Evaeva Mrakoplas byly to troje celoroční boty s velikostmi vždycky o 1 cm větší než ty předchozí a k tomu sandály a capáčky, mně by to teda přišlo super za 200, i kdybych třeba sandály nevyužila.
Vše o těhotenství a dětech
Ja jsem minuly tyden prodala 4 pary detskych bot na Vintedu, az jsem byla prekvapena, ze o ne byl zajem. Ceny 150 (fakt odrbane membranove Reimy, za ktere mi pak jeste pani dekovala po prevzeti, ze jaou super ) az 400 (temer nenosene Jonap sandalky). Loni jsem zkousela prodat nejake boty a 2 pary mi tady zustaly, ani za 150 je nikdo nechtel, maji okopane spicky. Uz je mam pripravene v tasce s vecma co nabidnu zadarmo
Pinot Noir cena je super, ale ja bych treba taky nekoupila boty o kterych vim ze je nevyuziji. Lepsi asi rozdelit, ale chapu ze pro prodavajiciho je idealni se zbavit celeho celku najednou.
Ja ted predam velkou tasku miminkovskych veci po nasi male brachovi se zenou, nastesti cekaji holcicku a chteji vsechno ![]()
Vcera jsme s mensim chlapeckem pekli velikonocni zajice. Testo jsme udelali, nez jsme sli ven, nez jsme se vratili od potoka, tak vykynulo. Dostal kousek, aby si ho hňacal podle sveho, takze ho namocil v hrnku ve drezu a pak "myl nadobi". No prevlikli jsme triko a sli na zahradu, dlazba na terase byla tak vyhrata, ze behal bosy a mel z toho velkou legraci. Ale boji se kazdyho brouka a mravence, litajici hmyz je taky strasna pohroma. Tak jsem ho ucila Kša na mouchy ![]()

žluťásek to je fakt směšný. Lidi asi neví co by, neuvědomujou si, že prodávají "sekáč" a po dětech ještě v odpovídajícím "stavu"...
Kokoska to je hezke
my s dcerkou zrovna zaciname chystat dort, jsem zvedava na vysledek ![]()
mnum asi jo, takhle po jednom utržím víc = víc rostlin do zahrady ![]()
mnum to nemuze dopadnout spatne! Tesim se na fotku.
A vcera kdyz jsme vyndavali z garaze trikolku, tak objevil boby. A nedal si rict, ze to nepojede, kdyz neni snih, museli jsme je vyndat a zkusit to. A bylo velky diveni a rozcarovani, ze to fakt nejede a ze babicka odmita tahat po trave.
Tohle dite bude ten typ, co si sam musi zkusit nalit vodu do kyseliny, aby se presvedcil, ze je to fakt blbost.
Kokoska jé, zajíčci ![]()
eless myslela som skupinu nášho mesta, takže to nie je pre teba. A ešte skupinu modrého koníka na FB.
Pinot Noir to je spravny podnikatelsky pristup ![]()
Kokoska zajicci sou bozi!
Pinot Noir já bych právě taky nechtěla všechny. Zrovna se chystám koupit staršímu kalhoty, ze všech přes zimu vyrostl. Koukám na ty balíky a přemýšlím komu napíšu, že si to vezmu bez triček, těch máme totiž asi třicet.
letfenixa ach boze konik... z toho mam normalne hrozu ale asi nastal cas to skusit
Je to divný, ale mám taky zkušenost, že dát něco až podezřele levně, tak to nikdo nechce. Buď úplně zdarma, za čokoládu, za trs banánů. Nebo za nízkou, ale ne směšnou cenu. Divný. (Ale funguje to i obráceně, když vidím pytel dupla na bazaru za dvě stovky, taky neodpovím, protože si řeknu, že je to nějaký podvodník a nic mi nepošle a přijdu i o ty dvě stovky.)
Ale abych tu jen nežvanila, proč jsem přišla.
TRAMTADADÁ, nová hra pro rodiny s dětmi od knihovny je na světě! Od dubna do června ve Vojanových sadech. Jednoduché úkoly pro děti ve věku cca 4-7 let, ale myslím, že by šla hrát už i s trochu mladšími dětmi. Přinejmenším je to krásná zahrada s hřištěm, pávy a rybníčkem, takže se zabaví i mimina a batolata :)
Víc info na stránkách knihovny, ať to tady neplevelím.
TAJNÝ ŽIVOT SKŘÍTKŮ
Pinot Noir no teď jsem se definitivně přesvědčila, že do druhého pokusu nejdu.
Tak prosím, druhý pokus ![]()

Pinot Noir náhodou, napichas tam vajíčka a nejaké to Karja kura a máš solídneho kandidata do miestnej súťaže ![]()
Pinot Noir nás první, pokud má být druhy horší, tak si to nejdu představovat.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí