tv v březnovém jsou i zápichy, budou muset vylepšit naše osení, zatím máme asi 3 trávy
Osení nemáme!
zapichneme k tulipánu. Tři trávy.![]()
tv v březnovém jsou i zápichy, budou muset vylepšit naše osení, zatím máme asi 3 trávy
Osení nemáme!
zapichneme k tulipánu. Tři trávy.![]()
tv no přesně, chci to Karjino ožužlaný kuře. My je loni měli taky, ale dítě je zalilo i s osením a asi jsem je vyhodila. Namaluju si je na kamínky ![]()
continuity já stihla vypěstovat letos už druhé a je ještě horší než to první ![]()
Pinot Noir no teď jsem se definitivně přesvědčila, že do druhého pokusu nejdu. ![]()
Ja dneska vytahla starsi vodovky, desne je chtela, a predkreslila ji vajicka. No tak to moje vzorove jde snad poznat, a tim jejim skoncila![]()

rasaNori no a dyť dobrý, ne? Kytky trefila ![]()
Karja viděla jsem video, kde do krabičky dali kolínka, nakapali na to nějakou barvu asi tempery nebo prstové barvy, dali do toho vejce, třásli s tím a voila, měli hezké kropenaté vejce. To bys možná zvládla i s dcerou. Ale za výsledek neručím, nezkoušela jsem. Zato ty gelové barvy jo, a bylo to blbé:)
rasaNori taky mi to nepřijde špatné, u nás se vůbec nevybarvuje
Já koupila nějakou sadu v Rosmanovi, nakape se barva do rýže v kelímku a v tom se pohrká vajíčko a bude kropenatý. Očekávám barevnou rejži v celým bytě ![]()
Já koupila nějakou sadu v Rosmanovi, nakape se barva do rýže v kelímku a v tom se pohrká vajíčko a bude kropenatý. Očekávám barevnou rejži v celým bytě ![]()
Evaeva ty gelové barvy z DM (já mám z Alberta, ty samé) jsou k prdu, ale z nich ten lesk - stříbro nebo zlato, na už obarvená vajíčka je ok. já teda barvím odjakživa cibulovýma šlupkama, nic jiného se mi neosvědčilo:-)
rasaNori ty jsi na ty děti hrozně náročná - zajímalo by mě, co si pamatuješ ze svého dětství
Evaeva já loni koupila taky ty mramorový, ale vyšly mi spíš mrtvolný jako pinot, tak jsem nakapala víc barvy a normálně je potřela v rukou celý. Dobrý to bylo, letos opakujem zas, žádný lahve s barevnou vodou.
slniecko stalo sa mi niečo podobné, v 5.rocniku, po odovzdaní indexu na kontrolu mi povedali, že si môžem zopakovať niektorú skúšku z 3.rocnika, ak by som chcela červený diplom, lebo vtedy som mala trochu horší priemer. S vďakou som odmietla.
Sa ti vôbec nedivím!!!
žluťásek jo to šlo. Já si hlavně představovala, že to bude patlat dítě, až pak jsem zjistila, že se pracuje s horkými vejci.
Jako to jsme jediní, komu letos osení vzešlo tak rychle a mohutně, že během týdne přerostlo výzdobu a bojím se, že nám do Velikonoc stihne ještě rychle zežloutnout a zvadnout? ;o)
viktorka_od splavu proc myslis ze jsem na ne narocna? Me spis pobavilo ze desne chtela vodovky, a vydrzela u nich presne 3 minuty...
žluťásek letos jsem se chtěla na barvení vyprdnout, ale teď jsem otevřela krabici vajec a jsou bílá! Aniž bych je speciálně vybírala. Nejspíš nalepíme obtisky přímo na ně bez barvení, něco mi říká, že to bude nejhezčí ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.