letfenixa tucnaci! Musi bejt stastnej ;)
Vše o těhotenství a dětech
letfenixa to je krasnej kluk!
Puntík se zas někde flákal, dostali jsme ho až dnes ráno, ale králíkárna má úspěch!

dzizisketa u nás zdá se vydávání končí, vždycky se aspoň jeden vzbudí po sedmé. Ale za měsíc se mění čas, tak uvidíme:) Rosťa zvládne přes den nespat? To u staršího nešlo tak do dvou a půl a i tak to znamenalo spoustu hysterických scén. Potřeboval aspoň chvilku, klidně až během odpoledne. U mladšího mě zatím ani nenapadlo to zkoušet.
moora to vieš, že áno ![]()
Potrefenáhusa ďakujeme ![]()
Mrakoplas mongolskou tetu zdraví její ztracená sestra z Ulan-Ude!
Garfie ako môže mať pedagogickú prax, ak nie je učiteľ ? ![]()
letfenixa Krásný a veselý chlapeček :)
Potrefenáhusa Prosím tě, co to má housátko za čepici? Vypadá to, že je pěkně tvarovaná kolem obličeje, našemu malému zatím všechny čepice lezly do očí (a jeho to strašně rozčiluje).
Potrefenáhusa ale ![]()
letfenixa Já myslím, že stačí nějaké pedagogické minimum? Myslím tím, že to nemusí být vystudovaný pedagog. A ani ta praxe mi nejpřijde zase tak dlouhá, myslela jsem si vždycky, že inspektor je takový "učitel ve výslužbě" :-), ale není to tak.
Potrefenáhusa jeje, krasny Housatko! Ta kuklicka je dobry tip, tu urcite bude letni miminko na zimu potrebovat.
Potrefenáhusa Diky! I kukla me zajima, chtela jsem nejakou koupit uz letos, ale vic se bude hodit pristi rok, az bude maly v kocarku sedet.
Myrtila ta kukla je super, ze jim neleze nikde holá kůže. Ještě maj i teplejší. A pak maj ještě hrozne fajn tenkou merino cepicku se zapinanim pod bradu, tu koupím určitě zas
ted maj myslím i nějaký slevy, ale těžko odhadnout
Kokoska urcite jo, já to merino jenom doporucuju
Nemáte někdo tuhle blbost https://www.bambule.cz/kouzelna-morska-vila
Je to nějaká mořská víla do vany, že se z mušle ve vodě udělá vila. Ale nikde na eshopecj nepisou, zda opakovaně nebo je to jen na jedno použití. Velkamala se teď nechce mýt;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí