Mrakoplas kupujem legíny, volám ich pred synom sponovky, ľahko na ne aj softshellky navlece, keď treba
Vše o těhotenství a dětech
letfenixa a prosím ťa kde kupuješ? Ja už som dnes objednala z troch rôznych obchodov tepláky, som zvedavá či niečo sadne.
Pinot Noir krasny vajicka v krasnym kosiku.![]()
betsey presne, prihlas ju a uvidíš. Keď tak jej potom posunies nástup od januára podľa situácie. Ja som toto tiež riešila keď sa narodil mladší, nechcela som dať staršieho od septembra do škôlky, aj tak sa už cítil odstrceny plus tie choroby. Tak šiel od januára. Inak toto čo nosí domov sú väčšinou len sopliky, čo bol vážne chorý, to vždy chytil od člena rodiny.
Pinot Noir vzdyt to mate pekny! I to oseni, dobry napad svazat ho maslickou a cmelak je paradni! Me teda Velikonoce moc nebraly nikdy, takze jen par tech vyrobku s detma, okna nemyty a zitra asi vanocka, protoze mazance se mi vetsinou nepovedou. Misto oseni bych si mohla ozdobit leda tak šnytlik ![]()
Mrakoplas najlepšie sú z Lidla, a ešte má aj z Pepca.
Kokoska já budu ještě péct beránka, už teda třetího
Mám novou formu, tak jsem si to potřebovala vyzkoušet předem. Mazanec se mi taky moc nevede, jíst se to dá, ale vypadá většinou hrozně. Zůstanu u berana.
Zarinya díky, mají pěknou barvu, původně jsem chtěla udělat jen červená, ale zdálo se mi to málo syté, tak jsem přidala oranžovou a nakonec i žlutou
.
Karja v kterém vlákně se letos soutěží? Přihlásila bych naše gentlemany ![]()

Krásne to máte! Uvidíte keď porovnáte s nami :). A to našu výzdobu zachránili pani učiteľky v škôlke, inak by sme nemali ani to vajco ![]()

Lamicka Ty jo super, no letos jsem to zazdila pod Hamáčkovým heslem ,,užijeme si příští Velikonoce!"
Lamicka ti jsou boží!
Pinot Noir diky. letos to vyslo, vetsinou si vzpomenu v nedeli vecer, ze jsem mela zasadit oseni![]()
![]()
Mrakoplas hezké vajíčko, my se chystáme asi zítra. Dneska jsme natrhali nějaké větve do vázy. A stěžuju si, že asi jak jsou uzavřené okresy a všichni v Praze, tak skoro nebyly žádné proutky na pomlázku. Vrby, kam chodíme každý rok, byly úplně orvaný.
Mam asi fakt blby dotaz, ale to oseni, to mivate doma odjakziva? Ja to videla poprve snad az tady na fotkach a nazev "oseni" jsem vubec neznala. Neco takoveho jsme si klicili nekdy na prvnim stupni, ale to bylo kvuli pozorovani rustu korinku a tak.
Myrtila my jsme to doma mívali. Neříkám, že každý rok, ale často.
Myrtila my taky, už odmala
Myrtila ja som o tom tiež prvý krát počula až tu, rozmýšľam či je to aj na Slovensku rozšírené. U nás sa dávajú do vázy bahniatka a zavesia na ne kraslice. Ani to zas nemám
. Ale sambo zachraňuje tradície, zajtra pečie mazanec a už ma rozpleteny korbáč. Dúfam, že mám naň aspoň jednu stužku, bo už sa pôjdem hanbiť do kúta ![]()
Myrtila My taky každej rok, ale prostě jsme vzali nějaký zrní od slepic, nekupovali jsme to jako osení....
Myrtila jj mívali odmalička, netuším teda kde maminka brala to zrní (slepice jsme neměli:-)), já obvykle dopadnu tak že koupím v květinářství, nebo když si vzpomenu včas, seju kočičí trávu
ale my jsme mívali i barborky a ledacos, na co už teď obvykle nevzpomínám nebo až pozdě
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí