Len no dneska by to na tu deku bylo.
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa první pastva![]()
![]()
Potrefenáhusa Krásný!
U nás je číslo dvě hroznéj pruzkumnik, všude vleze, do takovýho toho zahradního bordelu (dlazky, trámky, kolečko, prostě kde co leží jakej bordel), velkamala to vůbec nedělala, s tou jsem musela sedět na písečku. Malamala u kamarádky honila slepice po celé zahradě a fakt vlezla do každýho temnyho kouta, což završila velkamala hláškou, když ukázala na jejich hnojiště, proč si nejdeme hrát na písek u nich.
marieu Chápu. Každopádně je to pakárna, řešit to co čtvrt roku u dvou kusů. Mne se pravidelne nedaří se zimníma botama, pořád je čas a najednou nejsou.
A velkamala hrozně tahá kočku, nejde mi ji to odnaucit, tak ona vidí, že já tu kočku taky nosím...ale tak když ta kočka nemnouka, evidentně se nebrání a furt za náma leze, tak ji to asi nevadí? Říkám si, že není snad blba, a až ji to bude vadit, ona bude asi skotna,takže ji to asi vadit začne, tak ji seskrabe a slus?
Ty solkni sny mam taky. Asi to vypovida hodne o tom, jak stresujici je studium vs u nas. A to jsem vystudovala celkem bez problemu... Musim na to zavest rec s nejakym cizincem, jestli to znaji i jinde
znají! Nedavno jsem se o tom bavila s kolegou z Polska ![]()
Musím se přiznat, že když jsem dnes pozorovala mladšího, jak si hraje s konvičkou, "okopává" a trhá plevel, a potom staršího, jak sedí spolu s mužem na houpačce, opření o sebe a o něčem si tam strašně dlouho povídají, zalila mě vlna štěstí, taková, která umí člověka úplně sejmout. Přitom taková blbost ![]()

Potrefenáhusa jako bych viděla toho našeho před rokem ![]()
Pinot Noir je to krásne ![]()
To je krása
tv pakárna je to v každém případě...
Pinot Noir
no jo, to je přesný.
Pinot Noir
Uplně to chápu! Mne se to občas stane, když si sambo hraje s klukama nebo jim čte. Též me zalije vlna štěstí, o to víc, že to není jejich otec. Já si říkám, že už jsem asi stará, že mě dojimaji takové věci.![]()
Karja
náš mladší je taky hrozný průzkumník. On byl teda asi i starší, ale nebyl si tolik nebezpečný.
S tou kočkou si myslím, že by odešla. Alespoň ta rodičů to dělá, nejdřív výstražně jemně sekne a pak odejde. Ale i tak je to o strach, hlavně u malého, jak mívá oči v její úrovni.
Evaeva ja se bojím spíš o kočku:-D. Aby ji nějak neumordovali.
Karja podle mě není blbá, nenechá se
Letos neuvěřitelný výkon!![]()

Pinot Noir jojo, to jsou ty chvíle, pro které člověk vydrží všechno ty ústrky od nespaní po tisíckrát denně "a plóóč"![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí