík bude zas vycházet!! Našli vydavatele a budou pokračovat v původním týmu!!

Offline Rhaenys
350 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 19:08

Můj muž u porodu spíš být nechce. S matkou vztah nedobrý, to nepřipadá v úvahu, sestru bych taky nechtěla. Vím, že to zvládnu i sama, jen bych se prostě s někým "zkušeným", koho bych znala, cítila líp, no. Toť vše, prostě jsem chtěla pomocnou ruku.

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 19:14

Mohučanka no nene, kde to čteš? Já to právě dnes hledala a na svých stránkách ani FB nic není. Proto jsem se ptala na ten časopis k Albi, náhradou za Puntíka. 

Offline viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 19:16

Rhaenys prober to ještě s manželem, dneska je fakt ten systém stavěný na to, že někoho s sebou máš. může a nemusí to být profesionálka, ale sama bych tam být nechtěla - zažila jsem obě varianty. jo a důležitá věc - jak tu někdo psal, že v nějaké porodnici může otec až přímo k porodu ale nemůže tam být celou tu dlouhou dobu před tím - to mi přijde naprosto na hlavu postavený, u porodu jako takovýho fakt kromě té PA která je v nemocnici nepotřebuješ vůbec nikoho. ku pomoci a podpoře člověk využije právě tu dobu kdy v menších či větších bolestech kolikrát úplně sám čeká... jestli máš problém sehnat doprovod a muž se bojí že ten porod samotný by nezvládnul, vůbec tam nemusí být.

Offline Rhaenys
350 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 19:19

viktorka_od splavu Ano, právě to si taky myslím. Z kamarádek mám dítě první, mám nějaké "starší" ženy - známé, ale ani s jednou nemám takový vztah, že bych ji chtěla mít u porodu.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 19:23

žluťásek Na facebooku...je to tam, teď jsem to zkontrolovala.

❤❤❤ Puntík se raduje a my s ním! ????????

Dokázali jsme to! Děkujeme vám za neskutečnou podporu, díky které jsme boj nevzdali a nakonec jej vyhráli! Už brzy se můžete těšit na další čísla našich časopisů. 

Puntík i Tečka! se dostaly do rukou spolehlivého majitele, díky němuž se bude na časopisech podílet i celý jeho původní autorský tým, který se podařilo udržet hlavně díky vám, čtenářům, kteří jste nám tolik fandili a věřili! Děti tedy nepřijdou o žádné své oblíbené hrdiny. 

Moc se omlouváme, že jsme vás nechali čekat, než se složitá situace kolem našeho původního vydavatele vyřeší. Nové číslo Puntíka již připravujeme, datum vydání brzy upřesníme. Předplatitele budeme kontaktovat.

Uděláme vše pro to, aby vám naše časopisy opět brzy přinášely radost! Moc se nám stýskalo! ❤

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 19:29

Keď starší poobede spí, je fakt iný človek. Pekne si upratal pred vecernickom izbu (a že tam bol fakt hrozný bordel). A mladší je úplne podarený, keď sa začne upratovať, priruti sa tiež a s nadšením ukladá všetko čo mu ukážem . Keby mu to tak chcelo vydržať!.

A za odmenu, že som im pomáhala, mám dovolené pozerať večerníček s nimi

Offline Pinot Noir
29956 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 19:32

Mohučanka to je super zpráva!

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 19:34

Rhaenys možno si to muž rozmyslí. Sambo pri prvom tiež veľmi nechcel, nechala som to na ňom a on išiel, aby ma v tom nenechal samú (jeho slová). Bál sa, ale spätne tvrdí, že je hrozne rád a k druhému už išiel bez váhania. V podstate tak isto to má väčšina mužov v okolí. Tak možno zmení názor aj tvoj muž ak mu jeho kamaráti budú vravieť, že to bolo v pohode :) Ale záleží teda aj či ho tam chceš ty.

Offline slniecko admin
19586 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 19:37

Rhaenys potľapkávam. A držím palce.

Obe deti mám na prelome augusta a septembra a nepodarilo sa mi ani zazmluvtiť si pôrodníka.

Offline slniecko admin
19586 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 19:40

Jo, a muž pri pôrode. Pri prvom byť nemohol a pri druhom bol a bola som hrozne vďačná, lebo ten pôrodník,čo mal práve službu, tak neuveriteľne mumlal, že som mu v tých pôrodných bolestiach proste slovo nerozumela. Takže on niečo povedal, a manžel mi to zopakoval...zrozumiteľne.

Offline Rhaenys
350 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 19:44

Já ho tam chci, ale nutit ho opravdu nebudu