Zarinya objevila je dcera, kdyz probirala veci pro ocekavane mimco. Kdysi jsem ji dala balicek dupacek po ni a brachovi, ani jsem nevedela, ze tam byly. Jeste byla "křticí" kosilka, ale ta se trhala uz tenkrat. Ta mela rucne vysivame krajecky, tahle vysivka je strojova, ale jemna.
Vše o těhotenství a dětech
999 zavinovacku mame taky, ale snad po mne a neni nijak vyjimecna.
Mrakoplas Je roztomilej a je fakt, že ten starší jak už má nějaky rysy, tak je fakt jak vymalovanej, nedivím se těm ,,děvčátkům,,;-). Tetka z Mongolska je nezapomenutelná;-))) To byla nejvíc boží fotka!
Karja pán s rumem byl zjevně zkušenej ![]()
Karja a dala si si?
(ten rum)
Tetka je fakt top ale on je strašný ksichtos, tak keď sa mu zas zadari, hodím to sem, nech sa pobavíte :)
tv jo nevidim. ale inspekce tam byla za pět let jednou, tak nevím jestli mohla pomoct. Je to součástí toho kontrolního systému a cekala bych, že se bude volat po tom aby fungovala lépe, pokud nefunguje a ne doufat, že radsi nepřijde.
Mrakoplas tak tetka z Mongolska je definitívne vymazana, je roztomilý! A overal veselý
continuity vyučovací proces ťažko bude niekde dokonalý, ale požiadavky inšpekcie bývajú absurdné (hodina pred pisomkou, určená na opakovanie a upevňovanie, žiaci boli perfektni, ale pani inspektorke som nič neukazala, som nemala IKT techniku totiž použitú).
continuity volať, aby lepšie fungovala? Kto má volať? Učitelia? Inšpekcia je dokonalá predsa!
Mrakoplas nohavice vypredané ![]()
Mrakoplas roztomilý, ty dětské čumáčky jsou fakt až dojemné.
letfenixa Kdo vlastně dělá ty inspekce? To jsou bývalí učitele nebo jakou musí mít aprobaci aby někdo mohl dělat inspektora?
Karja nie, nie je to špeciálna aprobacia, sú to učitelia plus museli byť vo vedúcej funkcii (zástupca, riaditeľ).
Hurá!

letfenixa nohavice už boli vypredané viac krát, myslím, že doskladnuju.
letfenixa krásny! Aj overal aj syn :)
Mrakoplas ďakujem ![]()
TTak dneska vstával až v osm, přesně v 8:00![]()
Většinou chodí spát 19.30 až 20.00, ta sedmá je nejdřívější čas, když je moc unavený nebo přes den nespí.
Mrakoplas neplánujem ich kupovať, teraz máme, len som bola zvedavá, aké sú to, a pobavilo ma, že sú vypredané
letfenixa no včera tam ešte nejake boli ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí