Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 30. března 2021 20:57

Potrefenáhusa moje dcera se dnes na hristi nejdriv zula a pak, protoze ji v tenkych softshell kalhotach bylo horko, svlekla se do kalhotek  musim zitra najit pytel s letnim oblecenim

Offline viktorka_od splavu
49396 příspěvků moje polička 30. března 2021 20:59

mnum dnes jsem došla ke stejnému závěru, když jsem měla na parkovišti nezvladatelné puzení sundat si triko a zůstat jen v košilce (odolala jsem!

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 30. března 2021 21:01

viktorka_od splavu ja jsem sice cetla predpoved, a rikala si ze kvuli trem teplym dnum po kterych bude jeste opat ochlazeni, se nevyplati jeste vytahovat letni veci. Evidentne ale budu muset

Offline Karja
44826 příspěvků moje polička 30. března 2021 21:02

viktorka_od splavu Hele oni by si tam vyhráli. Syn te kámošky za mamou přišel s hláškou ,,z který ruky chceš,, a v jedny měl slepicinec. To jako děti překvapej asi vždy:-D

Online žluťásek
8870 příspěvků moje polička 30. března 2021 21:02

tv odkud máte tak hezký obtisky, prosím?

Offline tv
4272 příspěvků moje polička 30. března 2021 21:09

žluťásek Koupili jsme je v našem oblíbeném papírnictví. Ale kvůli tobě jsem vlezla do koše s papírem a jsou to tyto.

Offline dzizisketa
9008 příspěvků moje polička 30. března 2021 21:11
Reakce na mnum:

Potrefenáhusa moje dcera se dnes na hristi nejdriv zula a pak, protoze ji v tenkych softshell kalhotach bylo horko, svlekla se do kalhotek  musim zitra najit pytel s letnim oblecenim

​Před tímto nás zachránilo jedno triko s krátkým rukávem, co dostal na Vánoce, a legíny, které nosil v zimě pod kombinézu. 

Online žluťásek
8870 příspěvků moje polička 30. března 2021 21:13

tv jsou moc hezký, děkuju. Jen tedka asi leda z eshopu a knížky už jsou na cestě, safra.

Jsem otrávená, nemáme žádnou velikonoční vyzdobu někde ulitou v krabici, asi bude jen co Puntík, Sluníčko a Šikulka daj

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. března 2021 21:14

dzizisketa ještěže mám ty krabice:)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. března 2021 21:15

žluťásek v březnovém puntíku byly hezké ty obrázky z lepidla a soli. Nezkoušeli jste to? My se k tomu ještě nedostali.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 30. března 2021 21:15

dzizisketa no ona si doma hraje na leto uz nekolik mesicu, takze jedny kratasy a tilko tady ma, ale jak to nosila ted doma furt, tak uz jsou trochu oflekatene  musim najit neco cistsiho

Offline viktorka_od splavu
49396 příspěvků moje polička 30. března 2021 21:17

Karja jojo, tohle je pro děcka nejlepší, zaplaťpámbu za chalupu když jsem byla malá/když byly děcka malý, všecko jsme to trávili po sousedech a těch hnojníkách

Online žluťásek
8870 příspěvků moje polička 30. března 2021 21:20

Evaeva zkoušeli, výsledek jsem dávala na insta. Strašný

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. března 2021 21:22

žluťásek já si instagram budu muset založittakže mám radši vystřihnout bagr z dubnového čísla? Úplně bez práce ty obrázky nebyly.

Offline tv
4272 příspěvků moje polička 30. března 2021 21:24

žluťásek puntík stačí, konečně jsem ho objednala a dnes nám přišel březnový, takze zítra vyrábíme zajickovou ohradku.  Vejce obarvis ve slupkach od cibule, v silonce. Nějakou kytičku vhodnou k obtisknuti společně najdete a je to.a v Lidlu koupíš tulipány. Tak.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. března 2021 21:26

tv v březnovém jsou i zápichy, budou muset vylepšit naše osení, zatím máme asi 3 trávy

Offline Karja
44826 příspěvků moje polička 30. března 2021 21:27

tv Jak se dělají ta strakatá vajíčka? Já se teda příznam, že nemám vůbec chuť dělat výzdobu. Jak z toho letos zase nic nebude, žádné návštěvy, zadní koledníci, tak fakt nemám chuť, normálně bych ten týden přejela jako jakékoliv jinej. 

Online žluťásek
8870 příspěvků moje polička 30. března 2021 21:30

tv jo, já spíš chtěla nějakej kýč na stůl, ať má dítě radost. Něco splichtíme sami.

Evaeva už je dubnovej? Jupí, musím koupit zítra. My dostali snad všechny detsky časopisy od babičky teď, prej ať nekupuje pořád sladkosti, tak co může přivezt. Tak říkám třeba nějaký časopis, cokoliv kromě puntíku, ten kupujem pravidelně. Tak přivezla sluníčko, dráček, sikulku, hvězdičku, mašinku Tomáše a velký kinderčokoládky

Online žluťásek
8870 příspěvků moje polička 30. března 2021 21:32

Tady jsou ty vejce, ehm

Offline tv
4272 příspěvků moje polička 30. března 2021 21:33

Karja Jsou to gelové barvy, jen vyvalis horké vejce v rukavicích, do kterých nakapes barvu. Koupila jsem v dm. Já tě zcela chápu, normálně bych se na to asi vykašlala, ale zavřeli nám od března školy, tak mám pocit, "že něco musím delat", snad to nevyzní nějak blbě.