Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
29977 příspěvků moje polička 02. dubna 2021 11:25

Mrakoplas nedám dopustit na tyto (ale musí to být tento konkrétní střih, jiné modely od Kukadloo jsou širší):

https://www.kukadloo.cz/chlapecke-teplaky-5

Černé mu dávám i jako kalhoty "na svátek", moc mu sluší a věčné přešívání kalhot už jsem vzdala. 

A nedávno jsem překvapivě narazila na hodně úzké tepláky v Pepcu, do školky úplně ideální, jsou to takové hadříčky a není mi jich líto

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. dubna 2021 11:51

Mrakoplas potvrzuju, že Pepco šije na hubené a obvykle má i funkční šňůrku. Ale klidně bych mu dala legíny, na hubených klucích nevypadají špatně. Zrovna teď mají v Lidlu 3ks v klučičí kombinaci - hledej v holkách:)

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 02. dubna 2021 11:51

Pinot Noir vďaka, tie kukadloo má zimné softshellky na tvoje odporúčanie a super. Z pepca sme tiež mali úzke tepláky ale u nás sú obchody zatvorené :/ 

Offline Pinot Noir
29977 příspěvků moje polička 02. dubna 2021 11:55

Evaeva musela jsem teda do některých tepláků z Pepca taky navlíknout gumu, šňůrku si Ríša ve školce bohužel nezaváže. Ale aspoň vypadají hezky, přes zadek nedělají bublinu. Myslím, že tip na Pepco mám od tebe

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. dubna 2021 11:58

Pinot Noir Ríša je hodně hubený, můj je spíš lehce pod průměrem, takže ani zavazovat nemusí. To Pepco má úzká i trička a bodýčka, mladšímu jsou docela těsné.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 02. dubna 2021 12:37

Pinot Noir zabudla som na to vysoké poštovné z Čiech, tak kukadloo ozeliem, jedny tepláky by vyšli na 20€ :/ 

Ale našla som dinosaurie legíny v zare, tie by mohli mať úspech.

Offline Rhaenys
350 příspěvků moje polička 02. dubna 2021 12:51

Potrefenáhusa Já teď budu začínat dvacatý, a pořád nic. Tak se uklidňuji, že je to proto, že normálně hodně cvičím a nevnímám to přes naposilovaný břicho, který teď taky dost bolí, jak se svaly roztahují. No, blbej tejden, 50tiletý příbuzný umírá na covid, rodina vystresovaná, muži je blbě po Pfizeru...mám toho dost. Bude to lepší

Offline Pinot Noir
29977 příspěvků moje polička 02. dubna 2021 13:08

Rhaenys já cítila pohyby až ve 22. týdnu. Určitě teda dřív, ale netušila jsem, že to je ono

Online 711990
18326 příspěvků moje polička 02. dubna 2021 13:15

Rhaenys zebra tlapkam, ja nemohla ani sedet v praci a ket 15min metrem domu bylo utrpeni. Nejlip mi bylo v leze:D a prvni kopnuti jsem citila presne 1.5., coz bylo presne ve 20.tydnu. Taky zalezi, kde mas ulozenou placentu. Ale uz to brzo bude:) 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 02. dubna 2021 13:24
Reakce na Mrakoplas:

Štyri dni v škôlke a čo? Chorý. No ale boli to pekne štyri dni, úplne ma nabili. Dúfam len, že to bude mať ľahký priebeh u oboch. Chjo.

​Kurník, vždy keď si niečo takéto prečítam, premýšľam, či je vôbec dobrý nápad nahlásiť Alicu od septembra do škôlky. V októbri sa ma narodiť druhé a nie som si istá, či stojím o tieto skolkove choroby. Plus korona...

Prihlášky sa blížia, no budem sa musieť nejako rozhodnúť 

Offline Karja
44827 příspěvků moje polička 02. dubna 2021 13:26

betsey Já to taky reším, ale jsem v jiné situaci než ty a nevím. No rozhodně ji tam přihlásim, to radim i tobě a pak si to přes prázdniny můžeš rozmyslet;-). Jinak ono se právě nedoporučuje začínat školka, když přichází mimino, ale nevím, třeba jsou to jen kecy;-).

Offline Karja
44827 příspěvků moje polička 02. dubna 2021 13:28

betsey Jo,ale teď jsem si vzpomněla, že švagrová má obě děti květnové o tři roky, staršího do školky dala, a vše v klidu, jak nemoce, tak přijetí sourozence. A kámoška má obě děti zářijové o tři roky a žádnej problém. To je prostě individualni

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 02. dubna 2021 13:30

Karja no ja nemám problém si ju nechať doma, len už teraz na nej vidím, že by tu spoločnosť vrstovnikov uvítala a ze by sa jej v škôlke páčilo. Ona bola vždy veľmi spoločenská.

A keď príde mimino, obávam sa, že ešte o to viac sa bude s nami doma nudiť.

Ale tak minimálne prihlášku jej dám a potom si rozmyslím 

Offline Pinot Noir
29977 příspěvků moje polička 02. dubna 2021 13:31

betsey to uvidíš. Ríša docházku do soukromých jeslí v podstatě promarodil, završila to mononukleóza, která se táhla několik měsíců. A od září je ve státní školce a myslím, že jen jednou nebo dvakrát nešel do školky kvůli rýmě, vždycky to vyšlo na čtvrtek/pátek, takže jednou nešel, v pondělí už byl fit, nikdy se mu nerozjela taková ta zdlouhavá týdenní rýma. Trávicí potíže vůbec, na to naopak v těch jeslích dost trpěl. Imunita asi dozrála, nebo co. Takže neházej flintu do žita

Offline Karja
44827 příspěvků moje polička 02. dubna 2021 13:34

betsey To je pravda, to mi nedošlo, my sociální kontakty máme dost a hlavně ta druhá už je taky dite, není mimino, takže z tohoto pohledu to neřeším  Asi by ji to chybělo a uvidíš i dle toho, jak se to bude vyvíjet, třeba žádné nemoci tahat nebude. Já jsem zvědavá případně na velkoumalou, ona vida dost ty bratrance,sestřenice, ale nemocná teda nebývá...

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. dubna 2021 13:40

Já jsem na to marodění příští rok zvědavá. Loni syn miniškolku taky celkem odmarodil, sice jen rýmy, ale zase skoro pokaždé. Letos v podstatě nechodí do kolektivu, tak se bojím, že bude pořád nemocný doma. Ale půjde určitě, už to potřebuje, budou mu čtyři.

Offline dzizisketa
9008 příspěvků moje polička 02. dubna 2021 13:43

Rosťa se poslední dobou pokouší dostat skrz ploty na školková hřiště, my jich tu na sídlišti máme dost a všechny mají zahrádku s různými herními prvky, které ho strašně lákají. Tak doufám, že mu tato fascinace ještě rok vydrží

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. dubna 2021 13:43

Rhaenys já jsem pohyby začala cítit až po 20. týdnu. Na tom velkém ultrazvuku se mě gynekolog ptal a pamatuju si, že jsem říkala, že možná jsem párkrát něco cítila, ale nebyla jsem si jistá. Měla jsem placentu na přední straně dělohy, to prý tlumí pohyby.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. dubna 2021 13:44

dzizisketa u nás teď všude udělali takové proutěné domečky a venkovní třídy. Láká to i mě:)

Offline Pinot Noir
29977 příspěvků moje polička 02. dubna 2021 14:15

Tak jsme se nakonec zmohli na osm oranžových vajec a do nejbídnějšího osení na světě Ríša vybral v zahradnictví čmeláka, takže za mě splněno. Okna umývat nebudu. Ale nějak mě to nebaví letos. Asi je to tím, že už jsou to druhé podělané Velikonoce.