Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 01. dubna 2021 22:52

Štyri dni v škôlke a čo? Chorý. No ale boli to pekne štyri dni, úplne ma nabili. Dúfam len, že to bude mať ľahký priebeh u oboch. Chjo.

Offline Pinot Noir
29977 příspěvků moje polička 01. dubna 2021 22:53

Evaeva Mrakoplas ti mladší jsou hrozně učenliví a ty nejhorší věci pochytí nějak moc brzo . Člověk s nimi neposedí, co? 

Offline letfenixa
10923 příspěvků moje polička 01. dubna 2021 23:07

Pinot Noir sú to sikovnici!

Offline letfenixa
10923 příspěvků moje polička 01. dubna 2021 23:10

Mrakoplas tieto choroby sú des!

Offline Rhaenys
350 příspěvků moje polička 01. dubna 2021 23:42

Mám nějaký krizový týden, hrozně mě pořád bolí žebra, jsem šíleně unavená a ty změny počasí mi fakt nedělají dobře. Už bych ráda začala děťátko cítit, to by mi zlepšilo náladu

Online Evaeva
příspěvků moje polička 01. dubna 2021 23:47

Pinot Noir on to snad ani nepochytí, mě přijde, že to snad vymýšlí sám:) Ale poslední dny si spolu krásně hrají, občas se tu i nudím (protože nemůžu v podstatě nic dělat, to se okamžitě zjeví za mnou)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 01. dubna 2021 23:50

Rhaenys bolest žeber. Mě teda bolely později, ale byla to hrůza, hlavně v sedě. Jeden týden je líp, jeden hůř, vydrž, za chvíli ho určitě ucítíš.

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 02. dubna 2021 07:08

Rhaenys už to určitě brzo bude, já si toho vrteni všimla někdy okolo 17.tydne, většinou jsem po sviznejsi chůzi přes park a pak když jsem si v praci sedla, kolega do mě něco hucel a já jenom uchvacene pozorovala :-) bylo to jak zatreseni kindervajickem

pozdejc na ni, na chuderu, zabiralo napít se studeny vody

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 02. dubna 2021 07:10
Reakce na Mrakoplas:

Potrefenáhusa už je v sportaku? Krásna zelená farba.

​je, ale porad v úplně sklopenym, ještě nesedi 

Offline rysamona
1112 příspěvků moje polička 02. dubna 2021 07:31

Rhaenys žebrana to jsem už úplně zapomněla. Na to nepomáhalo nic.ALe.Vrtet.se.uz.urcite.zacne

Online Kokoska
35113 příspěvků moje polička 02. dubna 2021 08:01

Nase osmimesicni holcicka jeste moc neleze, vlastne ani to plazeni ji moc nejde, hlavne vali sudy. A to se zdvizenou hlavou, koukala jsem jak blazen. Obcas zaperuje na kolinkach a snazi se posadit z lehu, coz ji samozrejme nejde, takze skonci na boku podeprena rukou a rozhlizi se. Vubec si nepamatuju, ze by moje deti tohle delaly, ty se do sedu prekulovaly nejak z pozice na vsech ctyrech.

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 02. dubna 2021 08:07

Kokoska naši je 9 měsíců a dopředu se zacala plazit před necelými 14 dny, teď teda jede jak drak :-) 

no ale nemít ty kočky, tak podle mě lezi spokojeně na brise až do maturity. 
oni se vyvíjí většinou skokove, pak to vysypou z rukávu naraz 

na 8m prohlidce mi rikala doktorka, ze je úplně v poradku, pokud se dite jen otoci na bricho a zpátky. 

Online Kokoska
35113 příspěvků moje polička 02. dubna 2021 08:11

Potrefenáhusa ta nase se neotaci, ta primo rotuje A nejak tak pres ramena, ze tu hlavu ma fakt porad nad zemi, je to legracni. Ja nemyslim, ze by byla pozadu, jen to sedani jakoze pres bok jsem asi jeste nevidela. Ona se zastavi pri tom kouleni na boku a vzpira se na rucicce.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. dubna 2021 08:29

Kokoska sedání přes bok je správně, měla by si sednout přes šikmý sed. Starší to nedělal, ten se odpružil rovnou z lehu na břiše do kleku.

Offline Pinot Noir
29977 příspěvků moje polička 02. dubna 2021 08:35

Evaeva ale jak to Kokoska popisuje, tak to mi nezní jako sedání že čtyř do šikmého sedu. Vždyť ještě neleze. Vlastně mi to zní jako vývoj, který bych začala řešit s odborníkem.

Online Len
2674 příspěvků moje polička 02. dubna 2021 08:43

Potrefenáhusa Rhaenys A když ty pohyby neucítíš brzo, tak se taky nic neděje! Já už byla nervózní, všude se píše cca o 20. týdnu u prvorodičky a já ještě pár týdnů necítila nic. 

Tlapkám, bolest žeber je hnus! Ale dost mi pomohla fyzioterapie, tu moc doporučuju. Díky fyzio jsem to těhotenství prožila mnohem líp, měla jsem milion zdravotních nepříjemností.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 02. dubna 2021 08:46

žluťásek no, tak to jsme nevěděli, děkuju pěkně. 4. narozeniny za 10 dní...

Offline Pinot Noir
29977 příspěvků moje polička 02. dubna 2021 09:00

žluťásek to jsou hezké ilustrace?

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 02. dubna 2021 09:04

Kokoska kamaratkine deti sa ani jeden neplazili ale presne ako píšeš, váľali sudy. Potom v pohode prešli na lezenie a chôdzu. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 02. dubna 2021 09:12

Len Ano, Ano. Ja taky dlouho nic necitila, nebo mozna nevedela, co mam citit. 

Pinot Noir  Tyjo, ja budu muset kluka pozorovat. Sikmy sed snad taky nedela. Proste najednou sedi a obema nohama natazenyma dopredu. Nekdy sedi na patach zase, kdyz planuje lezt nekam dal. Ja jak sama mam spatne pojybove stereotypy, tak radsi nijak nezasahuju. Jenom ho hlidam. 
Potrefenáhusa Neresit. Deti si jedou tempem.