TTo je krásné dítě! A vzor je super, jakou má velikost? Já brala 92 a to mi přišlo, že v této velikosti měli asi všechny vzory.
Vše o těhotenství a dětech
continuity Právě, nikdy není nic na 100% zvlášť, když je tam ten lidskej faktor že. Já měla interní audit začátkem týdne a celou dobu jsem si říkala, no hledej šmudlo, hledej. :D
711990 Pinot Noir no oni mali hlavne tie prvé dva roky obidvaja taký dievčenský kukuc, dosť často sa stávalo, že im na ihrisku niekto povedal "dievčatko" aj keď boli celý v modrom.
Evaeva auau, snáď nič vážne. Tento malý chodí za mnou s každou miniboliestkou a s tragickým výrazom tváre vraví "auau" a keď mu to pofukam, spokojné sa usmeje a ide zas po svojom
. Herec.
Mrakoplas no on ten můj má ty tváře po mně, takže já mu je můžu leda chválit ![]()
dzizisketa tiež 92 ale mala som požiadavku tmavý aby som to nemusela prať každý deň :) Ja som si za pár dní keď som tam znova pozerala všimla, že je tam tých vzorov viac. Alebo im zle ukazuje filter. Keď som si dala vyselektovať podľa veľkosti, ukázalo mi ich menej. Ale nevadí, spokojná som.
INCOM1 však ten môj tiež
. Aj ja som mala riadne škrane.
Mrakoplas ne, jen pár šrámů a celý obličej od bláta:) Dnes jsme poprvé vyrazili bez kočárku a takhle to dopadlo;)
Pres 90 let stara miminci kosilka po mem tatovi ![]()

Inak kto máte tie vyžle, kúpila som synovi tieto nohavice z decathlonu a super. Mohli by mať trochu vyšší pás ale nie sú na zimu a na jar to nevadí. A syn je nadšený z toho vačku, zbiera doňho všetko možné.
Kokoska
to je moc milé, že ju ešte máš
Kan většinou auditor pro ten nález musí chodit zas tak daleko, já jsem dost casto na té auditované straně, ale mám pod sebou i auditory + děláme teda ještě nějaké analýzy, kde se hledají problémy, a nikdy, opravdu nikdy není problém v tom, že bychom si ten nález museli vymyslet, aby tam nějaký byl. Dost často jsem svědkem toho, že auditor spíš oko přihmouri.
Otevření oken je kravina, na druhou stranu si myslím, že málokde je ten vyučovací proces tak dokonalý, že k nemu nejde nič napsat.
Nezlob se, ale v tomto případě do toho opravdu nevidíš. Ale chápu, že to vidíš jinak, zrovna ty tady máš problémy ohledně školy, je to tak? A pomohla tomu nějak inspekce na škole? Stejně nepomohla.
Kokoska To je krása :-).
Mrakoplas mam jeste 3 dalsi, ale ten batist uz se trha, skoda.
999 jeste jsem ty kosilky obcas davala svym detem, kdyz mely delat paradu.
Kokoska krasna!muj syn mel taky s krajzlikem,krasnou prastarou,kdyz se narodil.Ani nevim jestli ji sestra jeste ma.![]()
Kokoska Já taky ty naše archivní :-). A ještě máme rodovou zavinovačku, asi 90 let starou a tu si na fotky půjčují i kamarádky mojí dcery :-).
Dneska jsem šla s holkama ven, vezla jsem kočárek a tu starší na skejtu za kočárkem do kopce. Potkala jsem jeden manželský pár, je jim něco k 80, potkávám je často a tak něco prohodíme, a dneska mě pobavil pan když mi řekl sám od sebe, ,,že to chce dat si taky občas trošku rumu, aby mi bylo lehčeji,,:-D.
Mrakoplas roztomilý klučina :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí