My měli projekt "perníčky". Vajíčka vykrajoval Rosťa. 
Vše o těhotenství a dětech
dzizisketa Ty jsou krásný! I ty vajíčka:-D. My za poslední měsíc pekly perníčky asi desetkrát a pokaždý byly vizuálně a i chuťové hnusný. Holkam to ale nevadilo;-)
žluťásek skvělé, díky, určitě to půjdeme zkusit ![]()
dzizisketa moc povedené perníčky
dzizisketa jej tie vajíčka vyzerajú ako pražené mandle. My sa chystáme dnes večer. mám zajka, kura ale vajíčka nie :( Syn aj tak bude chcieť vykrajovat len traktor a auto ![]()
mnum hra začíná zítra a bude až do června, času spousta :) resp. se staženým hracím sešitem už půjde hrát kdykoliv, jen po ukončení už bez odměny na konci.
(Já teda kdykoliv jdeme hrát nějakou hru, beru s sebou rovnou kindervejce nebo lentilky nebo nějakou jinou drobnost. A na konci ukryju jako poklad, aby mělo dítě radost. Poučila mě první hra od školky, kde byl jako poklad samolepka a syn to obrečel
)
já jsem letos na osení tradičně zapomněla:-( tak zkusím květinářství, jinak jsem v háji a kuřata nebudu mít kam zastrkat![]()
viktorka_od splavu myslím, že měli mít i v Lidlu. Já mám slovy tři trávy:), takže asi taky budu muset někam zaběhnout.
Evaeva tam jsem byla včera a nic:-( ale ještě to zkusím. zítra nevystrkuju nos:-P
viktorka_od splavu viděla jsem v OBI, jakože už povyrostlé.
žluťásek hra vypadá moc pěkně. Myslím, že to syn zvládne. Asi si uděláme výlet:)
žluťásek to je dobry tip s odmenou s sebou. Kdyz to pujde, mozna tam zajdeme uz ted o vikendu, stejne nikam ven z Prahy nemuzeme
viktorka_od splavu já nacpala kuřata do svícínku (vánočního dárku od příbuzného dítěte, jeho výrobek z keramiky), který mi na parapetu zbyl od těch Vánoc
svícínek má žlutou glazuru a dcera má radost, že kuřata mají ohrádku, takže cajk ![]()
já jsem letos na osení tradičně zapomněla:-( tak zkusím květinářství, jinak jsem v háji a kuřata nebudu mít kam zastrkat
ja si jako oseni zasadila rerichu a uz ji snedla.![]()
Zarinya
to je vubec nejlepsi
mnum malá odměna je virtuální, druhá drobnost pak bude k vyzvednutí v knihovně, ale jen v provozní dobe. O Velikonocích bude zavřeno. Můžete zahrát o víkendu a pak vyzvednout kdykoliv až do června :)
tak jsem nakonec sehnala v květinářství, a už mám hotovo![]()

Já velikonoční výzdobu vůbec nevedu, mrzí mě to, čím jsem starší, tím mám Velikonoce radši, každý rok si říkám, že letos se polepším, a kromě jednoho porcelánového zajíce tvoří mé dekorace akorát ty jedlé věci - mazanec, barevná vejce a tak.
A děkuji za pochvalu perníčků, samotnou mě překvapilo, jak se povedly. A ještě víc mě překvapilo, s jakou chutí Rosťa vykrajoval a jak dobře mu to šlo. Zato odpoledne dvakrát spadl z kolotoče.
dzizisketa já taky, jako kazdej rok jsem to uolne vysklila, tak aspoň dam cistej ubrus
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí