mnum krásný děti!
Vše o těhotenství a dětech
mnum zlatícka! Všetko najlepšie a torta sa vydarila ![]()
Dekuji vsem
oslavenkyne si zjevne chce narozeninovy den uzit co nejdele a tak tu radi. Dnes to ale ma odpusteno ![]()
continuity děkuju
já jsem o ty venkovní hry hodně stála, baví mě to vymýšlet i realizovat. Už spřádáme plány na další :)
MPLee No tak jo, já si ho teda půjčím od někoho jiného než posledně. Mně přijde, že ten jejich fakt nefunguje jak by měl.
mnum všechno nejlepší! Však ať si to užije ![]()
mnum fotku som nestihla, ale gratulujem!
Mrakoplas celé meranie nôh a hľadanie topánok je zbytočné, dnes na záhradke syn behal v ponožkách ![]()

letfenixa
to je dobré, lebo aj náš! Sambo sa ho snažil nahovoriť nech sa obuje ale som mu to zatrhla, však to je najlepší barefoot :) Inak ja som u babky na dvore tiež najradšej chodila bosá, len tam bola nevýhoda, že človek musel dávať pozor kam stupi (slepicince a tak).
Mrakoplas som sa rozhodla, že mu na záhradku kúpim capacky sieťované.
Pinot Noir letfenixa dekuji ![]()
Pavlena dík, no už sme objednali drahú trojkolesovú, ale tak dúfam, že ju využije aj mladšie dieťa, tak snáď to nebola taká márnosť
eless tie topánky sú fajn, ja by som ich aj brala, akurát moje dieťa sa už dostalo do stavu mysle, keď musí mať všetko ružové a trblietavé. Už dokonca aj tričká na spanie odmieta bez obrázkov princezien alebo prasiatka Peppu ![]()
no takže dnes prišla tá kolobežka. Objednali sme Micro mini deluxe, ale teda máme problém. Nie je ružová, nemá svietiace kolieska a napredu nie je lienkový ruksak, takže ju malá nechce ![]()
betsey chápem ju ![]()
letfenixa no vyberal muž, ten pozeral len na technické parametre
Ale je krásna tyrkysová, no nie je to pre ňu ono, ešte jej ju skúsim doma dozdobiť, máme ružový jednorožcový ruksak, ten jej tam skúsim nejako namontovať.
betsey nějaký třpytivý samolepky by to mohly spravit, máte otevřený papírnictví? :)
žluťásek presne to mi napadlo, papiernictva asi otvorené nebudú, ale aj tak potrebujem spraviť objednávku, potrebujeme aj pastelky a vodovky ![]()
Kde je ta soutěž o nejožužlanější velikonoční kuře? Našemu se od loňska něco ošklivého stalo ![]()

brrr ježíš! To je mutantík![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí