Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline dzizisketa
9000 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 21:54

Dneska byl krásný den, především odpoledne. Poté, co si Rosťa skoro tři hodiny schrupnul omotaný tou prodlužovačkou, vyrazili jsme ven. V komunitním okně jsem mu koupila sušenku, dnes jsme místo saní vzali motorku, tu má pořád raději, na hřišti jsme se dlouho houpali, vždy, když jsem ho pořádně rozhoupala, musela jsem se houpat i já. Při koupeli mi důkladně žínkou umyl obličej, kápla jsem mu do dlaní trochu šamponu, tak si sám mydlil vlasy. A před spaním jsme si poprvé četli knížky, ale i tak jsem ho musela nakojit (a naštěstí si s sebou vzal jen dvě auta). Vážně jsme si to moc užila. Tak jestli to tu je nakažlivé, doufám, že zítra to tak bude i u vás! 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 22:01

Karja no však ja tiež už odvtedy

Offline Potrefenáhusa
38930 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 22:01

dzizisketa já jsem dnes poprvé dítě vyprošťovala pod nábytkem a taky si poprvý pohladilo Goliáška

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 22:06

Karja Mrakoplas sme s mužom obaja advokáti, každý v inom odvetví :)

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 22:06

dzizisketa Dneska u nas, malamala rvala od 7 od rana do 10. Pak jsem ji I pres tu kosu vzala ven, kde jsem ji trictrvrte hodiny uspavala, a snazila se zabavit tu starsi aby vydrzela venku jakztakz v klidu (dekuji ti paneboze za tu nasi novou kocku). A pak se cele odpoledne jen stouchaly, strkaly, braly si hracky a rvaly...az jsme je museli oddelit a udelat hodinku program s kazdou zvlast. Nejhorsi je, ze jakmile tu starsi pokaram, zacne rvat taky, takze mam na sobe dve rvouci deti, co chtej pochovat. Ted jeste do toho to cviceni...no pekne ji to nastve, takze najdu chvilku, kdy ma malamala dobrou naladu a hned ji to pokazim cvicenim, ktere ani nedodelam, udelam jeden cvik, protoze ona se hned zacne valet po zemi a vztekat...a to jsou jeste takove sranda cviky. Co delam spatne? Ja doufam, ze my nikoho nenakazime:-D

Offline viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 22:07

DrowRanger oho, děkuju za objasnění, já dodneska myslela že děláte do pojištění:-)

Offline letfenixa
10908 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 22:07

DrowRanger učíme z domu

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 22:08

DrowRanger Ahaaa, to bych netipovala!

A diky za odpoved, mam ted tak divne klid na dusi, chce to jinou zahadu:-D

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 22:08

viktorka_od splavu Ja taky myslela pojisteni nebo neco financniho;-)

49385 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 22:09

Karja neděláš nic špatně, jak se to říká? je to jen období!

49385 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 22:09
Reakce na Karja:

mam ted tak divne klid na dusi, chce to jinou zahadu:-D

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 22:09

viktorka_od splavu Je to zkouska, ale me nedostanou!

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 22:09

DrowRanger tak ja som tipovala nejaké IT ale tie zákony ma zmiatli

Offline Potrefenáhusa
38930 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 22:10

Karja tak to cvičení dělej, když už stejnak řve :-)

ne, já soucitim, já ten řev strašně špatně snášim a vzdycky jsem z toho rychle úplně odrovnaná

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 22:11

Potrefenáhusa hezké! Co na to Goliáš? Náš kocour držel hlazení, sice poněkud ztuhle, ale pak mu malý popadl ucho do pracičky. Kocour jen vytřeštil oči a nechal si to líbit, než jsem zasáhla, byl zlatý. 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 22:12

viktorka_od splavu nie, nie, to je pre mňa jedna veľká neznáma :D Karja teraz neviem, či budeš dnes lepšie spať alebo skôr horšie, lebo jedna záhada sa vyjasnila :D letfenixa áno, to som pochopila, že učíte z domu, ale dobre chápem, že máš k tomu aj malého doma? niekde si myslím spomínala, že si učila s ním na kolenách? Ja som minule pri hodinovom konferenčnom hovore mala dosť problém ukorigovať dieťa a nestratiť nit, netuším ako dokážeš s malým učiť o.O

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 22:13

Mrakoplas IT jedine za trest, nedávno som inak vážne uvažovala nad zmenou oboru a poškuľovala som po psychológii a následne súdnom znalectve, no ale škola + prax + ďalšie skúšky, na to ma už nik nenahovorí. 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 22:13

Karja no prosimte, nenakazite, to nejde. Kdo s dětma takový dny nikdy nezažil, asi s nima tráví málo času

Já se tu většinou dělím hlavně o ty hezký chvíle, ale že si těch dramat taky uzijem požehnaně, haha. 

Dneska jsme od šesti do osmi hráli deskový hry, syn se nemůže nabažit. Pak ovšem zjistil, že jsme prošvihli Medvídka Pú na Déčku a to bylo takovýho pláče, že jsme museli pustit místo odchodu do postele jednu doktorku plyšákovou z YouTube

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. ledna 2021 22:14

dzizisketa my vyjdeme před barák, starší vezme lopatku a odkráčí do křoví hledat poklad, následující hodinu a půl (klidně i déle, ale nezkoušela jsem) o něm nevím, akorát občas kouknu, jestli se neztratil. Bohužel mladšího do křoví pustit nemůžu a dneska nechtěl ani sáňkovat, takže když neobcházel lavičku (10 minut), musela jsem chodit dokola pod svahem a tahat ho na bobech. Ale i tak to bylo fajn, navíc si představuju, jak příští rok sedím pod tím svahem na té lavičce s termosky čaje a knížkou a kluci hledají ten poklad spolu. Muž mě má za blázna.

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 22:15

Potrefenáhusa Jenze ona pri tom cviceni musi stat,coz rvoucimu diteti nevysvetlis! Jakmile na ni sahnu, tak se ji po chvilce podlomi nozicky a dela tu hysterii. Takze opravdu vzdycky zvladnu jeden cvik, ale zkazim sanci na lepsi naladu....A ty cviky jsou takovy srandaveci, ale ji to vadi, ze ji asi kazim ten zamer ci umysl, co chtela delat a tak:-/