Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline letfenixa
10919 příspěvků moje polička 05. března 2021 20:35

Syn oskriabal dve mrkvy, petržlen a spýtal sa:" môžem už ísť umývať tie riady?", omokril pol kuchyne, dve tanieriky umýval štvrť hodiny a bol by dlhšie, ale uz som ho vyhnala. Potom odišiel upratovať obývačku, aby tato neodpadol, keď príde ale to už sa nekonalo, lebo začal kresliť. Teraz s tatom vytapaju kúpeľňu.

Offline Kokoska
35095 příspěvků moje polička 05. března 2021 20:40

Mohučanka ja jsem odklikla prvni co se mi nabidla, ceny jsem nezkoumala

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 05. března 2021 21:30

Karja syn se teď taky nechce sprchovat, přijde nám, jako by se v té sprše něčeho bál a nevíme čeho. Dřív by stál pod sprchou půl hodiny, hrál si tam, zpíval, museli jsme ho tahat násilím ven. Teď obrat o 180 stupňů, brečí, přemlouváme ho hodinu, sprcha hotová za dvacet vteřin.

Těch zábav do sprchy není tolik co do vany, ráda si taky počkám na tipy.

Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 05. března 2021 21:33

žluťásek No, naše je asi už spíš unavená. Ona mívá ty večerní amoky z únavy, hlavně když je nějaký náročnější program. Takže když si střihne dva amoky, je jasný, že překecat ji na vanu moc nejde...ale vždycky zabrala buď nová hračka nebo nějaká nová dovednost, co chtěla ukázat;-)

Offline continuity
43317 příspěvků moje polička 05. března 2021 21:51

žluťásek já mám děti docela vodni zivly, ale období, kdy do vody nechtěly ani za svet, měly obě. Asi bych to nelámala přes koleno, ono ho to zas přejde. Umyla bych špinavé dítě, ale neřešila bych mytí denně. 

Online rasaNori
8868 příspěvků moje polička 05. března 2021 22:01

žluťásek dcera od kamaradky zacala mit hysteraky pred koupanim, kdyz se zacala bat kam tece voda z odpadu... 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 05. března 2021 22:15

continuity já netrvám na mydleni a dlouhém máčení, ale opláchnout minimálně obličej a zadek i předek mi přijde důležitý. Když se sejde nějaká krize, únava, oukej, ale nechci z toho dělat standard. On nemá nějaký hystericky záchvaty, spíš takový fňukání, že dneska sprcha ne, až zítra, ale druhý den to samý. Zkoušeli jsme i sprchu jen obden, ale k ničemu to nevedlo, jen ho to spíš mátlo že někdy jo a jindy ne.

Vím že ta koupací debata tu byla nedávno, já jsem tým myjeme se denně :) 

Offline viktorka_od splavu
49392 příspěvků moje polička 05. března 2021 22:27

žluťásek to mi skoro přijde jako by byl fakt unavený, tak zkusit tam jít dřív? nebo když není zábava ve sprše (což mě teda nenapadá, to je těžký:-) tak vymyslet nějakou po sprše? jako něco co se dělá výslovně pouze po sprchování, jindy ne, aby se na to těšil..

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 05. března 2021 22:35

viktorka_od splavu no nevím, po sprše ještě přečte tři knížky a zahrajem si hru, to asi nebude únavou.

Dneska jsme sklouzli ke gumovýmu medvidkovi za statecnost, tak snad ho nebude potřebovat ještě v pubertě :)

Zatím jsem vymyslela nějakej hnusnej chemickej sprchovej gel v atraktivní flaštičce a barevnou houbu. Uvidíme, co nabídne místní Rossmann. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. března 2021 22:37

žluťásek možná nefňuká přímo kvůli sprše, ale třeba je unavený a už ho to až tak moc nebere. Jestli seš schopná se s ním domluvit na tom, že je potřeba se aspoň rychle umýt, tak bych to dál neřešila. Ono ho to zase přejde.

Offline Mulen
5038 příspěvků moje polička 05. března 2021 22:54

rasaNori to se bál kdysi můj syn, že se rozpustí a odteče do odpadu. Po pár týdnech ho to naštěstí přešlo

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 05. března 2021 23:01

Evaeva jo, my z toho nechceme dělat velký téma, spíš kdyby mu něco mohlo ten proces zpříjemnit, tak se ráda inspiruju. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. března 2021 23:08

žluťásek to je jasné, škoda že nemáte vanu, v té sprše jsou ty možnosti omezené. Na nějaké vodní mlýnky už je asi velký, co?

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 05. března 2021 23:13

Evaeva to asi ne, ale myslím, že bychom tak spotrebovali strašně moc vody.

Je to jen období, to zas přejde :) 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. března 2021 23:15

žluťásek jj, jako všechno. U nás by už mohlo přejít období "výborných" nápadů:)

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 06. března 2021 19:28

Nie som si ista, ci nie som tehotna a muzovi s tym uz leziem na nervy, tak si to s dovolenim odlozim tu .

Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 06. března 2021 19:44

DrowRanger Hihihi, čas ukaze;-)

Offline 711990
18326 příspěvků moje polička 06. března 2021 19:45

DrowRanger :D odloz si, budem nervozni za tebe!!!

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 06. března 2021 19:47

Karja ja sa smejem, ze podla vahy, velkosti brucha a unavy mam uz dva trimestre za sebou . 711990nervozna nejak nie som, aj tak som mala v plane otehotniet, ale fakt by som sa pobavila, ak by to bolo zas na prvy pokus .

Offline 711990
18326 příspěvků moje polička 06. března 2021 19:49

DrowRanger tak to by bylo dobry, aspon byste to meli uz hotovy:D