Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44827 příspěvků moje polička 02. dubna 2021 23:26

žluťásek Děkuji, třeba němčina zaujme. Jeden čas se dívala na francouzský seriál a tvářila se u toho tak srandovní znechuceně. 

Pinot Noir Děkuji, to si nechám raději až po návštěvě:-D

Online Tabea
8196 příspěvků moje polička 03. dubna 2021 06:31

Karja u nás má zubař i oční krabici s dárky, kde si děti můžou něco vybrat. Hopíky, náramky, malý autíčka, tetování, nálepky... Syn při první návštěvě zubaře řval tak, že dostal dárky dva
Já bych slíbila dárek za spolupráci. 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 03. dubna 2021 08:59

Karja já teď byla s příšerkou na fyzioterapii a všechno jsme probrali do jednotlivých kroků, úplně do podrobna co budeme dělat. Vyloženě ve stylu "vystoupíme z auta a obejmeme se aby ses nebála, přijdeme k domečku, tak zazvoníme , můžeš si vybrat jestli budeš zvonit ty nebo já, vejdeme do dlouhé chodby, sundáme si boty, jestli se budeš bát, tak se zase obejmeme..." a pak jsem jela podle těch kroků a vypadalo že to bude v pohodě. Jenže jsem zapoměla že je tam taková strašně kluzká rampa, takže jak jsme po ní šli, tak jí to podklouzlo, spadla a bouchla se a už bylo všechno špatně a zbytek návštěvy byl se řevem a výhružkama

Offline letfenixa
10923 příspěvků moje polička 03. dubna 2021 09:47

Karja chvalabohu, že naša zubárka je superzlata, nanešťastie má syn plno kazov, tak sme tam často, a nechce tam chodiť, aj keď zubarku so sestričkou má rád. Ja som mu o Tom básnila, tak ako píše Sairon, povedať všetky kroky detailne, chodí s nami aj tučniak, sun vždy má v ruke zubarske zrkadlo. A dentálnu hygienu miluje, to má ako výlet.

Offline Karja
44827 příspěvků moje polička 03. dubna 2021 09:58

Sairon letfenixa Já si myslím, že tyhle podrobnosti by ji spíš rozhodily. Ale něco zajímavýho, co tam mají, to bych mohla vymyslet. 

Offline letfenixa
10923 příspěvků moje polička 03. dubna 2021 10:28

Karja pre syna je najlepší bod, keď po všetkom si vyplachne ústa a dajú mu do ruky odsavacku a vysaje ňou vodu z pohárika. Miluje potrubia a kanály.

Offline dzizisketa
9008 příspěvků moje polička 03. dubna 2021 13:44

Přichcíplá řeřicha z Lidla a letitý zajíc. That's all. 

Offline Lamicka
14206 příspěvků moje polička 03. dubna 2021 16:12

Karja jeste me napadlo - vem ji slunecni bryle. To ostre svetlo je jedina vec, kterou deti u zubare nesnasi a nepomaha jen zavrit oci. Pani zubarka tam ma bryle erarni, od te doby, co jim je pujcila poprve a pomohlo to, jim nosim jejich. 

Offline Karja
44827 příspěvků moje polička 03. dubna 2021 17:59

Lamicka Dobrej tip! No minule měla otevřenou pusou asi 5 vteřin:-D

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 03. dubna 2021 18:43

Karja no to je fakt s tými okuliarmi. Našej ich dala zubarka

Offline barbucha blogger
36016 příspěvků moje polička 03. dubna 2021 18:44

dzizisketa 

Mám tu samou

Hele ale zdá se to jenom mně, že ta řeřicha strašlivě smrdí?!

Offline dzizisketa
9008 příspěvků moje polička 03. dubna 2021 18:48

betsey

To je skvělá fotka, Alice je tam like a boss! 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 03. dubna 2021 18:50

dzizisketa diky, no bola tam dosť suverénna, celkom mi odľahlo, že zubára zatiaľ zvlada

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 03. dubna 2021 18:52
Reakce na barbucha:

dzizisketa 

Mám tu samou

Hele ale zdá se to jenom mně, že ta řeřicha strašlivě smrdí?!

​ja to mam taky,taky mi smrdi,ale je dobra.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 03. dubna 2021 19:05

barbucha jo, řeřicha smrdí jako síra. Kdysi jsem si dělávala na jaře kůru, kdy jsem ji každý den asi měsíc jedla. A za další měsíc jsem měla centimetrový podrost ve vlasech. Fakt to fungovalo.

Offline Karja
44827 příspěvků moje polička 03. dubna 2021 19:23

betsey Tak takhle to u nás vypadat nebude! A ta fotka je skvělá, taková památeční:-D. Snad nás nevyradej z kartotéky. Teď se navíc prý dělají napřed testy, takže to je nasere dřív jak ty zuby!

Offline barbucha blogger
36016 příspěvků moje polička 03. dubna 2021 19:42

crazydaisy 

Mně jinak chutná! Na chlebu už mi nesmrdí... kdybych nebyla líná resp. kdybych si vždycky včas vzpomněla, tak ji kozumuju celej rok... říkáš na vlasy dobrá, jo? 

Offline barbucha blogger
36016 příspěvků moje polička 03. dubna 2021 19:42

betsey 

Sestra nemá rukavice?!

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 03. dubna 2021 19:51

betsey to musí být nějaká fotomontáž, ta fotka

Dcera se bála toho křesla, ale když ležela na mně, tak spolupracovala.

Karja byly jsme před dvěma týdny a test nedělali. Jen měření teploty na dálku.

Jinak teda doporučuji knihu Proč si musím čistit zuby? Je tam všechno hezky popsáno a namalováno.

Offline Karja
44827 příspěvků moje polička 03. dubna 2021 19:55

Mohučanka Jo, u nás testy dělají, ale nevím jak dětem, když žádný zákrok není naplánovaný. Minule to fakt bylo jen otevření pusinky na pár sekund.