žluťásek Děkuji, třeba němčina zaujme. Jeden čas se dívala na francouzský seriál a tvářila se u toho tak srandovní znechuceně.
Pinot Noir Děkuji, to si nechám raději až po návštěvě:-D
žluťásek Děkuji, třeba němčina zaujme. Jeden čas se dívala na francouzský seriál a tvářila se u toho tak srandovní znechuceně.
Pinot Noir Děkuji, to si nechám raději až po návštěvě:-D
Karja u nás má zubař i oční krabici s dárky, kde si děti můžou něco vybrat. Hopíky, náramky, malý autíčka, tetování, nálepky... Syn při první návštěvě zubaře řval tak, že dostal dárky dva
.
Já bych slíbila dárek za spolupráci.
Karja já teď byla s příšerkou na fyzioterapii a všechno jsme probrali do jednotlivých kroků, úplně do podrobna co budeme dělat. Vyloženě ve stylu "vystoupíme z auta a obejmeme se aby ses nebála, přijdeme k domečku, tak zazvoníme , můžeš si vybrat jestli budeš zvonit ty nebo já, vejdeme do dlouhé chodby, sundáme si boty, jestli se budeš bát, tak se zase obejmeme..." a pak jsem jela podle těch kroků a vypadalo že to bude v pohodě. Jenže jsem zapoměla že je tam taková strašně kluzká rampa, takže jak jsme po ní šli, tak jí to podklouzlo, spadla a bouchla se a už bylo všechno špatně a zbytek návštěvy byl se řevem a výhružkama
Karja chvalabohu, že naša zubárka je superzlata, nanešťastie má syn plno kazov, tak sme tam často, a nechce tam chodiť, aj keď zubarku so sestričkou má rád. Ja som mu o Tom básnila, tak ako píše Sairon, povedať všetky kroky detailne, chodí s nami aj tučniak, sun vždy má v ruke zubarske zrkadlo. A dentálnu hygienu miluje, to má ako výlet.
Karja pre syna je najlepší bod, keď po všetkom si vyplachne ústa a dajú mu do ruky odsavacku a vysaje ňou vodu z pohárika. Miluje potrubia a kanály.
Přichcíplá řeřicha z Lidla a letitý zajíc. That's all. 
Karja jeste me napadlo - vem ji slunecni bryle. To ostre svetlo je jedina vec, kterou deti u zubare nesnasi a nepomaha jen zavrit oci. Pani zubarka tam ma bryle erarni, od te doby, co jim je pujcila poprve a pomohlo to, jim nosim jejich.
Lamicka Dobrej tip! No minule měla otevřenou pusou asi 5 vteřin:-D
Karja no to je fakt s tými okuliarmi. Našej ich dala zubarka

To je skvělá fotka, Alice je tam like a boss!
dzizisketa diky, no bola tam dosť suverénna, celkom mi odľahlo, že zubára zatiaľ zvlada
dzizisketa
Hele ale zdá se to jenom mně, že ta řeřicha strašlivě smrdí?!
ja to mam taky,taky mi smrdi,ale je dobra.![]()
barbucha jo, řeřicha smrdí jako síra. Kdysi jsem si dělávala na jaře kůru, kdy jsem ji každý den asi měsíc jedla. A za další měsíc jsem měla centimetrový podrost ve vlasech. Fakt to fungovalo.
betsey Tak takhle to u nás vypadat nebude! A ta fotka je skvělá, taková památeční:-D. Snad nás nevyradej z kartotéky. Teď se navíc prý dělají napřed testy, takže to je nasere dřív jak ty zuby!
Mně jinak chutná! Na chlebu už mi nesmrdí... kdybych nebyla líná resp. kdybych si vždycky včas vzpomněla, tak ji kozumuju celej rok... říkáš na vlasy dobrá, jo?
Sestra nemá rukavice?!
Mohučanka Jo, u nás testy dělají, ale nevím jak dětem, když žádný zákrok není naplánovaný. Minule to fakt bylo jen otevření pusinky na pár sekund.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.