viktorka_od splavu jenze kdyz ses mala, tak si neuvedomujes ze na tebe nekdo shlizi shora. Ja treba vubec nevnimam ze je 99% lidi o kus vyssich. Traumata zpusobuje presne to neustaly omilani a debilni kecy ostatni - jezis ty ses tak STRASNE MALEJ/MALA
Vše o těhotenství a dětech
viktorka_od splavu to nemusi být hned výčitky, ono úplně stačí, když si to myslíš a podle toho se k tomu diteti chováš, mindraky z dětství se tady řeší ob den.
A spíš bych od matek malých deti očekávala boj proti tomuto stereotypu než jeho posilování. ![]()
Gatita já bych ho teda učila jeho jak má reagovat, ale spíš bych s ním tu situaci rozebrala. Co se mu líbilo a proč reagoval jak reagoval. A hlavně bych ho nechala, ať si ty situace vyřeší pokud možno sám.
Pokud mozno... ale kdyz bych videla, ze to dite se tim trapi a fakt mu to vadi, asi bych nejak zasahla. Kdyby mi nekdo ublizoval a vedle stal clovek, ktery ma byt muj nejblizsi, moje opora, a nic by neudelal, nezastal se me, urcite by mi to vadilo. Zalezi a tom jak to syn od Gatita nese opravdu, ne jen jak to vypada navenek.
711990 continuity třeba u toho hledání partnera tomu ale neporučíš. Samozřejmě, že nikdy neříkám nikdy, a mohlo by se stát, že by chlap menší než já mohl být tak charismatický, tak mi vonět nebo mít tolik řízků, že bych s ním chtěla žít, ale prvotním výběrem prostě neprojde. Můžu si tisíckrát říkat, že je to omezené, přízemní, předsudky a nevím, co ještě, ale zkrátka takového chlapa přehlídnu (no, to je blbej fór, ale nabízel se).
Potřebuju se vmezeřit mezi mindrákové diskuze s praktickým dotazem-každosezónní martyrium napkupu bot mě zas dostihlo nepřipravenou. Máte prosím tipy na nízké membránové boty, které budou aspoň trochu ohebné? O barefootu s membránou do 2k si pochopitelně i nadále nechám zdát. Předchozí dvě sezóny jsem kupovala velkémalé keen chandler cnx wp, leč už v její velikosti nejsou k sehnání...
marieu superfit goretex
Kokoska zasáhla, jasné, že zasahla, jen je potřeba tím šetřit, protože těmi zásahy snižujes jeho kompetenci to řešit samostatně.
V matce má mít oporu, ale je správné ho ucit, že si poradí i sám, i když tam matka nebude a k tomu je lepší ta rada jak postupovat než rovnat do latě cizí dítě.
rasaNori děkuju, dívala jsem se na ně jako na jedny z prvních a bohužel bych je potřebovala asi "prohlídnout" v ruce... zdají se podle obrázku dost masivní. Zjišťuju, že o moc větší výběr nejspíš nebude.
711990 Jako malej člověk s tebou úplně souhlasím. Já si taky víceméně neuvědomuju, kdo je o kolik větší než já :o)
continuity Kokoska @Garfie diky za postrehy. Jsem sice tým "nemontovat se", ale vcera mi to nejak sepnulo, ze to na nej ty deti vlastne dost casto zkousi, a ze je za toho fyzicky slabsiho. S tim nic nenadelam, jen mu az bude vhodna chvilka reknu, ze jestli se mu neco nelibi, tak at to rekne natvrdo a zatvari se aspon z pulky tak drsne, jako to dela doma. On ho nikdo nesikanuje, jen mi vcera v nejaky slaby matersky chvilce prislo, ze je idealni kandidat. A to, ze je malej, mu uz nerikam. On hrozne blbe jedl, tak jsem jeden cas sklouzavala k prupovidkam typu jez, nebo nevyrostes, ale to uz si hlidam.
DruI vid, kolikrat to zjistim az na fotce treba!
Pinot Noir no to rozhodne nezpochybnuju, ale na ostatni veci ani funkci rostlinare to vliv nema:D
betsey Taky doporučuju Micro (jako značku), my budeme pořizovat Sprite, příbuzní ji mají už asi 8 let a prý je kvalitní, dobrá a bez vady.
marieu a ty chandlery waterproof jsou ohebné? Aspon trochu? Chtěla bych je pro syna, jakože cože že zas nejsou? Pomoc. Nesnasim nakupování bot
Mne se mali chlapi libej, mluvím teda tak o těch 170-175, já sama nejsem moc vysoká a naopak ty vysoký jsem vzdycky vyřazovala z vyberu (až mám taky vysokyho)
Na funkci rostlinare to teda vliv nemá, akorat ten chlap fakt nesmi mít mindrak
711990 continuity třeba u toho hledání partnera tomu ale neporučíš. Samozřejmě, že nikdy neříkám nikdy, a mohlo by se stát, že by chlap menší než já mohl být tak charismatický, tak mi vonět nebo mít tolik řízků, že bych s ním chtěla žít, ale prvotním výběrem prostě neprojde. Můžu si tisíckrát říkat, že je to omezené, přízemní, předsudky a nevím, co ještě, ale zkrátka takového chlapa přehlídnu (no, to je blbej fór, ale nabízel se).
Tak já jsem na druhém pólu, mám 190 a jako újmu jsem to pociťovala v 17. Ve dvaceti jsem zjistila, že chlap, který nechce mít větší ženskou trpí většinou nějakým mindrákem a mensi chlap který to zkusí na vyšší ženskou je většinou zdravě sebevědomý a nemusí si honit ego na partnerovi. Samozřejmě lehce zobecňují a nemluvím o žádných exotech. Takže manžel je menší o 16cm a hádej po kom je dcera. No po mě, takže v první třídě měří těch 140![]()
![]()
Já bych svým synům přála, aby přerostli svého otce (má 175), ale zásadní mi to nepřipadá. Ostatně mě se taky líbí spíš menší muži. Myslím, že hodně málo mužů má takovou výšku (nížku), aby jim to zásadně znesnadňovalo život. To bude problém spíš holek.
Já minulý týden šla v práci na střechu s řemeslníkem, který je asi o 10cm menší než já, takže měří tak 160m. Schody se musí vytáhnout ze stropu hákem a pak ještě odjistit jejich spodní půlka, která je zajištěná vytahovacím kolíkem. I pro mě to je celkem výkon ho vytáhnout, je vysoko a jde to ztěžka. Trochu jsem se sebou bojovala, jestli ho mám nechat nebo nabídnout pomoc. ![]()
Potrefenáhusa tak já třeba muže 170 - 175 cm nepovažuji za malé.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí