Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 30. března 2021 22:35

Evaeva žluťásek ted jsem videla na IG, na  profilu srdce z jerabin, snadne a hezke barveni. Na euroobal nacmarala fixy, ovalela v tom vejce a hotovo.

Online žluťásek
8870 příspěvků moje polička 30. března 2021 22:36

rasaNori já jsem děsně chtěla formu na muffiny a co přijela, ještě jsem ji ani nevybalila je malá, 3 minuty malování jsou hezkej výsledek. Aspoň nenadelala binec po celým obýváku, hehe. 

Offline viktorka_od splavu
49396 příspěvků moje polička 30. března 2021 22:39

rasaNori no přesně pro to, co píšeš.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. března 2021 22:43

INCOM1 to zní přesně jako tvorba pro děti 3+:) vyzkoušíme, díky.

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 30. března 2021 22:49

Pinot Noir milé fotky, moc hezký chlapeček!  to zaujetí :)

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 30. března 2021 22:54

rasaNori tri minúty je aj náš priemerný čas ale s oveľa horším výsledkom

A sťažujem sa, že u nás sa nedajú zohnať biele vajíčka takže nebudem vytvárať nič (nieže by sa mi chcelo alebo to vedela ale kvôli deťom no). 

Online žluťásek
8870 příspěvků moje polička 30. března 2021 22:57

Mrakoplas my budem barvit normálně hnědý, vždyť je to jedno. Malej se na to hrozně těší, na ten proces, výsledek je mu jedno a mně taky

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. března 2021 22:58

Mrakoplas hnědý jdou taky barvit, akorát ne žlutou:)

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 30. března 2021 22:58

žluťásek keď na tých hnedých to nie je moc vidno..aspoň tie moje biedne pokusy v minulosti :) Ale mohla som odkladať aspoň cibuľove šupky, to som rada robila so starou mamou. Hodilo by sa tuto spomienku obnoviť.

Offline tv
4272 příspěvků moje polička 30. března 2021 22:59

Evaeva ty gelové barvy z DM (já mám z Alberta, ty samé) jsou k prdu, ale z nich ten lesk - stříbro nebo zlato, na už obarvená vajíčka je ok. já teda barvím odjakživa cibulovýma šlupkama, nic jiného se mi neosvědčilo:-)

​Gelové barvy z dm jsou cajk, co proti nim máš? Rychlovka, účel to splnilo, děti spokojene.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 30. března 2021 23:06

rasaNori hehe, u nas se ty 3 minuty maluje na papir, dalsich 10 minut rozmatlava barva po rukou a pak: maminko, mne se uz nemuze malovat. Nasledny uklid trva obvykle dele nez malovani samotne  

Offline rasaNori
8870 příspěvků moje polička 30. března 2021 23:10

mnum u nas nejdyl trvalo najit ty vodovky:D 

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 30. března 2021 23:10

Mrakoplas Já jsem vyfoukla hnědá vajíčka, dcera si je omalovala temperou, ta je vidět na dálku a když se to nebude jíst, tak je jedno, že není potravinářská a jsme všichni spokojení :o)

Offline viktorka_od splavu
49396 příspěvků moje polička 30. března 2021 23:11

mnum a jak jsem za těch 13 minut klidu bývala vděčná! to jsem i těch 20 minut úklidu, zničený koberec, ubrus a triko s teplákama ráda obětovala

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. března 2021 23:15

mnum syn teda vydrží dlouho, klidně 20 minut, dokonce teď dělá různé vlastní projekty - lepí papíry přes sebe, do toho maluje, pak to celé rozstříhá:) Ale nemá žádný "cíl", že by třeba maloval strom nebo chtěl vyrobit něco konkrétního.

Online žluťásek
8870 příspěvků moje polička 30. března 2021 23:21

Evaeva tohle dělá občas syn taky, přijde mi to bezva. Často to i nějak pojmenuje, když nemá vhodné slovo, vymyslí si ho.

Trochu trpím a zároveň se bavím, když pozoruji jeho práci s barevným papírem. Vyrábí kočku, potřebuje trojúhelníky na uši a vystřihne je z prostředka z nového papíru, odstřižky na to nestačí :) 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. března 2021 23:27

žluťásek já mu nechávám volnou ruku. On prakticky nikdy netvoří nic konkrétního, prostě cesta je cíl:) Stříhání trojúhelníků na kočku je utopie. Vím, že tvůj je o rok starší, ale stejně myslím, že je opravdu šikovný.

Online žluťásek
8870 příspěvků moje polička 30. března 2021 23:30

Evaeva ten rok je obrovský rozdíl. I pár měsíců. Syn se zaseknul na dopravních prostředcích a nekreslí prakticky nic jiného. Včera jsem mu objednala balení 200 ks čtvrtek A3, velké tady jen hoří. Měli jsme i A2, to je paráda. Ale nedá se to moc skladovat. 

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 30. března 2021 23:31

tak se s vámi podělím o historku s vajíčky u nás. Nejstarší (10) přišel s tím, že vyfouknuté vejce do školy. Kolik? Nevím. OK, k večeři budou míchaná vajíčka. Vyfoukla jsem 8 (dítě estét foukalo do vajíčka z dálky), odnesl si 7. Zpátky přinesl 4, protože každé dítě potřebovalo 1, ano slovy jedno, a podělil s těma, co neměli vůbec (byl pochválen). To celé minulé pondělí. Dneska jsem hledala čepici, tak jsem mu šáhla do kapsy od bundy, a tam rozbité vejce. No, v pátek jsme šli po škole na hřiště, co s tím vejcem, že? tak si ho schoval do kapsy od bundy. Tadáá

a na mechový dort mám normální špenát. takže u nás ty Velikonoce budou taky veselý

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 30. března 2021 23:55

Evaeva se strihanim vydrzi taky dele, ruzne striha a pak lepi kousky papiru, to je fajn, ani tolik bordelu neudela ( pokud nestriha zrovna na koberci )

viktorka_od splavu no presne, i za tech 13 minut se dokaze matka zregenerovat a nasledne uklidit s usmevem