Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 06. března 2021 19:49

Ty dětský amoky! Dneska jsem ho chytla taky a tak moc jsem křičela, velkou malou jsem zavřela do ložnice a pak ji ještě zmydlila. Fakt chudák dítě. Většinou to až obdivuhodne dávám, ale dneska se do toho nějak montoval sambo, takže jsem byla spíš naštvaná i na něj, že ten amok spustil a pak se vypařil jak para nad hrncem. No děsný, ať už ji to přejde! S řevem chodíme ven každé odpoledne, ale musíme no, nemůže být všechno podle ní a cekat na ten správny okamžik. Dneska nám to ale fakt zkazilo odpoledne;-(.

Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 06. března 2021 19:51

711990 :-D Jojo, ta nejzábavnější část práce za vama:-D

DrowRanger 

Online rasaNori
8868 příspěvků moje polička 06. března 2021 19:54

Karja ja je vcera rvouci vystrkala ven ze dveri a ty dvere jsem zamkla. Pak jsem si sla kopnout do steny a hned mi bylo lip. Nekdy je to fakt na palici. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. března 2021 19:58

DrowRanger proč by to nemohlo být hned napoprvé:)? Klidně si tu odlož. Já za mužem vždycky chodila až s testem. Teď jsem měla trochu zpoždění a když jsem viděla, jak se tvářil, když jsem mu to řekla, radši jsem měla počkat zase až na test. Držím palce!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. března 2021 20:00

Karja u nás teď začíná vyvádět ten mladší při příchodu z venku, vlastně už v průběhu procházky. Vůbec nevíme proč, co se mu nezdá. A starší taky umí, když má svůj den.

Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 06. března 2021 20:07

rasaNori :-D Jojo, já teda taky začnu něco demolovat. Ale já to většinou dávám dobre, u nás jsou nějaké záchvaty na denním pořádku. Ale tohle bylo jak tam byl i ten sambo zainteresovanej, no prostě úplně na houby. No ale zkazila jsem si den sama sobě, měla jsem kupodivu k dnešní situace dost plánu:-D. A samozřejmě mě to stve, ona za to nemůže, nedělá to schválně.

Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 06. března 2021 20:14

Evaeva No to si říkám, že za chvíli mi to začne u mladší. 

No ty mu teda dáváš, manželovi myslím. A jaký vlastně očekávas výsledek?

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 06. března 2021 20:23

Karja rasaNori tlapkám, hodně tlapkám s amoky. U nás se vo to hlásí ta malá, před týdnem měla 3 roky. Včera prořvala celičký den od božího rána. Cokoliv jí nejde pod nos, jakýkoliv náznak, že věci/situace/lidi nejsou tak, jak je podle ní třeba. Řve, rudne, otéká, odletujou sople. Včera už to nevydržel ani muž (nechodím sem zas tak dlouho- proč sambo?!?) a dostala dokonce od něj, když ho vzteky plácala. Já jsem většinou už rezignovaná, našim už se za ní neomlouvám, můj otec má představu, že jí budu furt řezat a tím se to zlepší. To dělám jen když vidím, že řve naschvál, nebo dělá naschvály. To dělá totiž taky. Tak se tak trochu modlím, aby to aspoň trochu opadlo. Úplně dobrý to nebude nejspíš nikdy- je velmi temperamentní a extrovertní..

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. března 2021 20:24

Karja už je to měsíc, takže výsledek je jasný:) No, ulevilo se mu.

Ty záchvaty jsou blbý, ale u staršího mě to tak nedere, většinou vím, co mu vadí, nebo aspoň vím, že mi rozumí, ví, co má dělat. Ale u mladšího nevím. A to je fakt procházka na prd, když brečí v kočárku, brečí mimo, možná je mu zima nebo co já vím. 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 06. března 2021 20:26

Evaevaved ono to iz raz tak bolo, len mne jeden aj druhy gynekolog vraveli,ze sa asi nebudeme vediet trafit do plodneho obdobia. No ze im ja vzdy naletim . Inak testy som si uz robila tri, naposledy predvcerom a vsetky negativne. Akurat teda meskanie iz je a tie pocity mozem pripisat aj pms aj tehotenstvu.vtak uvidime ako sa to vyvrbi.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 06. března 2021 20:27

Karja Ježiš mne sambo dokáže staršieho tiež pekne vytočiť a potom sa zavrieť pracovať alebo čosi podobné. Dnes som sambovi "vynadala", že nemôže byť s deťmi 5 minut, aby decká nevytocil do vyvrtky. Ja s rukami od cesta, som musela ukludnovat dieťa. Keď ja mám doma deti tri, chovanie majú občas úplne rovnaké.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. března 2021 20:29

DrowRanger to jsem měla v prvním těhotenství. První test asi 5 až 7 dní po vynechání negativní, další za 5 dní úplně neznatelně pozitivní. Příznaky jako silnější PMS (já obvykle nemám žádné). Uvidíš, jak to dopadne, za pár dní bude jasno.

Online rasaNori
8868 příspěvků moje polička 06. března 2021 20:33

Mrakoplas muz dnes u koupání soustredene drhnul stenu pod stresnim oknem, nad plnym pradelnim kosem cisteho poskladaneho pradla, takze vsechno bylo od toho prachu. Kdyz jsem to zjistila, tak jsem jen rekla neco o kosoctverci a sla jsem se projit ven. Jako asi uz to zacina dolehat i na me. 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 06. března 2021 20:33
Offline dzizisketa
9006 příspěvků moje polička 06. března 2021 20:34
Reakce na Mrakoplas:

Karja Ježiš mne sambo dokáže staršieho tiež pekne vytočiť a potom sa zavrieť pracovať alebo čosi podobné. Dnes som sambovi "vynadala", že nemôže byť s deťmi 5 minut, aby decká nevytocil do vyvrtky. Ja s rukami od cesta, som musela ukludnovat dieťa. Keď ja mám doma deti tri, chovanie majú občas úplne rovnaké.

​Ježíš jo, už jsem muži taky řekla, že on je narozdíl od děcka dospělý, tak ať se tak chová sám, když to vyažduje od někoho, komu nejsou ani dva roky.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. března 2021 20:35

Mrakoplas to se u nás stává, až od počtu dvou dětí. Když jsme měli jen staršího, tak muž byl v klidu, všechno v pohodě. A teď, co mladší už není mimino, tak občas nechápu. Zrovna nedávno odvedl mladšího z kuchyně, aby mi jako nepřekážel. Akorát že on zrovna neměl náladu, chtěl být se mnou a nijak nepřekážel. Výsledkem bylo řvoucí dítě v pokojíčku, vytočený muž (už byl unavený), který ho uklidňoval slovy "tak už neřvi a uklízej" (ano, není mu ani rok a půl). To jsem nebyla úplně milá.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 06. března 2021 20:36

dzizisketa jj toto presne! 

Offline dzizisketa
9006 příspěvků moje polička 06. března 2021 20:38

Evaeva 

Hej jo, seď a jez, nebreč a stůj, a nejlepší myj se a necákej, z toho jsem dostala záchvat smíchu.

Offline Resch
152 příspěvků moje polička 06. března 2021 20:38

Karja Naše šestiletá má také - opět - období vzdoru, většinou jakákoliv činnost končí křikem a větou " všechno se tady dělá podle Vás, nic není podle mě" .. A tuhle větu začíná používat všade. Minulý týden jsem měla skvělý nápad, vzít děti se mnou na poštu, po 20 minutách čekání v zimních bundách s rouškou na puse jsme se konečně dostali na řadu - já na ruce téměř dvouleťáka, znuděná šestiletá, k tomu blbě fungující tiskárná, přetisk podacích lístků, takže se to dělalo na třikrát, po deseti minutách tři dopisy doporučeně odeslány a paní za okýnkem nemá lepšího nápadu než ještě nabízet losy .. Potomkyně zajásá, že los jo, já už ve vidině odchodu říkám rázné "ne". A ta malá příšera se nakloní k okýnku, přitáhne nahoru, odkryje roušku a povídá "To máte těžký paní, já bych ráda, ale žiju v rodině, kde o všem rozhodují oni" a ukazuje na mě.  Pokrčila rameny a se slovy "Ale nebuďte z toho smutná, já zase přijdu", odcházela. 

Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 06. března 2021 20:39

marieu Ježíš no přesně. Můj táta taky furt, že by měla dostat někdy na prdel....no vidí nás deset minut denně, to bych ji musela řezat furt a hlavně, nemá to význam....Oni prostě nemají moc objektivní pohled, jak nejsou s dětmi pořád. Teď u nás bude v týdnu tchán na dva dny, včetně spaní..no toho se docela desim, zda z toho nebudou rady na půl roku dopředu.

No naše taky rve naschvál, ale to už člověk pozná, jak to tahá. Ale to není tak děsný jako ty amoky, kdy ji něco vytoci a už to jede...