Potrefenáhusa moje dcera se dnes na hristi nejdriv zula a pak, protoze ji v tenkych softshell kalhotach bylo horko, svlekla se do kalhotek ![]()
musim zitra najit pytel s letnim oblecenim ![]()
Vše o těhotenství a dětech
mnum dnes jsem došla ke stejnému závěru, když jsem měla na parkovišti nezvladatelné puzení sundat si triko a zůstat jen v košilce (odolala jsem!![]()
viktorka_od splavu ja jsem sice cetla predpoved, a rikala si ze kvuli trem teplym dnum po kterych bude jeste opat ochlazeni, se nevyplati jeste vytahovat letni veci. Evidentne ale budu muset ![]()
viktorka_od splavu Hele oni by si tam vyhráli. Syn te kámošky za mamou přišel s hláškou ,,z který ruky chceš,, a v jedny měl slepicinec. To jako děti překvapej asi vždy:-D
tv odkud máte tak hezký obtisky, prosím?
žluťásek Koupili jsme je v našem oblíbeném papírnictví. Ale kvůli tobě jsem vlezla do koše s papírem a jsou to tyto. ![]()
Potrefenáhusa moje dcera se dnes na hristi nejdriv zula a pak, protoze ji v tenkych softshell kalhotach bylo horko, svlekla se do kalhotek
musim zitra najit pytel s letnim oblecenim
Před tímto nás zachránilo jedno triko s krátkým rukávem, co dostal na Vánoce, a legíny, které nosil v zimě pod kombinézu.
tv jsou moc hezký, děkuju. Jen tedka asi leda z eshopu a knížky už jsou na cestě, safra.
Jsem otrávená, nemáme žádnou velikonoční vyzdobu někde ulitou v krabici, asi bude jen co Puntík, Sluníčko a Šikulka daj ![]()
dzizisketa ještěže mám ty krabice:)
žluťásek v březnovém puntíku byly hezké ty obrázky z lepidla a soli. Nezkoušeli jste to? My se k tomu ještě nedostali.
dzizisketa no ona si doma hraje na leto uz nekolik mesicu, takze jedny kratasy a tilko tady ma, ale jak to nosila ted doma furt, tak uz jsou trochu oflekatene
musim najit neco cistsiho
Karja jojo, tohle je pro děcka nejlepší, zaplaťpámbu za chalupu když jsem byla malá/když byly děcka malý, všecko jsme to trávili po sousedech a těch hnojníkách![]()
Evaeva zkoušeli, výsledek jsem dávala na insta. Strašný ![]()
žluťásek já si instagram budu muset založit
takže mám radši vystřihnout bagr z dubnového čísla? Úplně bez práce ty obrázky nebyly.
žluťásek puntík stačí, konečně jsem ho objednala a dnes nám přišel březnový, takze zítra vyrábíme zajickovou ohradku. Vejce obarvis ve slupkach od cibule, v silonce. Nějakou kytičku vhodnou k obtisknuti společně najdete a je to.
a v Lidlu koupíš tulipány. Tak
.
tv v březnovém jsou i zápichy, budou muset vylepšit naše osení, zatím máme asi 3 trávy![]()
tv Jak se dělají ta strakatá vajíčka? Já se teda příznam, že nemám vůbec chuť dělat výzdobu. Jak z toho letos zase nic nebude, žádné návštěvy, zadní koledníci, tak fakt nemám chuť, normálně bych ten týden přejela jako jakékoliv jinej.
tv jo, já spíš chtěla nějakej kýč na stůl, ať má dítě radost. Něco splichtíme sami.
Evaeva už je dubnovej? Jupí, musím koupit zítra. My dostali snad všechny detsky časopisy od babičky teď, prej ať nekupuje pořád sladkosti, tak co může přivezt. Tak říkám třeba nějaký časopis, cokoliv kromě puntíku, ten kupujem pravidelně. Tak přivezla sluníčko, dráček, sikulku, hvězdičku, mašinku Tomáše a velký kinderčokoládky ![]()
Tady jsou ty vejce, ehm ![]()

Karja Jsou to gelové barvy, jen vyvalis horké vejce v rukavicích, do kterých nakapes barvu. Koupila jsem v dm. Já tě zcela chápu, normálně bych se na to asi vykašlala, ale zavřeli nám od března školy, tak mám pocit, "že něco musím delat", snad to nevyzní nějak blbě.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí