viktorka_od splavu pekny!![]()
Vše o těhotenství a dětech
My uz vyzdobu mame mesic a doufam, ze vidite i to zapatlany sklo, snazila jsem se ho zabrat!

Damy, skusim sa spytat najskor tu, nez to posuniem dalej. Mam po synovi letne topanky z minuleho leta. Barefoot protetika velkost 25 v dobrom stave. Povrch topanky som necistila, takze su na niektorych miestach trosku od prachu. Bol by tu zaujem za 10€?

711990 mala si nálepkami zalepiť tie patlance
. Inak myslím, že takto vyzerajú balkónové dvere u všetkých tu prítomných s malými deťmi. U nás teda hej ![]()
Máte někdo tip, jak vyčistit doma sedačku? Já blázen jsem koupila světle šedou! Ale vydržela tak dva roky jakžtakž. Teď je to brutus nejvetsi. Nikoho na čištění objednávat nechci, to bude drahe a musela bych se stydet, zvažují půjčit si ten Karcher čistič, ale měla jsem ho na koberce a neměla jsem z toho pocit, že by to nějak extra čistilo.
711990 Já už tam deku mám, ale děti to vždycky sundají! No já ten Karcher nezkoušela na sedačku právě, jen koberec. Zatím jen samodomo nějakej čistič z drogerie a ten to samozřejmě zhoršil.
Karja
chudinko!
Já velikonoční výzdobu vůbec nevedu, mrzí mě to, čím jsem starší, tím mám Velikonoce radši, každý rok si říkám, že letos se polepším, a kromě jednoho porcelánového zajíce tvoří mé dekorace akorát ty jedlé věci - mazanec, barevná vejce a tak.
Jsem na tom stejně, až na to, že mám o jednoho zajíce víc.
Chtěla jsem aspoň kroucený větvičky do vázy z rohlíku a jsou vykoupený.
betsey asi jsi to uz vyresila, ale dcera dostala kolobku az na 6.narozky, ale koupili jsme kvalitni a jezdi na ni dodnes a nekdy si ji pujcuju i ja. Tak jestli tu trikolovou nebrat jako docasnou a pak investovat az do ty dvoukolovy, zvlast pokud je sikovna, tak by ji mohla treba za rok, rok a pul uz zvladnout.
eless neboj sa, aj na modrom koniku sa dá normálne fungovať, ja som tam nakupovala ešte ako bezdetná. A práve teraz som tam predala jedny nové nenosené topánky, za 5€. Ja dávam nízke ceny, chcem sa toho zbaviť. Vzhľadom k úložným priestorom vydržím tak polroka to opatrovať a čo sa nepredá, tak ako balík zadarmo na FB a zmizne to. Keby nebola pandémia, dám to švagrinej, ak nechce ona, nosím charite.
Tak sem na chvilku pridam oslavenkyni a jeji dort, nami spolecne vytvoreny 
mnum jeee![]()
mnum všechno nejlepší ![]()
letfenixa svagrina tiez vsetko neberie, lebo mame deti narodene presne v opacnych rocnych obdobiach. v tej skupine mi este neschvalili ziadost a obavam sa ze s muzskym profilom sa ani nedockam
mnum gratulujem oslavenkyni ![]()
mnum krásné veselé děti, hezký dort :) všechno nejlepší!
mnum všechno nejlepší!
žluťásek musím ti napsat, že mi ty vaše hry přijdou úžasné, mám nato už sice velké děti, ale držím palce.
Karja Já si půjčovala Karcher v prosinci na béžovou sedačku a musim říct, že fakt zázrak. Bohužel už zase vypadá jako před tim, ale máme na ní ještě potah, tak mě to tak netrápí a v létě si jo pujčím zas. Jinak teda doporučuju se domluvit ještě s někým v okolí, my jsme si tim vyčistili gauče a auta ve 3 domácnostech během těch 24 hodin ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí