žluťásek nechápu, měla jsem je za úspěšný model, ale už vloni jsme měli problém sehnat velikost. Velkámalá má v 5ti letech 31-32, ty jsou beznadějně vyprodané. Úplně flexibilní jako barefoot nebyly, připadaly mi jako lepší mainstream, plus ta membrána- na courání po venku v mokré trávě úplně ideální.
Vše o těhotenství a dětech
marieu musím na to večer kouknout, abych to nehonila na poslední chvíli.zatím mu naštěstí jsou nízký i sandaly z loňska, to je klika. Včera všechny děti na písku měly ještě zimní boty, chudinky. Teď je to nanic, otepli se a děcka nemaj boty.
Potrefenáhusa tak já třeba muže 170 - 175 cm nepovažuji za malé.
ja taky ne, muj muz neni na ceske pomery nijak vysoky a nikdy mi neprislo, ze by tim trpel. A hlavne, ono taky zalezi, jak ten clovek pusobi. Mela jsem v praci kolegu, u ktereho mi asi az po pul roce doslo, ze je mensi nez ja. Takze mel sotva 160, ale pusobil tak majestatne, ze mi to doslo az po dobe
. Takze synuv rust uz moc nehrotim, chodime na kontroly a šlus. Ale je proste blby, ze to deti svadi k tomu, ho trochu mordovat.
Potrefenáhusa tak já třeba muže 170 - 175 cm nepovažuji za malé.
ani ja ne, to je bezna vyska muzu v nasi rodine. malym myslim tech 160-165 Tabea jj presne to uz je proste problem.
žluťásek my máme z podzimu tenčí kotníkový, ale i to je na dnešek moc... ten model chandler mají - zdal se mi- jen ve verzi bez membrány. Opravdu ale nemám ráda to shánění, pro mě je to fakt vysilující.
žluťásek ja loni nakoupila na zalando lounge v akcich richter a superfit, riskla jsem si, ze do toho doroste. Snehule jsem trefila, sandaly asi taky (ty jsou takove prizpusobive a v nejhorsim budou jako lepsi prezuvky), ale ty tenisky jsem uplne netrefila. Je to na prd, ma tam velky nadmerek, ale az do nich doroste, budou mu zas uzke. Navic jsou takove tuhe, coz superfity vetsinou nebyvaji, asi nejaka horsi rada, i kdyz kozena. Ale uz na to kaslu, bude to muset tuhle sezonu v nich zvladnout, i kdyz nejsou tak tip top, jak bych rada:(
marieu ty chandler jsou prý dva typy, wp nepromokavé a obyč látkové. Ale membránu možná nemaj ani ty wp.
Myslím že nízké s membránou dělal Jonap v té bf řadě, koukni na to. Jsou značené B a číslo, jestli správně počítám, tak nizke s membránou by měly být B3
žluťásek děkuju za tip, mrknu na to. Měli jsme ty wp a nepromokly, to mi stačilo.
marieu super, tak je zkusím sehnat. Syn potřebuje menší, snad najdu.
Posílám tip na jednoduché tvoření, nafotila jsem jen rychlou zkoušku nanečisto, ale z barevných papírů to vypadá hezky, v řadě jako girlanda, nebo na špejli do květináče. Jen uzel z proužku papíru, pak zastřihnout zobák a ocas dle fantazie.

Setkaly jste se tady po ockovani mmr se zmenou osobnosti? Mala ma 2 tydny po a co se tady od patku deje neni normalni. Ze stastneho usmevaveho decka je ujecenec, nic ji neni dobre, na vsechno je ne, nechci atd...
Nie, ale keby si videla mňa teraz pár dní po očkovaní proti Kovidu, tak sa radšej praceš
.
Jo, a čo sa cukru týka, tak nám to "pokazila" dcérina zlovolná podvýživa.
Proste som ju kŕmila čo najzdravšie s tým, že ak sladké neochutná, nebude ho chcieť, to dieťa nejedlo a nejedlo a keď sme sa ocitli v nemocnici na hadičkách, tak som bola dôsledne primárkou poučená,že najprv mám dávať pozor na to, koľko zje, až potom na to, že čo.
Takže všetky tie výýýborné rady akože dieťa, ktoré má čo jesť na hlad neumrie ma dodnes vytáčajú do nepríčetnosti.
Potrefenáhusa to mi pripomina mou pravidelne se opakujici nocni muru... ve snu sedim v kancelari a najednou panika, paneboze, vzdyt ja jeste nemam dokoncenou VS! ktera ta zkouska ze mi to chybi? jenom jedna nebo vic? a neni uz pozde a neprosvihla jsem definitivne nejakou lhutu? vedou me porad v IS? jake jsou prihlasovaci udaje a nezapomnela jsem se nekam zapsat? potrebuju k te zkousce zapocet a jestli jo, kde ho vezmu, kdyz uz roky do skoly nechodim? no des naprosty! Nastesti ten sen vzdycky skonci tak, ze si v nem vzpomenu na svou promoci a ze jsem tu skolu fakt dokoncila, ale jako... !!!
šmarjá toto
...
V živote som sa žiadneho vyučujúceho alebo predmetu nebála, ale dodnes mám sny, že sa niekde na poslednej stánke zlepili strany v indexe, alebo že som si nevšimla nejaký riadok, alebo whatever a zistilo sa to tesne pred promóciou a nemám to ukončené.
Vždy, keď sa z toho zobudím, tak sa chvíľu spamätávam, pomaly si uvedomím, kde ten diplom je a poviem si, že je to tam, už je to dobre.
Prisávačku, že ako som kedysi považovala ľudí, ktorí si diplom dávali zarámovať za podivínov, tak sa mi možno jedného dňa stane, že to spravím tiež a zavesím si ho do spálne
.
No ale raz som toto niekomu vykladala a vysvitlo, že jeho bratovi sa presne to stalo!!! A keďže na amerických univerzitách dostávaš na promócii fejk a skutočné diplomy rozosielajú potom postupne, tak normálne absolvoval všetok ten cirkus a nakoniec mu volali, že niekde sa stala chyba a chýba mu !!! JEDEN!!! kredit, takže musel absolvovať po promócii ešte jeden semester (no a nemôžeš robiť len jeden predmet, takže si tam musel nasekať ešte hafo hovadín...).
Pinot Noir to je moc hezký! To určitě zkusíme.
Ty solkni sny mam taky. Asi to vypovida hodne o tom, jak stresujici je studium vs u nas. A to jsem vystudovala celkem bez problemu... Musim na to zavest rec s nejakym cizincem, jestli to znaji i jinde ![]()
marieu keeny kupuju na podzim/v zimě, většinou bývají ve slevě a hlavně seženu požadovanou velikost. Taky se mi stalo, že už nebyla velikost a toto je asi jediné reseni. I za cenu, že vyroste noha, ale naštěstí se dají lehce prodat. Takže tlapkam a doufám, že seženeš. ![]()
slniecko stalo sa mi niečo podobné, v 5.rocniku, po odovzdaní indexu na kontrolu mi povedali, že si môžem zopakovať niektorú skúšku z 3.rocnika, ak by som chcela červený diplom, lebo vtedy som mala trochu horší priemer. S vďakou som odmietla.
tv naše děti rostou nevyzpytatelně rychle, ačkoliv u 2 ks je asi snazší se trefit- že by pak botky počkaly v krabici na mladší. Oblečení nakupuju přesně tímto způsobem, u bot si netroufám. V tomto případě to na mě dělá dojem, že vyprodali ten konkrétní model, který už nepokračuje a zatím k němu není alternativa.
Dnes proběhla první pastva, odpoledne už nalehko (jen na chvíli, je to ještě studeny)

Potrefenáhusa Housátko na pastvě!
Jako na dnešní procházce jsem si říkala, že začnu vozit piknikovou deku, je vážně krásně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí