Štyri dni v škôlke a čo? Chorý. No ale boli to pekne štyri dni, úplne ma nabili. Dúfam len, že to bude mať ľahký priebeh u oboch. Chjo.
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir sú to sikovnici!
Mrakoplas tieto choroby sú des!
Mám nějaký krizový týden, hrozně mě pořád bolí žebra, jsem šíleně unavená a ty změny počasí mi fakt nedělají dobře. Už bych ráda začala děťátko cítit, to by mi zlepšilo náladu ![]()
Pinot Noir on to snad ani nepochytí, mě přijde, že to snad vymýšlí sám:) Ale poslední dny si spolu krásně hrají, občas se tu i nudím (protože nemůžu v podstatě nic dělat, to se okamžitě zjeví za mnou)
Rhaenys
bolest žeber. Mě teda bolely později, ale byla to hrůza, hlavně v sedě. Jeden týden je líp, jeden hůř, vydrž, za chvíli ho určitě ucítíš.
Rhaenys už to určitě brzo bude, já si toho vrteni všimla někdy okolo 17.tydne, většinou jsem po sviznejsi chůzi přes park a pak když jsem si v praci sedla, kolega do mě něco hucel a já jenom uchvacene pozorovala :-) bylo to jak zatreseni kindervajickem
pozdejc na ni, na chuderu, zabiralo napít se studeny vody
Potrefenáhusa už je v sportaku? Krásna zelená farba.
je, ale porad v úplně sklopenym, ještě nesedi
Rhaenys žebra
na to jsem už úplně zapomněla. Na to nepomáhalo nic
.ALe.Vrtet.se.uz.urcite.zacne![]()
Nase osmimesicni holcicka jeste moc neleze, vlastne ani to plazeni ji moc nejde, hlavne vali sudy. A to se zdvizenou hlavou, koukala jsem jak blazen. Obcas zaperuje na kolinkach a snazi se posadit z lehu, coz ji samozrejme nejde, takze skonci na boku podeprena rukou a rozhlizi se. Vubec si nepamatuju, ze by moje deti tohle delaly, ty se do sedu prekulovaly nejak z pozice na vsech ctyrech.
Kokoska naši je 9 měsíců a dopředu se zacala plazit před necelými 14 dny, teď teda jede jak drak :-)
no ale nemít ty kočky, tak podle mě lezi spokojeně na brise až do maturity.
oni se vyvíjí většinou skokove, pak to vysypou z rukávu naraz
na 8m prohlidce mi rikala doktorka, ze je úplně v poradku, pokud se dite jen otoci na bricho a zpátky.
Potrefenáhusa ta nase se neotaci, ta primo rotuje
A nejak tak pres ramena, ze tu hlavu ma fakt porad nad zemi, je to legracni. Ja nemyslim, ze by byla pozadu, jen to sedani jakoze pres bok jsem asi jeste nevidela. Ona se zastavi pri tom kouleni na boku a vzpira se na rucicce.
Kokoska sedání přes bok je správně, měla by si sednout přes šikmý sed. Starší to nedělal, ten se odpružil rovnou z lehu na břiše do kleku.
Potrefenáhusa Rhaenys A když ty pohyby neucítíš brzo, tak se taky nic neděje! Já už byla nervózní, všude se píše cca o 20. týdnu u prvorodičky a já ještě pár týdnů necítila nic.
Tlapkám, bolest žeber je hnus! Ale dost mi pomohla fyzioterapie, tu moc doporučuju. Díky fyzio jsem to těhotenství prožila mnohem líp, měla jsem milion zdravotních nepříjemností.
žluťásek no, tak to jsme nevěděli, děkuju pěkně. 4. narozeniny za 10 dní...![]()
žluťásek to jsou hezké ilustrace? ![]()
Kokoska kamaratkine deti sa ani jeden neplazili ale presne ako píšeš, váľali sudy. Potom v pohode prešli na lezenie a chôdzu.
Len Ano, Ano. Ja taky dlouho nic necitila, nebo mozna nevedela, co mam citit.
Pinot Noir Tyjo, ja budu muset kluka pozorovat. Sikmy sed snad taky nedela. Proste najednou sedi a obema nohama natazenyma dopredu. Nekdy sedi na patach zase, kdyz planuje lezt nekam dal. Ja jak sama mam spatne pojybove stereotypy, tak radsi nijak nezasahuju. Jenom ho hlidam.
Potrefenáhusa Neresit. Deti si jedou tempem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí