Resch
promin
Vše o těhotenství a dětech
dzizisketa já si myslím, že je rozdíl být s dětmi na rodičovské a nebo chodit do práce a "ve volném čase" se o ty děti starat. Nechci ty chlapi úplně omlouvat, ale vidím to doma. Když muž přijde z práce, kde už nějaké ty psychické zásoby vyčerpal, a já ho pošlu s dětmi ven, už nemá moc kde brát. Zatím co já si v tom čase třeba zacvičím nebo něco uklidím, čímž ty zásoby spíš doplním.
No to nevím, jestli konstruktivně, ještě jsem to neudělala. A dneska s ním byl sám jen dvakrát venku, jinak jsem doma byla taky. Vzhledem k tomu, že s ním na podzim býval přes den úplně sám, když jsem byla v práci... Asi je to tím, že Rosťa už je samostatnější, chce si dělat věci po svém, už to není miminko, co se vozí v kočáře. Ale to bude čím dál víc! Nechci, aby to mezi nimi nějak zbytečně gradovalo, protože malý tatínka miluje.
Resch Ale teda mne ta příhoda z pošty dost pobavila :)
Resch Chudák strážník. ![]()
Docela me tesi, ze muz stojici nad rvoucim miminem na koberci, pronasejici "nervi, tak nejsi hezka hodna holcicka, radeji si bez hrat", neni jen nas problem ![]()
Resch Jo, ale moje mamka taky nic neříká:-D oni mě fakt litujou, to s tím daním na zadek řekl jen táta, kterej to asi fakt nikdy neviděl, že třeba dostala a myslel si, že ji nedáváme vůbec nikdy. Jinak je z nich hotovej taky a už to říkal i segram teď, že ,,tohle teda nezažil,,. To spíš tcháni jak neznají nás běžný den a maloumalou téměř neznají, mají nějaké výchovné nerealizovatelné nápady. Ale je fakt, že naše holky jsou zatím dobře aspoň venku, ve spolecnosti, když se něco děje. Všechno je chytá doma či nejčastěji cestou domů:-D.
Samozřejmě že průměrný muž má stejný předpoklad k tomu, být k někomu empatický, jako průměrná žena. Je to jen otázka tréninku a toho, že to tak chci dělat. U dětí je to těžší, jsou to totiž děti, ale i matky si k nim musejí najít cestu, tady o tom máš celé vlákno, akorát ženy nejsou společensky omluveny, když to s dětmi tzv. neumějí.
Resch prihoda z posty je bozi ![]()
dzizisketa z jednoho dne bych moc nevyvozovala, každý má nárok na blbý den. Já si myslím, že jak malý poroste bude, to lepší a lepší. I pro muže bude snazší najít si k němu cestu.
dzizisketa ja zas treba nevidim duvod delat z tech deti treninkovy material. z vlastnich tedy;-)
Zuzuli no tak se připrav, že s miminkem to ještě nějak zvládne. Dcerusky nám nakracely do puberty a do té doby empatický tatínek to přestává zvládat.
On to dá, já v něj věřím, ale bude to bolet. ![]()
dzizisketa To období ,,já sám,, kdy člověk čeká, jestli se jim na po páté podaří obout bota a všude na ně čeká a tak, není pro nezkušeného jednoduché. Myslím, že si musí trochu zvyknout, že kluk povyrostl a zase si to sedne;-).
INCOM1 paní cukaly koutky, ale vážně jí říkala něco ve smyslu, že jí ten los teda schová a až si ho bude moct koupit sama, tak ať přijde. No, bude se divit, až fakt přijde, páč to dítě si pamatuje, kdo jí co slíbil i před dvouma rokama ..
dzizisketa u nas je videt i rozdil mezi jeho pristupem k malickemu miminku, co mu spalo na hrudniku, zatimco si v klidu hral na pocitaci, to mi ji temer nechtel dat, a miminem, co se pohybuje, chce zabavit, hrat si, interakci a hlavne hlidat. To uz ho nejak rusi z jeho pohodlneho programu a nema temer trpelivost stavet padesatkrat za sebou vez z kostek. Da s ni max dvacet minut a pri prvnim zaknuceni mi ji vraci, ze chce me.
continuity no puberta bude velka zatezkavaci zkouska
vyrostl se dvema bratry, na holcici pubertu neni pripraven, zvlast, jestli bude jako ta ma![]()
Karja vidím to úplně stejně. Ten, co je s dětmi víc, už prostě ví, co čekat. Že každá procházka začíná patnácti minutovým přemlouváním, ať si obleče kalhoty a končí vysvětlováním, proč musí nechat klacek venku. Alespoň mě vždycky vyvede z míry nějaká novinka, ty standartní scény mě nechávají klidnou.
Ještě bych si chtěla postěžovat, že mladší má druhé kolo separačky. Zřejmě i za staršího, ten separačku neměl. Už jsem si myslela, že je to za námi. Vůbec na to nejsem zvyklá, starší se vždycky zabavil sám, už od narození, hlídal si mě akorát na návštěvě. Mladší si sice krásně hraje s hračkami, to starší vůbec nedělal. Ale musím sedět vedle něj, jinak je pořád u mě, v noci se nenechá uklidnit mužem a když mě chvíli nevidí, tak mě buď hledá nebo řve.
dzizisketa ja zas treba nevidim duvod delat z tech deti treninkovy material. z vlastnich tedy;-)
bohužel, ale ![]()
TTak když se rodičovství učí na svých dětech matka, může stejně dobře i otec.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí