Karja ja mám len jedného a to aktuálne vývojové obdobie plné zlosti a frustrácie, že mu nerozumiem stojí za to. Zle nerobíš nič, naopak si myslím, že to zvládaš vynikajúco :) o rok až dva, keď tu bude bežať ďalšie kolo parfummiminiek sa nám už len budeš smiať :)
Vše o těhotenství a dětech
DrowRanger Nevim, napisu tI zitra, co to rozuzzleni se mnou udelalo;-)
INCOM1 úplně ňuňu to bylo, ona byla ale nějak hrozne opatrná. já se snazim furt dávat hroznej pozor, akorat oni se teď k ni všichni pořád sami cpou
Karja som zvedavá ![]()
Evaeva tých tvojich medveďov ti už dlho závidím a tá tvoja predstava je aj reálna! U nás to ešte nenastalo![]()
Potrefenáhusa to je puclik!
Karja ty jo, to je blbý zrovna takový cvik. Neumím si představit přesvědčit roční dítě dělat nějaký cvik jinak než pomocí nějakého "zalehnutí"
Karja len som chcela k tvojej malejmalej, že teda chce byť stále pri tebe a plače, mám to doma, syn by bol najradšej 24 h na mne. Dnes som bola na dent.hygiene, akurát to kolidovalo s jeho spánkom, aj tak fnukal, že nechce aby som išla, ale bolo vidno, že pri tom fnukani na mňa poškuľuje že čo ja na to. Tak som poskytla jedno vysvetlenie a bolo prijaté a bola som uvoľnená.
Potrefenáhusa před nějakou dobou mě překvapilo, že goliášek je větší než rufík a teď vidím že malá princezna už je přerostla![]()
Potrefenáhusa Jenze ona pri tom cviceni musi stat,coz rvoucimu diteti nevysvetlis! Jakmile na ni sahnu, tak se ji po chvilce podlomi nozicky a dela tu hysterii. Takze opravdu vzdycky zvladnu jeden cvik, ale zkazim sanci na lepsi naladu....A ty cviky jsou takovy srandaveci, ale ji to vadi, ze ji asi kazim ten zamer ci umysl, co chtela delat a tak:-/
já bych se na to vykašlala![]()
Potrefenáhusa To jsou teda porizci oba dva! Vypadaji hrozne spokojene. Nase (ehm puvodne venkovni) kocka se nam taky uz vali v perinach, kdyz ji vyhodim z pelechu a dam dedovi at ji da ven, tak ji za hodinku objevim, jak ji nechava dochrupnout u sebe na brise u tv:-D. Ale dneska rikam sambovi, jak jsem rada, ze ji mame, ze je s ni venku zabava a on, ze je taky hrozne rad, hlavne ve ctyri rano byl nejradsi, kdyz ji tady lovil a vyhazoval ven a ona kdyz videla ten mraz tak se mu uplne vysmekla z naruce a pelasila zpatky. Tak ji prej hodil k dedovi, at to zkusi on v pet rano, az bude vstavat:-D.
viktorka_od splavu je jí kousek
docela se to pronese, už se těším, až to půjde na boku
Karja
kočky jsou super a naučí člověka zavírat dveře!
Potrefenáhusa no přesně tak, pořád se k němu cpe, tak aspoň drží, když se dá dítě do zkoumání. Taky ale radši hlídám. Fotka krásná a koukám naše oblíbené tepláky ![]()
viktorka_od splavu i otvírat...![]()
letfenixa jo, myslím, že to jsou děti pro hodně slabý kus:) teď to akorát komplikuje ta nekompatibilita, když jeden nechodí a druhý si chce někde takhle hrát. Starší je takový pro sebe od mala, až to bylo někdy divné. Ale taky mají svoje chvíle, nemysli si. Ale všechno jim odpouštím, dokud spí 12h denně. Muž dneska v práci řekl, že se doma nestihl nasnídat, že jsme vstávali v 8.15. Kolega (má asi dvouletou holčičku) naštvaně opustil stůl:)
viktorka_od splavu Hele to nejde, je to potreba, neni to blbost.
Evaeva Jj, zlaty zakleknuti. Tohle je fakt jakoby sranda, kdyz si chce stoupnout, tak ji jen mam pridrzet levou nozicku a nakrocit ji pravou. A nebo ji obe ty paticky pri stoji pritisknout k podlaze a delat jakoby krucky. Ale ona je hrozne drazdiva, ji nastve hodne veci, takze tohle taky:-D. No a kdyz breci, tak to proste neudelas...
DrowRanger áno, malý je doma. Ale keď to začalo vlani na jar, tak to bolo mnohonásobne horšie,to fakt prvý 1,5 mesiac počas uplne každej on-line hodiny chcel kakať, bolo to očividne pytanie si pozornosti. Dva mesiace sme vtedy ani u našich neboli, akurát sme sa vídali s mojou mamou pred ich domom. A po tých dvoch mesiacoch išiel otec na kontrolu do nemocnice, tak syn bol s babkou a potom už som ho tam vodila viac. Vlani to distacne vyučovanie bolo také živelné, kto si ako spravil, tak mal. Teraz máme presne rozvrh, ja učím 2 až 3 hodiny denne, zatiaľ všetko online, iná forma mi príde zbytočná. Teraz to už syn zvláda lepšie, už vie, čo sa deje. Najskôr sedí pri stolíku a kreslí si, priebežne všeličo pojedá, no a potom už príde ku mne a sedí mi na kolenách. Ja dosť veľa píšem na tabuľu v zoome, predsa len matematika. Takže vtedy ma aj obmedzuje, že na mne sedi. Aspoň že je ten sneh, chodíme sa dvakrát denne bobovat, tak snáď sa mu to kompenzuje.
Karja něco podobného jsem dělala se starším, ale to byla fakt chvilička a byl menší. Než si všiml, že něco dělám, byl konec.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí