Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Aranel
6660 příspěvků moje polička 01. dubna 2021 11:30

brrr To není kuře, ale spíš Pampalábusek!

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 01. dubna 2021 11:37
Reakce na Karja:

Evaeva ja se bojím spíš o kočku:-D. Aby ji nějak neumordovali. 

Dočítám se zpožděním, ale pokud jde o kočku, tak o tu bych se nebála, kdyby jí to vadilo, tak si to vyřeší sama.

Já jsem si asi ve 3 letech hladila kočičku a když už jí to nebavilo a chtěla odejít, chytila jsem ji za ocas a zvedla.

No...velice důrazně za použití drápů mi vysvětlila, jak to s tím odchodem bude.  Bohužel to byla mstivá mrcha a později mi to připomínala i když jsem šla jen tak kolem.

Takže spíš pozor na dceru

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 01. dubna 2021 11:44

Prosím prosím ktoré kriedy sú dobré a neprasi sa z nich? Máme z ikei, tie sú super ale nič iné zrovna z ikei nepotrebujem a poštovné 10€ za kriedy je tú mač

Offline brrr
12377 příspěvků moje polička 01. dubna 2021 14:28

Aranel Vilemina Z profilu chudinka kuře vypadá ještě hrozivěji. Naštěstí je malinké, takže žádná noční můra nehrozí. Doufám.

Online žluťásek
8870 příspěvků moje polička 01. dubna 2021 16:52

Mrakoplas hledej jako bezprašné křídy, dělá je třeba Jovi a tu značku mívají běžně v papírnictví nebo hračkářství 

Offline letfenixa
10923 příspěvků moje polička 01. dubna 2021 17:21

betsey milujem tyrkysovu! Napr. som po synovi zdedila tyrkysovu termosku, lebo keď už vedel rozprávať, vyžiadal si ružovú

Offline dzizisketa
9008 příspěvků moje polička 01. dubna 2021 18:19

letfenixa

Tyrkysová a odstíny jasně zelené jsou mé oblíbené barvy, co jde, kupuju pro malého zásadně v nich. I motorku máme takovou natyrkyslou.

Offline letfenixa
10923 příspěvků moje polička 01. dubna 2021 18:49

dzizisketa my sme mali túto, kým ju niekto neukradol z bicykliarne

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 01. dubna 2021 18:50

žluťásek ďakujem :)

letfenixa dzizisketa hlásim sa do klubu tyrkysova a u mňa ešte takmer všetky odtiene modrej :)

Offline letfenixa
10923 příspěvků moje polička 01. dubna 2021 19:23

Mrakoplas u mňa ešte červená

Offline letfenixa
10923 příspěvků moje polička 01. dubna 2021 20:21

Dnes pred odchodom na záhradku som rozkrojila 2 rožky a syn ich natrel maslom, obložil salámou a syrom a zabalil. paráda!

Offline Karja
44826 příspěvků moje polička 01. dubna 2021 21:31

Musím se podělit. Vycházka v našem katastru:-D Máme to asi dvě minuty od domu chůzí, dětskou chůzí tak 5:-D. Jen mi to nejde zaboha otočit! Vypadá to na fotce hezké, ale pro děti docela nudný, každej den tam jdeme sbírat klacky nebo travu, kterejma pak děti skadlej kočku, u té příležitosti se podíváme, jestli tam nevypaluji u lesa. Naštěstí jo, až to budou mít hotový, nevím, co budeme sledovat:-D

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 01. dubna 2021 21:38

Karja já si to náhodou dneska vyfotila u nás taky, když je dobře vidět, jsou na horizontu sopky

z těch atrakci jsou to u nás max slepice a stádo muflonů  

Offline Karja
44826 příspěvků moje polička 01. dubna 2021 21:45

Potrefenáhusa Muflony závidím!

Offline Pinot Noir
29977 příspěvků moje polička 01. dubna 2021 22:34

letfenixa to je šikula

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 01. dubna 2021 22:38

Potrefenáhusa už je v sportaku? Krásna zelená farba.

Offline Pinot Noir
29977 příspěvků moje polička 01. dubna 2021 22:42

Mně dělá radost Ríša, úplně se rozjel v kreslení. Za poslední týden se markantně zlepšil v omalovánkách a kreslí spoustu různých objektů, už to nejsou jen tornáda ;) Opět se mi potvrdilo, že u něj nemá smysl ho k něčemu "vést" nebo ho učit. Až chce nebo potřebuje, začne to prostě dělat.

A Viki umí skákat na trampolíně snožmo, to mi v roce a tři čtvrtě připadá hodně dobré. Bohužel umí taky lézt po žebříku a osvojil si další podobné schopnosti, které bych teda docela ráda oželela

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. dubna 2021 22:48

Pinot Noir na výškové činnosti je mladší (bohužel) machr. Na žebřík vylezl v roce. Snažím se držet toho, co nás učili na cvičení - moc ho nechytat, on má docela sklony na mě spoléhat, jakmile jsem poblíž.

Tvoji kluci jsou šikovní, skákat snožmo starší podle mě uměl až ve dvou. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 01. dubna 2021 22:49

Pinot Noir my sme dnes boli na ihrisku a mladší sa naučil šmýkať na vysokej šmykľavke. Takže namiesto sedenia na lavičke a pozorovania ako sa hrá s kamienkami som dve hodiny! stála a dávala pozor aby sa nezrubal zo schodov a chytala na konci šmýkačky ( je hrozne vysoká a on nevie dopadať na nohy).

Online žluťásek
8870 příspěvků moje polička 01. dubna 2021 22:52

Už jste viděly novinku pro Albi tužku Encyklopedii pro předškoláky? Je to nové vydání skvělé staré knížky Náš svět, doplněné o spoustu zvuků. Tu teda asi hodně moc potřebujeme. Bojím se že víc já než dítě. Ty ilustrace